ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 042
  • 906
  •   1
Отговори
# 570
  • Countryside
Явно има такова нещо. Кое етере има наистина -50%? На солунска ли?
В Капаска пак в скай всичко е на -50% наистина, в началото бяха написали до 50% и имаше намалени 3-4 парцала, сега се коригираха хората. Но наистина в голямата Капаска на Витошка имаше много повече стока, съответно и размери  Wink

# 571
Да, кое точно е магазинчето? За Коледа мъжа ми ми подари обици, за 41 лв на грам! Вярно, че е италианско злато /има и бяло/, но ми се стори доста...Колко е цената там, където споменаваш?

Там е 37 лева на грам и има такова разнообразие на модели,че ако имаш слабо сърце недей да ходиш  Simple Smile.
                                                                                                                                                                                           Вчера ходих до този магазин и наистина останах очарована.Взех на сина ми пръстен и гривна са абитуриентския бал,че по нататък я останат пари я не Cry.На фона на цените в другите магазини това  си е направо попадение.Благодаря за инфото Grinning

# 572
  • София
Е добре де,кажете колко е цената на грам?И продават ли сребърна бижутерия,че напоследък ми се носи такава?

# 573
Ами аз вчера писах,че цената е 37 лева на грам.Продават само злато,но съседния магазин е за сребро,също има интересни неща.Има и магазини за дрехи и обувки,но от марките се сещам само за* Корона М*.

# 574
  • Sofia
А чантите дали ще са на половина?За Сисли питам,че съм се засилила към една 245 лв., ако я "разполовят" Mr. Green

Да Grinning.
Благодаря за инфото! Hug
Вчера се сдобих с чантата От Сисли, намалена от 245 на 167 лв., не е наполовина, ама си е файда Mr. Green

# 575
  • София
А чантите дали ще са на половина?За Сисли питам,че съм се засилила към една 245 лв., ако я "разполовят" Mr. Green

Да Grinning.
Благодаря за инфото! Hug
Вчера се сдобих с чантата От Сисли, намалена от 245 на 167 лв., не е наполовина, ама си е файда Mr. Green

Честито Simple Smile!

# 576
Ох, и аз си бях харесала една на същата цена, ама си изразходих лимита и сега до края на месеца ще щракам с пръсти и ще страдам.

# 577
А някой знае ли кога започват пролетните намаления във Виена?
мисля ,че по Великден.Аз поне тогава съм хващала намаление.

# 578
Благодаря, mona25!

# 579
Мм неделята бях в мола.Кенвелото е страшно(много по-добро от това в сити център-а) взех си кадифян панталон намален на 22 лева и много готин анцуг.От дънките не са останали много номера но има много суитчъри солидно намалени.
Кой мол имаш предвид?
Знаете ли как се стига до Sky City от пл. Македония напр.?

# 580
  • sofia
Мм неделята бях в мола.Кенвелото е страшно(много по-добро от това в сити център-а) взех си кадифян панталон намален на 22 лева и много готин анцуг.От дънките не са останали много номера но има много суитчъри солидно намалени.
Кой мол имаш предвид?
Знаете ли как се стига до Sky City от пл. Македония напр.?
ако си с кола мога да ти обясня,ако не мога да ти кажа какво ходи до там

# 581
  • София
Отиваш ди 5-ТЕ кьошета и там минава маршрутка 21.Мисля,че Тя минава съвсем близо до Sky City.Но затова съм само 90% сигурна.

# 582
ако си с кола мога да ти обясня,ако не мога да ти кажа какво ходи до там
Не съм с кола.

# 583
  • sofia
Трамвай 20 и 22(утре ще мина да проверя,че не съм сигурна),рейс 11,но се ходи малко
Маршрутка 21 минава съвсем близо

# 584
Трамвай 20 и 22(утре ще мина да проверя,че не съм сигурна),рейс 11,но се ходи малко
Маршрутка 21 минава съвсем близо
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт