АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 10 065
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Aquariel нищо не може да му стане на бебето, спокойно  Hug

То ако така ставаше, моите и роденото и нероденото трябва да са не знам колко стреснати  Hug

# 151
Aquarel спокойно, имай доверие на твоете бебче, то е силно и издръжливо и всичко ще е ок. Нормално е понякога да се стряскаш - ежедневието ни е пълно с такива стресови ситуации.
Аз например вчера щях да катастрофирам на цариградско с колата, но се разминах, и после се опитах да се овладея и да се успокоя възможно най-бързо, за да не товаря бебчо излишно, отдъхни си и всичко ще е ок.

# 152
Благодаря ви момичета сега се успокоих още повече  Hug Hug Hug Heart Eyes
Абе то вярно с това ежедневие напрегнато човек колко стрес понася, ама бебчо си ме ритка и това ме успокява още повече Laughing
Vanyivan добре че не е станало нищо сериозно, това си е наистина плашещо, важното е че си добре.

# 153
А знаете ли колко тежат вашите бебчета, аз като ходих на ФМ преди два дни в 17гс седмица докторката ми написа на листчето, че моето бебе тежи 143 грама, но на мен това ми се струва малко, вашите бебчовци колко тежат?

# 154
  • София
Aquariel  спокойно и аз мисля че няма нищо, то неможе да си напълно спокойна 9 месеца. Аз снощи изпаднах в такава истерия заради безкрайния ни ремонт, чееее неможах да се позная направо...
Ние с теб освен термините и резултатите от БХС на ни еднакви, и моя е 1:10000 Simple Smile

Vanyivan неможах да ти пиша на лични, искаш ли тъй като сме само три за сега да се срещнем в 12 пред Макдоналдс и тогава ще решим къде да отидем, може и в Уго че е по-близо Simple Smile Какво ще кажеш? Simple Smile

Ася това е кошмар, дано наистина услугите си заслужават за тази сума! Аз за пореден път се убеждавам в отрицателното си мнение от тази болница...

# 155
Аз съм съгласна срещата да бъде в 12 часа в събота на площада на Славейков.
А защо другите мами не се включват....
Само ние ли сме ентусиастите?
Хайде мами, момичетата от другите месеци се срещат и са си страхотна компания, хубаво ще бъде и ние да се запознаем, приканвам всички!!!!

# 156
doly dog и аз съм изпадала на един два пъти в истерия заради такива глупости  doh, никога не съм била такава newsm78 чак мъжа ми се чуди, ама това е на хормонална основа Simple Smile Браво за хубавия резултат от БХС  Wink
И на мене много ми се идва в събота ама с тоя ремонт и с тия свекита няма да мога Sad

# 157
Важно съобщение [/center] на 24.11.2007г. пред Mc Donalds на площад "Славейков" в 12:00h. ще се съберем за първата среща на априлския отбор!!! Засега желаещите са малко надяваме се да станем повече:
1. doly_dog
2. Vanyivan
3.АЗ
[/size]

# 158
А знаете ли колко тежат вашите бебчета, аз като ходих на ФМ преди два дни в 17гс седмица докторката ми написа на листчето, че моето бебе тежи 143 грама, но на мен това ми се струва малко, вашите бебчовци колко тежат?
В 17г.с. беше 218 гр.

# 159
Ами то тогава моето бебче е много малко, ако твоето е над 200 грама...
Но на мен докторката ми каза, че всичко е чудесно, възможно ли е такава разлика да е нормална?

# 160
Ами то тогава моето бебче е много малко, ако твоето е над 200 грама...
Но на мен докторката ми каза, че всичко е чудесно, възможно ли е такава разлика да е нормална?
щом докторката ти е казала че е добре значи е добре , от много работи зависи ако ти и таткото сте по дребни значи е нормално и ние сме малки в 19 сед. 270гр. не се притесняваи до 9 месец................ще порасне МНОГООООО

# 161

[/quote]щом докторката ти е казала че е добре значи е добре , от много работи зависи ако ти и таткото сте по дребни значи е нормално и ние сме малки в 19 сед. 270гр. не се притесняваи до 9 месец................ще порасне МНОГООООО
[/quote]

Въобще не сме дребни - аз съм висока 1,70 и двамата не сме много слабички, но здраве да е,
Щом докторите казват, че няма проблеми, то аз и да се притеснявам с нищо няма да помогна, дано всичко е ОК.

# 162
благодаря,че ме изслушахте и дано си заслужават тия 700 лева.vanyivan защо не си сложиш линийка да се орентираме за бременноста ти Heart Eyes

# 163
щом докторката ти е казала че е добре значи е добре , от много работи зависи ако ти и таткото сте по дребни значи е нормално и ние сме малки в 19 сед. 270гр. не се притесняваи до 9 месец................ще порасне МНОГООООО
[/quote]

Въобще не сме дребни - аз съм висока 1,70 и двамата не сме много слабички, но здраве да е,
Щом докторите казват, че няма проблеми, то аз и да се притеснявам с нищо няма да помогна, дано всичко е ОК.
[/quote]
Седмица 17

Бебето придобива все по „човешки” вид – крайниците вече са по дълги от главата. Очите все още са затворени. Пъпната връв нараства и носи все повече кръв и хранителни вещества към Вашето бебе. Бебето вече е 13 сантиметра и тежи 140 грама

# 164
Не си слагам линийка, защото незнам как Sad( Много ме е срам, обаче се опитах и не се получи....

Общи условия

Активация на акаунт