ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 163
  • 906
  •   1
Отговори
# 435
Аз сега се връщам от Премаман. Намалението е далеч от 70%  Wink Все още има доста дрешки  Peace

# 436
Аз сега се връщам от Премаман. Намалението е далеч от 70%  Wink Все още има доста дрешки  Peace

А колко е намалението ориентировачно,само за дрешки ли е?

# 437

Моля те, дай малко повече инфо. За цените и какви стоки са включени в намалението. Заслужава ли си да се ходи?  Hug

# 438
Дрехите в ПРЕМАМА не са нито маркови, нито особено качествени! Аз съм купувала доста , но не от тук, а от чужбинските магазини, и то защото за стандарта там - бяха на нормално ниски цени! Но за тук в БГ - не мисля, че си заслужават парите определено! Roniboni - виждам, че на теб ти предстои раждане /УСПЕХ!!!/, така че сама си направи изводите - в първите месеци бебоците растат ужасно бързо и съответно - постоянно им умаляват дрешките - така че заслужава ли си да купиш подобни дрешки, при положение че въобще няма да ги износите, а цените не са от най ниските...

# 439
  • София
Аз също бях в Премама.За бебоци до две годинки все още има избор.Намалението в по-голямата си част е 30%, има малко 50%,а 70% не видях.Аз естествено пак съм избирала за момиченце на три и нямаше голям избор.За момченце на пет също нямаше повече 20-25 дрехи.

Ронибони,аз като малко пристрастна бих ти препоръчала бебешките дрешки на Марикита.В момента с намалението цените са много добри за качеството и материите.Аз накупих доста неща за бебе до 62 см от тях и тъй като имам опит - казвам, да няма мърдане и цветовете са хубави.Аз взех от тези гащеризончета за бебета по 14 лв,но са невероятно меки и красиви.В бебешкия Фокс също има изгодни намалени неща за бебоци.В събота купих за новородено блузка с ританки за 9,50 лв,памучна хубава пелена за 18,50 лв.

# 440
Само дрешките са намалени /аз чаках едно столче за хранене да намалят ама тц/. Лично аз търсих дрешки за момче 9 м и нямаше много голям избор. Бодита примерно не успях да му взема. Иначе за намалението - май повечето са около 40-50%
viliko сигурно има и по-хубави дрешки от тези, но лично за мен само тези дрешки не се свиват/отпускат при пране и не им падат копчетата и не им се разпарят шевовете и т.н. /дрешки купени от София/ Вярно е, че са по-скъпи, но аз предпочитам 2 качествени пред 4 които за нищо не стават. Лично мнение!
Roniboni леко раждане и здраво бебче скоро  Hug

# 441
В тази насока - аз също предпочитам 1 качествена пред 3 евтинджоски, но не съм на мнение , че ПРЕМАМА е добро решение, защото отношението цена/качество според мен не е на ниво - дрешките са определено по-скъпи отколкото си заслужава тяхното качество! Да, не избеляват и не се свиват, но какво от това - има много други качествени детски дрехи, вкл български, които са със същото качество, но с по-ниска цена! Тук въпроса е не евтино - скъпо, а заслужава ли си цената, която плащаме за онова, което получаваме, това имах впредвид! Виж, Марикитата са доста по-добри според мен например! Laughing

# 442
  • гр. София
Deja Vu - вчера гледах в Мола в Фокс много хубави якета - струваха само 34 лв. Аз взех за сина си - той е на 3 години. Имаше един модел без качулка - мисля, че е по-пролетен - имаше размер за 5 г. На мен лично много ми хареса - цветовете са убито зелено и кафеникаво. Бяха останали предимно по-големи номера.
Аз също взех яке, но с качулка и според мен е зимно /сина ми се влюби в него/, малките номера бяха на изчерпване. Освен ризи, нищо друго не ми хвана окото, чак толкова да си заслужава.

# 443
Да си призная тях не съм ги пробвала. Ще се поправя в най-скоро време. И хайде стига че оспамихме темата  Hug

# 444
Благодаря много за съветите и пожеланията!   bouquet

# 445
  • София
А Овиезе ще правят ли по-голямо намаление от 20 %?

Помните ли кога почна миналата година намалението в MOthercare?Сега дали ще има пак?

# 446
В Дика още ли няма намаления?

# 447
  • София
Хайде да се разпиша и аз!Посетих и трите магазина,за които питах по-горе.
В Премаман намалението е само 30% ,но има хубави неща като модели.Днес беше първия ден и беше сравнително пълно.
За качеството лично аз съм доволна.И двете ми деца имат якета,които не са мръднали.Синът ми има и други техни дрехи,от които също съм доволна.
От там се сдобихме с дънки и блузка.Дънките струваха толкова,колкото и български панталони. Блузката също.
В Бенетон си беше опоскано и нямаше нищо за момичета 2-3 години.Нищо ново от по-миналата седмица,явно няма да изкарват повече.
Във Фокса имаше повече неща,намалението е 50%.От там се сдобихме с анцузи и дебело яке с ръкавички.Все още дъщеря ми е за Fox Baby,но от най-големия размер 2 имаше много малко неща.
Във Fox Kids също няма избор на панталони за момчета 8-10.

# 448
В Дика още ли няма намаления?

Има-днес бях и имаше причлини панталони за по 50-60 лв.

и в Етере има-сдобих се с дьнки намалени от 100 на 70.

# 449
  • софия
Марк&Спенсър само един магазин ли имат в София? само този в Сити центъра ли е?

Общи условия

Активация на акаунт