ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 231
  • 906
  •   1
Отговори
# 375
Какво е положението с ПРЕМАМА в София? Някакви намаления?С колко и докога?

# 376
Днес следобед минах през Премаман, но няма намаления още.
За намаленията в Сливен -това лято бях като луд с картечница.
Днес ходих в магазина на  Angelic  на Витошка. И там има намаление, но не знам какъв е %. Има хубави костюми, блузи и рокли. Дрехите били български и бяха с хубави кройки и от качествени платове. Абе всичко ми хареса, но си купих само 1 блуза, че вече ме е срам от мъжа ми. Магазинът се намира след малкия паркинг на НДК и преди входа за голямия паркинг, на малкото НДК.

# 377
  • Варна
.. има ли магазин Кенвело,и къде се намира?

В Мола има ,но точно на кой етаж е не знам  newsm78

# 378
Дали има намаления в Мандарин и Хъш Пъпис?

Бях след Коледа в Мола -  Мандарин 30%. Не съм сигурна за Хъш Пъпис дали 20 или 30...

# 379
... За намаленията в Сливен -това лято бях като луд с картечница.
...

Ще се видим през юни значи  Mr. Green

# 380
ETERE - около 20%. Но не прегледах всичко. Това - за ризките. Намалени са всички неща, но не беше обявено отвън.

# 381
... За намаленията в Сливен -това лято бях като луд с картечница.
...

Ще се видим през юни значи  Mr. Green

да, имам една рокля от по-миналия юни, която ми пасна на бременността. От миналия юни пък два панталона летни, елегантни, по 10 лв.

# 382
Някой знае ли дали в Tria в Бургас има намаления?
Там има доста магазини и в повечето има намаления  Peace

# 383
  • London, baby
Някой знае ли дали в Tria в Бургас има намаления?
Там има доста магазини и в повечето има намаления  Peace
Интересува ме дали OVIESSE има намаление? Бельото е много добро, материите са страхотни!! Дано има нещо интересно! Мерси

# 384
  • Sofia
има някакво май 20%

# 385
здравейте, може ли точен адрес на магазина на Зара в Дианабад и евентуално с какво се стига до там?

Мерси Peace

# 386
Oviesse имат -20% ,вчера купих яке-шубичка на дъщеря ми ,гъши пух пълнеж-68лв,а има и от 51лв от ръст 98-7,8 години.

# 387
  • България-Швейцария
За пореден път установявам, че е най-добре да се ходи сутрин към 11-12 по магазините, докато не е нахвърляно всичко и е по-празно.  Crossing Arms
Хубава идея, както се ококорих днес с петлите ще взема да я осъществя, че миналата седмица в Mötivi направо се изнервих.

# 388
За пореден път установявам, че е най-добре да се ходи сутрин към 11-12 по магазините, докато не е нахвърляно всичко и е по-празно.  Crossing Arms
Хубава идея, както се ококорих днес с петлите ще взема да я осъществя, че миналата седмица в Mötivi направо се изнервих.

А най-спокойно се обикаля по магазините в неделя сутрин - до към обяд някъде. Тогава няма никакви хора и може да се разглежда на спокойствие.

# 389

А най-спокойно се обикаля по магазините в неделя сутрин - до към обяд някъде. Тогава няма никакви хора и може да се разглежда на спокойствие.

Аз пък не ходя никога през уикенда, адско е, пазарувам само през седмицата, идеално е тогава.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт