ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 181
  • 906
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Да се оплача в Бургас, в OVIESSE няма намаление Sad как може в другите градове да има, а тук не????

Oоо, то в Бургас Oviesse е малко в сравнение със софийското, там не съм виждала и дестки дрешки, каквито има в София Cry

# 421
  • London, baby
Да се оплача в Бургас, в OVIESSE няма намаление Sad как може в другите градове да има, а тук не????

Oоо, то в Бургас Oviesse е малко в сравнение със софийското, там не съм виждала и дестки дрешки, каквито има в София Cry
Нищо няма в този магазин.. във Варна има много голям избор, дори има и за бременни щанд, както бебешко, детско , мъжко.. абе всичко. Не стига, че няма голям избор тук, ами и намаление няма!!  Close Иначе теранова вече няма намаление, явно са се изкупили всички парцали!!

# 422
  • Варна

Нищо няма в този магазин.. във Варна има много голям избор, дори има и за бременни щанд, както бебешко, детско , мъжко.. абе всичко. Не стига, че няма голям избор тук, ами и намаление няма!!  Close Иначе теранова вече няма намаление, явно са се изкупили всички парцали!!
И във Варненския OVIESSE няма намаление. #Cussing out

# 423
  • София
Да попитам който е ходил в софийския Fox Kids и Бенетон има ли интересни неща?

# 424
  • София
В събота бях във Фокса и в Бенетон.За деца над 2 години (момичета) във Фокса няма нищо интересно, поне според мен, в бебешкия все още има избор и за двата пола.
За Бенетон  Embarassed ами аз лично не харесвам дрехите им, а пък и този магазин в Мола ми е някакси противно разхвърлян, на Витошка по-мога да се спра да разгледам и евентуално да купя.
Някой беше питал за Марикита - там също има 20 и 30% намаление и все още има интересни неща,макар да са започнали да свършват размерчетата.Цените в сайта са си нормални не са намалени.

Аз пък да попитам Кокодрило имат ли намаление и колко някой знае ли?

# 425
veka- а за момчета към  4 години дали има нещо във Фокса?Интересуват ме връхни дрехи , но по - пролетни , якета суитшърти(дебели)...

# 426
  • София
Дежа Ву,аз за момченца гледах малко,но за 5-годишни.Имаше някакви долнища,якета имаше по 39,50 лв,но дебели, суитшърти не видях  Embarassed,но пък имаше някакви симпатични жилетки, но за колко годишни не зная.Блузки с дълъг ръкав и ризки с къс ръкав имаше за тази възраст,както и дънки и дънкови якета.Извини ме, но аз имам момиченце, а пък имам племенник на 5 и на него исках да купя нещо, но нищо не ми хвана окото.

# 427
Дежа Ву,аз за момченца гледах малко,но за 5-годишни.Имаше някакви долнища,якета имаше по 39,50 лв,но дебели, суитшърти не видях  Embarassed,но пък имаше някакви симпатични жилетки, но за колко годишни не зная.Блузки с дълъг ръкав и ризки с къс ръкав имаше за тази възраст,както и дънки и дънкови якета.Извини ме, но аз имам момиченце, а пък имам племенник на 5 и на него исках да купя нещо, но нищо не ми хвана окото.

Благодаря ти, не си длъжна всичко да гледаш, просто ако ти е направило впечетление.Че се чудя на къде да поема днес да търся....Към Мола или Сити ц-ра...

# 428
  • София
Лично мнение,Дежа ву, да не ме изядете сега - предпочитам Овиезе пред Фокса!

# 429
Deja Vu - вчера гледах в Мола в Фокс много хубави якета - струваха само 34 лв. Аз взех за сина си - той е на 3 години. Имаше един модел без качулка - мисля, че е по-пролетен - имаше размер за 5 г. На мен лично много ми хареса - цветовете са убито зелено и кафеникаво. Бяха останали предимно по-големи номера.

# 430
Благодаря ви, то се е видяло, че ще се ходи и до двете места. Crazy

# 431
  • София
Deja Vu - вчера гледах в Мола в Фокс много хубави якета - струваха само 34 лв. Аз взех за сина си - той е на 3 години. Имаше един модел без качулка - мисля, че е по-пролетен - имаше размер за 5 г. На мен лично много ми хареса - цветовете са убито зелено и кафеникаво. Бяха останали предимно по-големи номера.

За тези якета говоря, малко съм объркала цената явно.Но на мен ми се сториха дебели като за зима  Embarassed.

# 432
Такам - за Фокса - за момичета 7-10 има много поли, малко панталони, и почти никакви блузки. Има страхотни шапки. За малките девойки - не съм гледала. За по - големи момченца /над 5-6 според мен/ имаше доста голям избор от панталони и ризи. Анцузи за момичета и момчета. Доста якета и елеци, но не съм ги оглеждала подробно.
За Бенетон - ако има човек време и желание да "рови", може да намери интересни неща. Има за всякакви размери, но различни неща. Момичешките якета от зимната колекция видях, че са основно в бонбонено розово и синьо.....

# 433
  • София
Такам - за Фокса - за момичета 7-10 има много поли, малко панталони, и почти никакви блузки. Има страхотни шапки. За малките девойки - не съм гледала. За по - големи момченца /над 5-6 според мен/ имаше доста голям избор от панталони и ризи. Анцузи за момичета и момчета. Доста якета и елеци, но не съм ги оглеждала подробно.
За Бенетон - ако има човек време и желание да "рови", може да намери интересни неща. Има за всякакви размери, но различни неща. Момичешките якета от зимната колекция видях, че са основно в бонбонено розово и синьо.....
Благодаря! Hug

Сега очаквам включване от Премаман...

# 434
  • София
Лично мнение,Дежа ву, да не ме изядете сега - предпочитам Овиезе пред Фокса!

И аз да подвърдя, че тази година във Фокса има много беден избор за 3-6 год.Вчера се въртях поне 15 мин и или нямаше номер или не ми харесваше.Та предпочитам Овиезе-то и аз.

Общи условия

Активация на акаунт