ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 170
  • 906
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Законно би било, ако пише "ЧАСТИЧНО намаление на ...... еди-колко си процента" важи от ..... до  ...... дата, и тези артикули да са наредени абсолютно отделно от другите. Също и много ясно трябва да е кое е стара цена и кое нова. И доказуемо, че артикулът се е продавал на задрасканата цена.

Точно така е, да. Ако цялата колекция в магазина е намалена на едиколко си процента, тези проценти е законно да се изпишат на витрината.
Конкретно за тях да кажа-всъщност всичко е описано-на един лист А4 с нормален шрифт сложен долу на витрината-модели, срокове, цени. Обаче съм сигурна, че портебителите ще ме подкрепят-едното е с човешки ръст , а описанието на контретните налалени неща на незабележителен лист-това според мен вече не е законно.

# 346
 Е ТЕ СА СИ КОРЕГИРАЛИ ЦЕНИТЕ И НА ЕТИКЕТИТЕ

# 347
Дали има намаления в Мандарин и Хъш Пъпис?

# 348
Аз пък не робувам на марки и не търся намаления обикновено!!! На много разпродажби съм попадала на абсолютни боклуци, които не са могли да се продадат на нормалната цена - и  естествено са пльоснали с голям надпис - намаление! Като влезеш обаче - хубавите стоки са си на нормалните цени...Просто не виждам смисъла от това поне за себе си - да си купя например на края на зимата намалена зимна дреха - ми то до другата година въобще няма да се носи вече , а в момента не ще мога да си я износя! Затова - просто си харесвам нещо и на заплатка - тичам да си го купя,  предпочитам да е хубаво и скъпо, отколкото евтинко и намалено...макар и по-рядко да си позволявам Wink

# 349
  • София-Лагера
Почти навсякъде има вече %.
От Мexx взех страхотна риза за мъжо за РД-50лв
Двулицев елек на Манго /пак за подарък/40лв всичко друго там ми се видя парцаливо.
Що така не знам Thinking
За първи път уважих FOX пола и блузка -50лв.
Тали Вейл нищо......
Бенетон ,блузки и дънки за малкия.Няма хубави момчешки якета. Peace

# 350
  • Sofia
viliko ,  темата не е за отношението ни към намалените стоки,
а е да споделим къде какви намаления има!  Peace

По темата  -  "Миролио" беше опоскано при намаление само 30% на 30.12.

# 351
  • софия
Някой да знае нещо за Марикита? Има ли вече намаление?

# 352
За много години!
Звънче, виж тук.
Обикновено съвпада с намалението в магазините. Но според мен не си  заслужават техните намаления. Аз много ги харесвам.
http://www.smenzamen.com/

# 353
  • Sofia
Не по темата-детско Кенвело има ли и къде е?

# 354
Някой знае ли кога започват намаленията в Esprit

# 355
  • София-Лагера
Мисля ,че не.Поне не съм срещала.

# 356
  • London, baby
Има, във варненския moll

# 357
Някой знае ли кога започват намаленията в Esprit

Намаленията ще са след 10 януари, не знам защо аз не съм фен на марката.  Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 13:29 от Анонимен

# 358
  • София

В София не съм ги срещала, но ги има във Велико Търново. Дрешките са много хубави и се учудвам, че ги няма в София.

# 359
Да, да кажа и аз в МОЛ-а в Търново има KENVELO KIDS.  Peace
Преди седмица ходихме, но нямаше още намалеия. Предполагам всеки момент ще ги обявят

Общи условия

Активация на акаунт