ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 053
  • 906
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, дали някоя от вас, която често посещава Скай ситие забелязала дали в OXXO има някякво намалениеБ newsm78

# 526
Не мога да намеря конкретна картинка  Sad
http://www.the-art-company.com/en/principal.html  отивате на catalogue и виждате колекцията. Моите са от женските, номер 681 в кафяво  Mr. Green Вчера имаше номера  Peace

А видя ли там да имат 665?Че им точа лиги от мин година,ни при нас имаше в черно-бял вариант.
Твоите колко бяха намалени?

# 527
Не мога да намеря конкретна картинка  Sad
http://www.the-art-company.com/en/principal.html  отивате на catalogue и виждате колекцията. Моите са от женските, номер 681 в кафяво  Mr. Green Вчера имаше номера  Peace

А видя ли там да имат 665?Че им точа лиги от мин година,ни при нас имаше в черно-бял вариант.
Твоите колко бяха намалени?
Да имаше ги  Peace Не мога да определя дали са били кафяви или prado. Аз и на тях се чудех, но реших да си взема за пролетта да си ги нося.
Мисля че всички модели са намалени с 30% /поне тези които гледах бяха толкова/

# 528
  • Countryside
Момичета, дали някоя от вас, която често посещава Скай ситие забелязала дали в OXXO има някякво намалениеБ newsm78
Няма и аз ги дебна, ама те са си скръндзави на намеления, макс 30%  Sick

# 529
  • София
точно ОХХО не видях, но днес вечерта наминахме през хиполенда и ми направи впечатление че почти навсякъде има минимум 50% до 70% намаление Peace

# 530
  • София
И аз не забелязах да има.Всъщност съм останала с впечатление,че не правят намаления newsm78

# 531
  • София
Вчера, минах през Скай сити, има почти във всички намаления. От Рисита си взех панталон за 45лв. Тая Зара-по-парцалив магазин не съм виждала. И да ги подаряват , не виждам кой ще си вземе. А твърде вероятно, това да е остатъка от цялата им стока. ОХХО не видях там.
В Сити центъра-има още какво да се желае от намаленията. В Мола на Стамболийски-в Манго-супер са, страхотни намаление, оттам накупих някои неща.
А тези в Mothercare-така ли пък никога не правят намаления? Все не мога да ги сваря.
Ами това е. Може би след 1-2 седмици ще бъдат още по-добри намаленията.

# 532
  • София/Овча купел 2
Има един новичък детски магазин в Стрелбище на входа на южния парк.Има намаление в момента на зимната стока.Страхотни неща има,а и все още има и размери.Предлагат и обувки на К-К.Апреските им са свършили,но пък има хубавки ботушки и са на -20% thumbsup.

# 533
  • София
В Sprider - a на Витошка има намаление до 50%.
И в Unique на Несторов - на витрината пише 35% намаление.

# 534
И Супер Мечо имат  - 20 %   във магазините  от  веригата  до  31.01..

# 535
Здравейте най-после и аз реших да се отчета във форума:)
Вчера бях на пазар ходих до Sky City там всичко беше намалено но си взех само един панталон от Capasca за 40лв. В Etere имаше хубави неща но бяха останали само големи номера:( .За Зара няма да коментирам- само парцали и боклуци:(. В Дика бяха намалили страхотни неща но имаше толкова много хора че изобщо не можах да изчакам за пробна:( като резултат си взех само едно потниче(без проба) и пак чаках 15 мин. за да го платя. През останалите магазини минах без да си харесам нищо. Като резултат не можах да си харесам нито палто нито ботушки:( Някои може ли да ми каже куде мога да намеря ботуши с жисок дебел ток до коляното? Обиколих почти всички известни ми магазини и нямаше резултат:(

# 536
  • sofia
Днес се разходих до Кенвело в Скай сити-60% си е още намалението,има доста голям избор от номера и разцветки,взех си изчистен ,черен и дебел суичър за 20лв.Якетата(зимни)бяха по 60лв,а дънките около 40

# 537
Здравейте най-после и аз реших да се отчета във форума:)
Вчера бях на пазар ходих до Sky City там всичко беше намалено но си взех само един панталон от Capasca за 40лв. В Etere имаше хубави неща но бяха останали само големи номера:( .За Зара няма да коментирам- само парцали и боклуци:(. В Дика бяха намалили страхотни неща но имаше толкова много хора че изобщо не можах да изчакам за пробна...

В Скай сити има ли Дика? Голямо разкарване ще си спестя...

# 538
  • sofia
Аз не съм виждала,а често ходя там

# 539
Имах предвид Дика на Витошка(извинявам се ако е станало объркване:)).

Общи условия

Активация на акаунт