ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 202
  • 906
  •   2
Отговори
# 405
  • София
 В Z outlet ima totalna разпродажба.Детските блузки са по 7лв-с къс и дълъг ръкав имаше,дамски също.Аз си намерих едно лятно панталонче за 12-13г,в което се пъхнах за 14лв,имаше и интересни поли пак горе-долу толкова.Поне в Скай сити,изваждаха много неща,имаше големи купища с дрехи.

# 406
  • Sofia
Аз като никога извадих късмет в Бенетон днес - имаше номера точно за мен - сдобих се с три пуловерчета Heart Eyes

Честито. Simple Smile
А какво е намалението в момента, още ли е 30% или?

Все още е 30%. Но минавам покрай него всеки ден, ще пиша, когато стане друго Heart Eyes

# 407
  • around the world
В Z outlet ima totalna разпродажба.Детските блузки са по 7лв-с къс и дълъг ръкав имаше,дамски също.Аз си намерих едно лятно панталонче за 12-13г,в което се пъхнах за 14лв,имаше и интересни поли пак горе-долу толкова.Поне в Скай сити,изваждаха много неща,имаше големи купища с дрехи.
ние ходихме в петък, но нямаше нищо. бебешките неща бяха ужасно малко, 5-6 неща. А до 7 години за момчета нямаше нищо. Но затова пък аз си по накупих разни неща и съм много доволна. Rolling Eyes

# 408
  • Sofia
Забравих да ви се оплача, не му е тук мястото, но не мога да си намеря палто. Толкова ли е трудно да ушият палто от качествен плат, с хубава кройка независимо от цената??? Да не казвам, че и номер за мен няма - без или със намаление.

# 409
  • София

Peace Абсолютно. Преди месец мъжа ми реши да си купи едно страхотно сако от Марк и Спенсър, но цената беше просто безумна-330 лв. Вечерта влязох в сайта им и какво да открия-същото сако с цена в Англия 60 паунда. Разбираме си го поръчахме от сайта и дори нямам намерение да си купувам нещо от тук при техните безумни цени и псевдо намаления.  #2gunfire
A как става поръчката,по-точно заплащането?
Благодаря!

# 410
  • around the world

Peace Абсолютно. Преди месец мъжа ми реши да си купи едно страхотно сако от Марк и Спенсър, но цената беше просто безумна-330 лв. Вечерта влязох в сайта им и какво да открия-същото сако с цена в Англия 60 паунда. Разбираме си го поръчахме от сайта и дори нямам намерение да си купувам нещо от тук при техните безумни цени и псевдо намаления.  #2gunfire
A как става поръчката,по-точно заплащането?
Благодаря!
ами реших да го поръчам на приятелка, която се прибра за Коледа и донесе пратката. Доставката за Англия беше безплатна, но така и не разбрах дали доставят до БГ. newsm78

# 411
  • София
Благодаря!За Англия знам,мислех че може и от тук да се поръча,но май не може.

# 412
  • around the world
Благодаря!За Англия знам,мислех че може и от тук да се поръча,но май не може.
Нямам представата. В нашия случай или аз или мъжа ми имаме английски и американски карти и ни се пращат нещата на адрес или с карта на приятел Peace.

# 413
  • София
Забравих да ви се оплача, не му е тук мястото, но не мога да си намеря палто. Толкова ли е трудно да ушият палто от качествен плат, с хубава кройка независимо от цената??? Да не казвам, че и номер за мен няма - без или със намаление.
Ох, и аз утре мисля да изляза за палто  ooooh! Дано да имам късмет, макар че не знам къде да търся.

Някой да знае дали в Orsay се правят намаления? И само на Витошка ли има магазин?

# 414
  • Sofia
Ох, и аз утре мисля да изляза за палто  ooooh! Дано да имам късмет, макар че не знам къде да търся.

Някой да знае дали в Orsay се правят намаления? И само на Витошка ли има магазин?

Имат намаление 30%, не знам обаче да имат другаде магазин. Ако си 42 номер(бг номерация), трудно ще си намериш палто. Успех Hug

# 415
  • sofia
Да се похваля и аз от Бенетон взех на малката анцуг горно и долно,плътничък за 27лв.
За мен си взех от новата колекция дънки на чудесната цена от 94лв,много добре ми паснаха,от дълго време си търся точно такива-слим и да не са ластични.Обикновено най-малкия номер ми е голям,но този модел си беше правен за мен-както каза приятелката ми-`това са моите дънки`. Иначе намалението още си е 30%. В Сисли имаше 5-6чифта дънки по 50-60лв,не бяха лоши

# 416
В сайта на Премама пише, че от утре стартира промоция -70%.

А да знаете Бенетон отвори ли вече в Пловдив на главната?

Техните намаления са псевдо намаления като и в Марк и Спенсър  Twisted Evil
Миналата година в Премама на 2рия ден имаше 3-4 неща (БУКВАЛНО) на 70 %.
Добре че се бях подковала с онлайн каталога(не българския) да видя, че това което се обявява на 50 % всъщност е намалено около 30%.Поне гледах да не се набутам в периода на намаление с нещо по-скъпо от чужбинско

Марк и Спенсър е обявено намалението 40-60 % наистина има много намалени неща, но е както горния пример, ето малко цифри.
На етикета пише от 119 лв. на 75 лв., но бяха забравили да махната цената в паунди която е 29,5, т.е. към 85 лв. прЕко сили
значи намалението не 36%, а 12 %  Twisted Evil
Peace Абсолютно. Преди месец мъжа ми реши да си купи едно страхотно сако от Марк и Спенсър, но цената беше просто безумна-330 лв. Вечерта влязох в сайта им и какво да открия-същото сако с цена в Англия 60 паунда. Разбираме си го поръчахме от сайта и дори нямам намерение да си купувам нещо от тук при техните безумни цени и псевдо намаления.  #2gunfire

От кой сайт поръчахте?

# 417
  • around the world
В сайта на Премама пише, че от утре стартира промоция -70%.

А да знаете Бенетон отвори ли вече в Пловдив на главната?

Техните намаления са псевдо намаления като и в Марк и Спенсър  Twisted Evil
Миналата година в Премама на 2рия ден имаше 3-4 неща (БУКВАЛНО) на 70 %.
Добре че се бях подковала с онлайн каталога(не българския) да видя, че това което се обявява на 50 % всъщност е намалено около 30%.Поне гледах да не се набутам в периода на намаление с нещо по-скъпо от чужбинско

Марк и Спенсър е обявено намалението 40-60 % наистина има много намалени неща, но е както горния пример, ето малко цифри.
На етикета пише от 119 лв. на 75 лв., но бяха забравили да махната цената в паунди която е 29,5, т.е. към 85 лв. прЕко сили
значи намалението не 36%, а 12 %  Twisted Evil
Peace Абсолютно. Преди месец мъжа ми реши да си купи едно страхотно сако от Марк и Спенсър, но цената беше просто безумна-330 лв. Вечерта влязох в сайта им и какво да открия-същото сако с цена в Англия 60 паунда. Разбираме си го поръчахме от сайта и дори нямам намерение да си купувам нещо от тук при техните безумни цени и псевдо намаления.  #2gunfire

От кой сайт поръчахте?
От този:
http://www.marksandspencer.com/gp/node/n/42966030?ie=UTF8&mnSBrand=core
но не правят доставки извън UK.

# 418
  • София

Имат намаление 30%, не знам обаче да имат другаде магазин. Ако си 42 номер(бг номерация), трудно ще си намериш палто. Успех Hug
Ами, то аз и размера не си знам  Crazy Ей сега ще си потърся табличка- 173 см, 55 кг да видим какво ще излезе  newsm78. Пък за Orsay питам 'щото бях забелязала едно две симпатични палта ама нямах време да меря.

# 419
  • London, baby
Да се оплача в Бургас, в OVIESSE няма намаление Sad как може в другите градове да има, а тук не????

Общи условия

Активация на акаунт