ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 042
  • 906
  •   1
Отговори
# 600
Е кое е огромното - в Wink почти всички магазини в момента е от 30 до 70%...
Е, огромно в кавички де  Rolling Eyes Ама като имаш предвид , че са по-нисък ценови клас от повечето марки 40 процента доста добре намалява цената. Тези с огромните отстъпки я си помисли какви са им доставните цени и какви са им надценките. От работата си знам как се ценообразува и печалбата за две фирми в крайна сметка може и да е еднаква независимо, че едната продава с 40 процента, а другата със 70. Та може би е хубаво да се замислим кои са по-големите тарикати, а Peace

# 601
  • София

Това Oviesse ли ще да е ? Thinking Чак такава огромна отстъпка...
Незнаех как се признася точно Blush

Дам,винаги са скромни от към намаления.
И винаги са със закъснение.
Но за малките им дрешки си струва.И доста бързо се изчерпват номерата.

# 602
  • London, baby
В OVIESSE е частично намалението - 40%, нищо интересно... бельото не беше намалено.
Имаше в Levi's - 40%, Tom Tailor - 30 или 40%, в Hot Spot също имаше намаление, Найк ...

# 603
Аз и преди сьм питала,ама пак да питам.

Кьде има ROXY освен в SLS? И евентуално намаление,че в СЛС нямаше вчера.

Никаде другаде няма,те нали ROSSIGNOL ги купиха и сега те са представители за цяла Европа!Може и в някое от тези митничарските магазинчета да е изпаднало нещо!

# 604
  • Sofia

Никаде другаде няма,те нали ROSSIGNOL ги купиха и сега те са представители за цяла Европа!Може и в някое от тези митничарските магазинчета да е изпаднало нещо!
Какви митничарски магазини ,какви 5 лева?Балъците отдавна измряха Stop

# 605
  • София
В Дика продължават намаленията.

Останало ли е нещо в ДИКА, че още не съм смогнала да отида  Rolling Eyes

# 606
В Дика има и номера и стока, въпроса е какво търсиш!

# 607

В СЛС намаленията започват по-късно, към февруари май, ще трябва да попитам, но освен в техните магазини не знам къде другаде можеш да намериш Рокси в БГ, освен да си поръчаш от Ларедут де

# 608
  • Sofia
В СЛС има целогодишни намаления Peace Става въпрос за магазина на Хладилника

# 609
  • London, baby

В СЛС намаленията започват по-късно, към февруари май, ще трябва да попитам, но освен в техните магазини не знам къде другаде можеш да намериш Рокси в БГ, освен да си поръчаш от Ларедут де
Във варненския мол има, както и в ибай  Wink

# 610
  • София
Да попитам някой да е ходил в Кенсол или Росита в Скай Ситито?Има ли въобще нещо останало в този МОЛ?

# 611

Това във Варна сгурно е магазин на СЛС

# 612
  • London, baby

Това във Варна сгурно е магазин на СЛС
Има отделно голям магазин на SLS, и още един в мола, но е само на ROXY. Стоката и в двата магазина е еднаква.

# 613
В Кредо също има намаление - мисля, че 50 %. Не съм влизала обаче, само мернах витрината. Ако някой е ходил, да докладва  Wink

# 614
Има отделно голям магазин на SLS, и още един в мола, но е само на ROXY. Стоката и в двата магазина е еднаква.

АААААА ще се местя Crossing Arms Тук нищо няма smile3511 В нашия СЛС има 2 чифта дьнки на Рокси и някоя и друга тениска. За пореден пьт се убеждавам,че Пловдив е много зле с магазините,пьк за намаленията какво да говорим.

Виесманка- ти доскоро имаше едни ботуши в подписа,които беше споделила,че издирваш-знам кьде ги има Wink

Общи условия

Активация на акаунт