ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 163
  • 906
  •   1
Отговори
# 300
днес бях с Скй Сити
ами има доста магазини с намаления, което приятно ме изненадва... обикновено намаленията са след Нова Година... но като за сатрт ми харесва така... Имаше един магазин с готини според мен обувки с 50% намаление - Reno май се казваше
от магазин Very Nice купихме мъжко яке за 35 лв...
Z outlet има до 50%
Кенвало - до 60%
Батибалено - до 30%
и т.н.
почти на всеки магазин имаше сложено нкакво намаление или промоция
същото видях и вчера в Сити Център София Peace

Така ми харесва  Wink
След Нова Година искам още по-големи намаления  Crazy

# 301
  • в ябълковата градина
Харесвам много Капаска.
Сега като гледам надписи за намаление също влизам.
Няма шанс някой от собствениците да чете, но аз ще си кажа, че намирам за много некоректен факта, че при надписи "50% намаление" вътре нищо не е намалено, с изключение на 3 поли.

Това е подвеждащо и отблъскващо. А, че аз ще намеря къде другаде да си оставя парите, е без съмнение.

# 302
Харесвам много Капаска.
Сега като гледам надписи за намаление също влизам.
Няма шанс някой от собствениците да чете, но аз ще си кажа, че намирам за много некоректен факта, че при надписи "50% намаление" вътре нищо не е намалено, с изключение на 3 поли.

Това е подвеждащо и отблъскващо. А, че аз ще намеря къде другаде да си оставя парите, е без съмнение.
А освен това е и незаконно.

# 303
всъщност в скай сити в магазина на капаска са намалени няколко мъжки сака - по 50 процента, няколко рокли по 30 процента. Не са три поли, но наистина не е много намалението.

ужас, аз трети постинг пиша и все кусури намирам  Mr. Green

миналата зима през януари обаче, си купих чудесно елегантно палто от капаска на 50 процента. на добра цена.

# 304
с изключение на 3 поли.
А освен това е и незаконно.
Мисля, че трите поли го правят законно. Аз знаете ли как процедирам като видя големи табели с още по-големи проценти намаление по витрините: влизам и с възможно най-сериозното изражение и най-строг тон питам "къде са стоките, които са намалени с 50%" да речем.
Кеф ми прави и да си искам касов бон, ако са решили да пестят от данъци. Подкупна съм - ако ми предложат намаление, няма да държа на бончето  Laughing но не са ми предлагали за сега.

# 305
Законно би било, ако пише "ЧАСТИЧНО намаление на ...... еди-колко си процента" важи от ..... до  ...... дата, и тези артикули да са наредени абсолютно отделно от другите. Също и много ясно трябва да е кое е стара цена и кое нова. И доказуемо, че артикулът се е продавал на задрасканата цена.

# 306
Момичета,направо може да се разболее човек с тези намаления-някой обаче чувал ли е за прословутите намаления в Гърция-от различни места чувам, че можеш да си купиш маркови дрехи на символични цени/цитирам мъжки пуловер Бенетон за 15 Евро???Като си помисля, че до Солун се стига за 4 часа ако наистина е така може да обмисли човек едно пътуване до там.Споделете, ако знаете подобно нещо

# 307
А някой знае ли дали има намаления по спортните магазини - иска ми се да си купя хубав спортен екип (анцунг), но не ми се дават 200 лв, че и отгоре...

# 308
Законно би било, ако пише "ЧАСТИЧНО намаление на ...... еди-колко си процента" важи от ..... до  ...... дата, и тези артикули да са наредени абсолютно отделно от другите. Също и много ясно трябва да е кое е стара цена и кое нова. И доказуемо, че артикулът се е продавал на задрасканата цена.

Точно така е, да. Ако цялата колекция в магазина е намалена на едиколко си процента, тези проценти е законно да се изпишат на витрината.

# 309
в аутлета в Младост - адидас имаха 70% намаление
имаше и по другите магазини, около 50% ми се мота
има готини неща  Peace

# 310
Тези аутлети и проценти малко са за заблуда на противника. Има един магазин в "Дианабад", фирмен, хората шият за "Зара" и под собствена марка, много хора го знаят. Значи до нас в "Z outlet" пола "Зара" (шита до Ботевград) с Дупка, след някакви фантасмагорични намаления, 35 лева. В "Дианабад", най-много напалавина. Е, на хората им е 3 500 евро наема. Та така.

# 311
  • Sofia
Тези аутлети и проценти малко са за заблуда на противника. Има един магазин в "Дианабад", фирмен, хората шият за "Зара" и под собствена марка, много хора го знаят. Значи до нас в "Z outlet" пола "Зара" (шита до Ботевград) с Дупка, след някакви фантасмагорични намаления, 35 лева. В "Дианабад", най-много напалавина. Е, на хората им е 3 500 евро наема. Та така.

А къде е този магазин в Дианабад, че аз определено не го знам   newsm78

# 312

А къде е този магазин в Дианабад, че аз определено не го знам   newsm78

запис  Peace

# 313
Срещу "Мултигруп" има един дълъг блок с много фирми. До него има един перпендикулярен на шосето, под който има голямо стълбище. Там, преди стълбището. А който живее в района на "Красно село", "Лагера", "Бъкстон" може да ми пише на лични, че имам нещо предвид.

# 314
Къде се намира Мултигруп? При Раковата болница ли?

Общи условия

Активация на акаунт