ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 207
  • 906
  •   2
Отговори
# 285
  • Sofia
Докато излезне пролетната колекция Peace

# 286
Извинявай;но къде е Аквариума;не се сещам.
Това са магазини за обувки - един има на спирката на трамвай 1,7 на Витошка и Солунска, друг - на Мария Луиза, между Лъвов мост и Халите - по-близо до Халите. Обувките са много приятни моделчета, цените по принцип са  по-високи от масовите, но като качество - не зная, това ми е първия чифт от там!

# 287
Благодаря ти много.

# 288
Днес в МОЛ-а в Benetton видях, че са обявили 30% намаление. Peace

Да, в Sisley също е 30 %  Close-mas:

# 289
Madoc в City centеr Sofia имат намаление някакво, но честно казано, ми се стори измислено. Добре, блузките им са намалени от 60-70 на 40-50.

# 290
в Сикуанон (или както там се пише/признася) в Сити центъра - 30 %

# 291
в аутлета на мейсънс също са намалили цните. и като резултат имам разкошна пола и 3 ризи  Mr. Green

А той къде е? Тенк ю
казвам, казвам -  много е апокрифен, но пък и струва да го откриеш  Laughing
намира се в квартал света троица. следва описание  Laughing:
движите се по сливница;
на светофара на търговски комплекс глобус свивате в дясно;
после 3-тата пресчка пак се свива в дясно /улицата се познава по огромните трапове/дупки  Mr. Green/;
на около 50 метра в ляво е магазина -  в нещо като трафопост.
всъщност са 2 магазиан - мъжки и дамски. има страхотни неща  Peace
някои са на супер френдли цени, но някои са си цифра. абе има за всеки джоб  Peace
сори за късното включване, но с ия 2 диванета е ад. тоя пост го пиша от 6 часа  ooooh!

# 292
Аз сега се връщам от Мола (София), не знам дали е споменато в Credo има до 50% намаление , в Calliope вече има нова колекция .
В Terra Nova миналия път не забелязах но всички колани са по 5.90 и 9.90,останалото -пуловери по 19.90,потничета  до 12.90.
В Mango вече аксесоари почти няма,всичко е разпродадено ,очилата за слънце са по 24 лева.
В Kenvelo са ми продали якето и не можах да се възползвам от намалението,но има готини неща.
Във Fox 1+1 ,но само за различни неща, казаха ми че ако искам 2 еднакви неща второто не ми го подаряват, а плащам 50% от него.

Друго не се сещам в момента  Mr. Green

# 293
  • around the world
Днес в МОЛ-а в Benetton видях, че са обявили 30% намаление. Peace
Мерси за инфото. Намалението до колкото разбрах е започнало вчера и все още има интересни неща и някакви размери Simple Smile.
Аз лично от там днес намазах-палто, дънки, 2 ризи, рокля, 2 пуловера и още няколко неща....какво ми стана и на мен направо не знам, но най-накрая си намерих палто и то за 140 лв. Доста приятна цена:)Simple Smile

# 294
  • София
Вчера след обед в Бенетона нямаше нищо за момиченце на 2-3 години.За всички други възрастови групи да,но точно за тази не.Дали всеки ден изкарват по малко?

# 295
  • софия
а за мъжете които си търсят каквото и да е хубаво яке, вчера открих магазин на витошка до Битсиани казва се шатци ( съкровище на немски) има огромен избор от мъжки дрехи и особено якета  и имат 50% намаление.

заведете мъжете си СТРАХОТЕН Е!!! Grinning Grinning Grinning

# 296
  • софия
а за мамите които питаха за Малборо да кажа че в този магазин има и по-добри неща

# 297
Madoc в City centеr Sofia имат намаление някакво, но честно казано, ми се стори измислено. Добре, блузките им са намалени от 60-70 на 40-50.
Е, мила, ти по 5 лв ли очакваш да ги пуснат? Това си е нормално намаление - още повече , че там където е обявено примерно 50% намаление - въобще не са на половин цена нещата, а е търговски трик! Иначе аз Мадок не ги харесвам - плата им мнооого се отпуска на дънките.
За Бенетона - и аз снощи минах на Витошка - но нищо не си харесах за съжаление, пуснали са намалени цени на стоки, които просто не си заслужават парите!
А палтенца - в началото на Пиротска попаднах на един магазин с палта по 80 лв - страхотни при това, само дето аз вече си взех и ме хвана яд!

# 298
  • around the world
Вчера след обед в Бенетона нямаше нищо за момиченце на 2-3 години.За всички други възрастови групи да,но точно за тази не.Дали всеки ден изкарват по малко?
Вчера следобед минахме през Бенетон на Витошка и през този в Мол-а и на двете места вадеха неща. Нямам представа дали ще вадят всеки ден, но поне вчера вадеха,но се загледах много в момичешките неща и не мога да кажа какво точно.

# 299
В Бенетон винаги вадят нещата по малко. ConfusedНо истинското намаление е през януари - 50%.
Днес бях в Мола. От Кенвело си взех късо палто от естествен велур за 100лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт