ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 211
  • 906
  •   1
Отговори
# 390
А някой знае ли дали в Елизабет има намаление?

# 391
Някой знае ли дали в Tria в Бургас има намаления?
Там има доста магазини и в повечето има намаления  Peace
Интересува ме дали OVIESSE има намаление? Бельото е много добро, материите са страхотни!! Дано има нещо интересно! Мерси
Все още няма.Може би във вторник или сряда ще имат намаление вече  Peace

# 392
А някой знае ли докога е намалението в Mango  newsm78

# 393
  • around the world
Тези аутлети и проценти малко са за заблуда на противника. Има един магазин в "Дианабад", фирмен, хората шият за "Зара" и под собствена марка, много хора го знаят. Значи до нас в "Z outlet" пола "Зара" (шита до Ботевград) с Дупка, след някакви фантасмагорични намаления, 35 лева. В "Дианабад", най-много напалавина. Е, на хората им е 3 500 евро наема. Та така.

Интересно вчера в два от "Z outlet"-ите всички поли бяха по 18 лв. , а мисля че и повечето панталони. За 35 лв. вече си имам кожухче. Не знам какви са тези поли на намаления по 35 лв. Да не са пропуснали да напишат новата цена? Аз вчера много се рових преди да си намеря нещо, което да ми хареса в моя размер и на половината не им беше отбелязана новата цена, просто трябва да питаш.  ::
Явно Зара се шие на доста места в БГ.

# 394
  • around the world
Законно би било, ако пише "ЧАСТИЧНО намаление на ...... еди-колко си процента" важи от ..... до  ...... дата, и тези артикули да са наредени абсолютно отделно от другите. Също и много ясно трябва да е кое е стара цена и кое нова. И доказуемо, че артикулът се е продавал на задрасканата цена.

Точно така е, да. Ако цялата колекция в магазина е намалена на едиколко си процента, тези проценти е законно да се изпишат на витрината.
Конкретно за тях да кажа-всъщност всичко е описано-на един лист А4 с нормален шрифт сложен долу на витрината-модели, срокове, цени. Обаче съм сигурна, че портебителите ще ме подкрепят-едното е с човешки ръст , а описанието на контретните налалени неща на незабележителен лист-това според мен вече не е законно.
Спокойно. Доколкото дочух от прдавачките в един от магазините на Капаска,  много скоро започвало голямото им сезонно намаление 50% и тогава почти всичко щяло да бъде намалено. Явно хората се решили да минат само с едни рекламни пана за намаленията  ::

# 395
nnaadeto, мерси!!!

# 396
  • Тра-ла-ла
А някой знае ли дали в Елизабет има намаление?
Преди Коледа имаше в Пловдив, тук не съм ходила да видя. Аз си купих сако за 69 лв, при оригинална цена 99лв.

# 397
  • гр. София
До сега само четях, но вече се включвам с информация - във Фокс Кидс намалението вече е 50%
Има интересни неща.
Това е супер много харесвам техните дрешки.Всичко ли е на 50% или само час от артикулите,като ходих началото на седмицата имаще малко неща намалени на20лв.
Всичко е на 50%, а днес видях, че са пуснали и част от новата колекция. Има  зимни якета за момчета на срамно добри цени и хубави ризки, но за тях трябваше доста да ровя и да разглеждам по етажерките им.

# 398
В Terranova, Caliope и Kenvelo има намаления, който са по-значителни, но защото за тези парцали никой не е луд да дава пари, ако не са на безценица. В Beneton, Sisley, Mexx са по 30% все още и ще трябва да се поизчака, но пък като станат по-големи намаленията вече почти нищо свястно не остава. В Mango наистина тази година има само скапани работи / или аз нещо не съм наред тази година/

# 399
  • София
В сайта на Премама пише, че от утре стартира промоция -70%.

А да знаете Бенетон отвори ли вече в Пловдив на главната?

# 400
  • София

Не още, а и ще се позабави май... (планирано беше в началото на февруари)

# 401
  • София

Техните намаления са псевдо намаления като и в Марк и Спенсър  Twisted Evil
Миналата година в Премама на 2рия ден имаше 3-4 неща (БУКВАЛНО) на 70 %.
Добре че се бях подковала с онлайн каталога(не българския) да видя, че това което се обявява на 50 % всъщност е намалено около 30%.Поне гледах да не се набутам в периода на намаление с нещо по-скъпо от чужбинско

Марк и Спенсър е обявено намалението 40-60 % наистина има много намалени неща, но е както горния пример, ето малко цифри.
На етикета пише от 119 лв. на 75 лв., но бяха забравили да махната цената в паунди която е 29,5, т.е. към 85 лв. прЕко сили
значи намалението не 36%, а 12 %  Twisted Evil

# 402
  • Sofia
Аз като никога извадих късмет в Бенетон днес - имаше номера точно за мен - сдобих се с три пуловерчета Heart Eyes
В Манго наистина имаше само парцали newsm78

# 403
  • around the world

Техните намаления са псевдо намаления като и в Марк и Спенсър  Twisted Evil
Миналата година в Премама на 2рия ден имаше 3-4 неща (БУКВАЛНО) на 70 %.
Добре че се бях подковала с онлайн каталога(не българския) да видя, че това което се обявява на 50 % всъщност е намалено около 30%.Поне гледах да не се набутам в периода на намаление с нещо по-скъпо от чужбинско

Марк и Спенсър е обявено намалението 40-60 % наистина има много намалени неща, но е както горния пример, ето малко цифри.
На етикета пише от 119 лв. на 75 лв., но бяха забравили да махната цената в паунди която е 29,5, т.е. към 85 лв. прЕко сили
значи намалението не 36%, а 12 %  Twisted Evil
Peace Абсолютно. Преди месец мъжа ми реши да си купи едно страхотно сако от Марк и Спенсър, но цената беше просто безумна-330 лв. Вечерта влязох в сайта им и какво да открия-същото сако с цена в Англия 60 паунда. Разбираме си го поръчахме от сайта и дори нямам намерение да си купувам нещо от тук при техните безумни цени и псевдо намаления.  #2gunfire

# 404
  • around the world
Аз като никога извадих късмет в Бенетон днес - имаше номера точно за мен - сдобих се с три пуловерчета Heart Eyes

Честито. Simple Smile
А какво е намалението в момента, още ли е 30% или?

Общи условия

Активация на акаунт