Отговори
# 195
Верче, може Габи и Алекс да направят национална верига от стоматологични клиники  Joy
Момичета, аз да не ви се меся в празненството, но според мен трябва всички да се съобразят с организацията, за да не настане хаос.

Дени е спретнала чудна програма според мен и заслужава Адмирации, за което smile3501 newsm51

Представете си как бихте се почувствали вие, ако толкова време организирате, подготвяте, правите списъци, избирате и поръчвате торти, съобразявате се с желанията на малки и големи и в последния момент на някой му хрумва нещо и решава да го предложи в последния момент??!!

Няма да е трудно да съобразите режима си само за една единствена незабравима вечер, нали?!
Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно празника и съжалявам, че няма да бъда с вас  Sad

# 196
ЧЕСИТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАЛЧОВЦИ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!!! Да са живи и здрави и КЪСМЕТ!  Heart Eyes

Аз нямам никаква възможност да пиша, защото се занимавам непрекъснато с ДАни .- или съм му по петите, или ми е в ръцете, или домакинствам докато друг ми го надзирава.

За РД.то и часът, в който да ни сервират вечерята..аз претенции нямам, защото почти не ям, таткото ни пости та на него разчитам да пази ДАни  Mr. Green, както и като ДАни заспи да се гушнат заедно двамата пък аз да поостана с вас малко до по-късно.. Не смятам да къпя Дани в хотела, така че това от дневния ред отпада ..

...лягам че само докато пиша това Дани два пъти се събужда  ooooh!

# 197
  • Плевен
[Представете си как бихте се почувствали вие, ако толкова време организирате, подготвяте, правите списъци, избирате и поръчвате торти, съобразявате се с желанията на малки и големи и в последния момент на някой му хрумва нещо и решава да го предложи в последния момент??!![/b]
на никой не му е хрумнало нещо в последния момент,а както бях написала по-горе, съм останала с друго впечатление за вечерта или по-точно не съм разбрала.явно съм пропуснала част от организацията. за нем няма проблем как ще бъде,важното е всички да са доволни.

# 198
Изабела, ние сме много благодарни на Деничка за перфектната организация.
Аз също не бях на ясно с организацията по часове. Предполагам, че все още не е късно и Дени за това даде възможност да гласуваме, за да е възможно най-удобно за повечето от нас. Останалите просто ще се съобразим с другите. Важното е, че ще се съберем и запознаем. 

ДЕНИ, благодарим ти! Надявам се да останеш доволна от купонджиите и малките, и големите, за които правиш толкова много!   bouquet

# 199
   Здравейте момичета!!!
   Изабела е права.Мисля,че за една нощ нищо няма да им стане на бебоците,а и нали ще си имаме помошници.За мен няма значение в коко ще е вечерята.Но се сещам за нещо друго.Аз много много не помня имена ,а ще има доста мами които тепърва ще видя.Ккакво ще кажете да си сложим лепенки с имената?!?
    За украсата-разбрах,че Карил ще носИ балоните,аз помпата-да взема ли и надпис"честит рожден ден"или някой ще носи?
    И още нещо да ви питам -то малко смешно ама да не стане някой еал та по-добре да питам:ЗА НАС НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ,чЕ щЕ СЕ ПОНАКОНТИМ ,АМА ЗА ТАТКОВЦИТЕ -нали няма да има костюмари или ще? newsm03

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 23:27 от klukarkata

# 200
  Здравейте момичета!!!
   Изабела е права.Мисля,че за една нощ нищо няма да им стане на бебоците,а и нали ще си имаме помошници.За мен няма значение в коко ще е вечерята.Но се сещам за нещо друго.Аз много много не помня имена ,а ще има доста мами които тепърва ще видя.Ккакво ще кажете да си сложим лепенки с имената?!?
    За украсата-разбрах,че Карил ще носИ балоните,аз помпата-да взема ли и надпис"честит рожден ден"или някой ще носи?
    И още нещо да ви питам -то малко смешно ама да не стане някой еал та по-добре да питам:ЗА НАС НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ,чЕ щЕ СЕ ПОНАКОНТИМ ,АМА ЗА ТАТКОВЦИТЕ нали няма да има костюмари или ще?- newsm03

# 201
добре че ме подсети за балоните...Клю,
ами май това с костюмите, което май аз предложих...нЕма да стане..Незнам, може би който има възможност да накипри детенце с некви дрешки интересни...ще е забавно..Аз имам нещо малко предвид. Който иска може да вземе ОЩЕ БАЛОНИ, гирлянди, украса някаква..ИГРАЧКИ ДА ВЗЕМЕМ ЗА ДА ИМА С КВО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ \уж\ абе татковците да са живи и здрави на играчки не разчитайте...хахаха Twisted Evilнали това беше идеята за тяхното присъствие ..всъщност...

...АБЕ мацки ако имах време вчера си мислех да направя в стихотворна форма представяне на семействата ама исках да представя по-скоро татковците за да им е забавно и на тях..Да речем нещо от рода..."Ето, таткото КАРИЛ - майстора на ДАНАИЛ!"..., "татко ГАДАМЕР е спец ако мъчи ви мъдрец.., и добър художник бил - щом е ЕМА сътворил...", и т.н. ...АМА нЕмам инфо достатъчно..та се отказвам ..ПЪК и мъжете са доста срамежливи..\когато им изнася,...\ та ще има да се "червят" на мойте писания.. Sick newsm78 особено някои

# 202
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еееей Карилче , това  е супер със стиховете за татковците, аз съм за  Hug Напиши за който се сетиш, а за тези татковци, които не ги знаеш, напиши за мамите им.  Ще падне смях по-скоро, отколкото червене от срам, сигурна съм...

# 203
Привет! Аз отдавна не съм се включвала тук, но поне в чата се отчитам.
За общия РД - аз лично нямам никакви претенции за часа и ще се съобразя с останалите - така или иначе Мартин няма да го оставим сам в стаята, защото се буди често, а пък и на мен ще ми бъде нервно - затова ще се редуваме с мъжа ми да го пазим.
Дени, благодаря за организацията!
Клюки, не вярвам мъжа ми да се издокара с костюм Joy

Вече очаквам с нетърпение да се запозная с вас!

# 204
  • Плевен
Момичета, някой ще носи ли камера? Аз също имам помпа за надуване на балони,ще я взема . Какво друго трябва да се носи?
А знаете ли дали спокойно се минава Шипка,че още се чудим откъде да минем.
Karil,Идеята за представянето на семействата в стихотворна форма е супер!

# 205
ПРИВЕТ НА РОЖДЕНИЦИТЕ и ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!

...ама това с представянето в стихотворна форма незнам как ще стане...нямам СПИСЪК на всички семейства ...иначе мога да се наПна да драсна по нещо..Ако знам с кво се занимават татковците или да речем кво хоби имат - по една дума за всеки татко, та да ги приобщим към нас..
ако ми дадете това секретно инфо..добре ще е  Mr. Greenи да знам ВСИЧКИ

бегам че дани не моЕ да е сам Sick

# 206
  • Плевен
Ако знам с кво се занимават татковците или да речем кво хоби имат - по една дума за всеки татко, та да ги приобщим към нас..
ако ми дадете това секретно инфо..добре ще е  Mr. Greenи да знам ВСИЧКИ

бегам че дани не моЕ да е сам Sick
Нашият тАТко се казва Сергей и е архитект.хоби няма,работата е всичко,а време има само за Михаела. Laughing

Честит рожден ден на Димитър bdbaloni smile3510 bdbaloni

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 09:33 от nadi_mishi

# 207
Честит първи рожден ден на Митко на мама Мони! Да расте здрав, умен и послушен! Целувки от нас с Моника!

Мони, за теб: с пожелание за весело изкарване на празника  Hug

# 208
       ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО!ДА Е МНОГО ЗДРАВ,ВЕСЕЛ И ПОСЛУШЕН,ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ И ДА Е МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВ!ВЕСЕЛО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!
                                       ЗА МАМА МОНИ
                                        ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ЦЕЛУВКИ НА СЛАДКИЯ МИТКО ОТ НАС СЪС СИМОНА

# 209
  • Пловдив

~Честит първи рожден ден на Митко,да жив ,здрав и много щастливо детство му желаем!!

Общи условия

Активация на акаунт