ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 218
  • 906
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз пък вчера нищо не харесах нито в Кенвело, нито в Манго и останалите. Особено в Манго просто ми беше неприятно- всичко нахвърляно, намачкано, въргаля се по земята... И 80 % да е намалението, гадно ми става да пазарувам, когато дрехите изглеждат така  Rolling Eyes В Калиопе нищо не ми допадна, както винаги. В Теранова само надникнах, а за Мекс не ми остана време  Confused
За пореден път установявам, че е най-добре да се ходи сутрин към 11-12 по магазините, докато не е нахвърляно всичко и е по-празно.  Crossing Arms

# 361
Аз пък вчера нищо не харесах нито в Кенвело, нито в Манго и останалите. Особено в Манго просто ми беше неприятно- всичко нахвърляно, намачкано, въргаля се по земята... И 80 % да е намалението, гадно ми става да пазарувам, когато дрехите изглеждат така  Rolling Eyes В Калиопе нищо не ми допадна, както винаги. В Теранова само надникнах, а за Мекс не ми остана време  Confused
За пореден път установявам, че е най-добре да се ходи сутрин към 11-12 по магазините, докато не е нахвърляно всичко и е по-празно.  Crossing Arms

Това имах впредвид като казах, че не обичам особено и не пазарувам по разпродажбите...просто е неприятно и неуютно!!!

# 362
  • София-Лагера
Защо в София си нямаме Кенвело kids? Confused

# 363
  • София
Защо в София си нямаме Кенвело kids? Confused

Ще има - в Скай Сити, след около месец.

Онзи ден ги питах и това им беше отговора  Simple Smile

# 364
  • гр. София
До сега само четях, но вече се включвам с информация - във Фокс Кидс намалението вече е 50%
Има интересни неща.

# 365
  • софия
а дали OVIESSE ще имат намаление?

# 366
По темата  -  "Миролио" беше опоскано при намаление само 30% на 30.12.

Често минавам по "Графа" и все го мяркам това Миролио, но така и не съм влизала. Какъв тип облекло предлагат?

# 367
  • 5 етаж в ляво
Да попитам варненските момичета има ли намаления в Адидас,Манго и Бенетон?
И има ли магазин Кенвело,и къде се намира?
Благодаря  bouquet

# 368
а дали OVIESSE ще имат намаление?

В мол-а във Варна имаха намалени неща, особено в частта с мъжките облекла.

# 369
До сега само четях, но вече се включвам с информация - във Фокс Кидс намалението вече е 50%
Има интересни неща.
Това е супер много харесвам техните дрешки.Всичко ли е на 50% или само час от артикулите,като ходих началото на седмицата имаще малко неща намалени на20лв.

# 370
  • London, baby
Някой знае ли дали в Tria в Бургас има намаления?

# 371
Често минавам по "Графа" и все го мяркам това Миролио, но така и не съм влизала. Какъв тип облекло предлагат?

В магазините на Миролио има спортно елегантни и елегантни дрехи.Собствениците  на тези магазини купиха завода за платове в Сливен.

# 372

В магазините на Миролио има спортно елегантни и елегантни дрехи.Собствениците  на тези магазини купиха завода за платове в Сливен.

А какви намаления имало в Сливен  #Crazy (една позната си ходи всяка седмица и разказва)

# 373
  • Варна
Да попитам варненските момичета има ли намаления в Адидас,Манго и Бенетон?
И има ли магазин Кенвело,и къде се намира?
Благодаря  bouquet
Има. В Бернетон 30%, в Манго 30%-50% , в Адидас не влязох , но има.

# 374
Намаленията са доста добри,но специално в магазина в Сливен бързо свършват дрехите.Знам че  са 2 пъти в годината,през   декември и юни.Тогава си струва наистина,защото  са реални.

Общи условия

Активация на акаунт