ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 032
  • 906
  •   1
Отговори
# 555
Да ви кажа и аз,страхотни неща открих в едно малко златарско магазинче на цени като на разпродажба.Купих си кръстче    ,но май ще се върна за още .Цените са с 4-5 лева по-ниски на грам.Намира се в търговския център бул.Черни връх срещу последната спирка на трамваите.

# 556
  • Бургас
Да ви кажа и аз,страхотни неща открих в едно малко златарско магазинче на цени като на разпродажба.Купих си кръстче    ,но май ще се върна за още .Цените са с 4-5 лева по-ниски на грам.Намира се в търговския център бул.Черни връх срещу последната спирка на трамваите.

И колко е цената на грам?

# 557
Да, кое точно е магазинчето? За Коледа мъжа ми ми подари обици, за 41 лв на грам! Вярно, че е италианско злато /има и бяло/, но ми се стори доста...Колко е цената там, където споменаваш?

# 558
Не знам дали някой го е написал вече , но в КЕНВЕЛО има 60 % намаление и има страхотни неща  Peace
Бих казала, че са останали само боклуци...поне в петъка беше така, дано да вадят и нови, но от онова което видях... Crazy

# 559
Да, кое точно е магазинчето? За Коледа мъжа ми ми подари обици, за 41 лв на грам! Вярно, че е италианско злато /има и бяло/, но ми се стори доста...Колко е цената там, където споменаваш?

Там е 37 лева на грам и има такова разнообразие на модели,че ако имаш слабо сърце недей да ходиш  Simple Smile.

# 560
Не знам дали някой го е написал вече , но в КЕНВЕЛО има 60 % намаление и има страхотни неща  Peace
Бих казала, че са останали само боклуци...поне в петъка беше така, дано да вадят и нови, но от онова което видях... Crazy
Аз бях в магазина в София сити и не само , че не са боклуци , ами магазинът беше претъпкан със стока просто .

# 561
  • София
А къде е магазина не Esprit  Rolling Eyes

Има в Мола на Стамболийски, на 2-ия етаж Peace.

# 562
Вчера бях в МОЛ-а на Стамболийски. Нещо не съм очарована.
Капаска - 50% - кофти женски модели, мъжки неща има интересни.
Нинка - около 50% - пълно е с някакви боклуци.
Дафне - намаления на блузи и рокли, има интересни неща.
Есприт - 30% - нищо хубаво.
Манго - 50% от цял магазин си харесах само един елек. Всичко друго е гадно или скъпо.
Кенвело - 50% има интересни шлиферчета и елечета. Но магазинът в Скай центъра е по-подреден и по-зареден. Мисля от там да си купя това-онова.
Бенетон и Сисли - изкарали са новите колекции, от старите неща са останали само болкуци.
FOX имат някои неща солидно намалени.
Мотиви - 50%, но там не влизах.

# 563
Eiphnh беше права-днес в Бенетон пред мен сменяха цените, от 30% на 50%, но не са останали кой знае колко много неща-може би за най-малките е най-голямо разнообразието. Мисля, че видях суичерите за които е питала Lyba84-цената беше 62лв-имаше ги в черно,кафяво,зелено.

# 564
  • Countryside
Само да се оплача - тези селяни от етере имат намаление уж до 50% - и познайте всичко, ама абсолютно всичко е намалено с 10лв  Shocked Просто не е истина, то па бива бива простотия  ooooh!

# 565
  • София
Само да се оплача - тези селяни от етере имат намаление уж до 50% - и познайте всичко, ама абсолютно всичко е намалено с 10лв  Shocked Просто не е истина, то па бива бива простотия  ooooh!

Аз в Мола гледах миналата неделя и всичко беше 50% намалено, или поне всичките неща , които аз гледах, а те не бяха никак малко, даже се сдобих с панталон за 25лв. от 50, даже още ми се мотае тук етикета, че детето си играе с него.

# 566
  • Countryside

Аз в Мола гледах миналата неделя и всичко беше 50% намалено, или поне всичките неща , които аз гледах, а те не бяха никак малко, даже се сдобих с панталон за 25лв. от 50, даже още ми се мотае тук етикета, че детето си играе с него.
Ем аз ей сега от скай сити мола идвам, 10лв беше намелението  Shocked
Бях си харесала една блузка за 59лв, сега е 49лв  Tired Не че нещо, но за тия пари ще си купя батибалено или сисли, приритала съм им за парцалите пък  Naughty

# 567
Мм неделята бях в мола.Кенвелото е страшно(много по-добро от това в сити център-а) взех си кадифян панталон намален на 22 лева и много готин анцуг.От дънките не са останали много номера но има много суитчъри солидно намалени.А за фокса - както се бях засилила към него и като видях нещата доста се разочаровах.Бая се бях нахъсила за там но почти нищо не е останало и са някви странни повечето модели.Абе нищо не ми хареса.Имаше поларени 4ерни суитчъри с качулка за 9,99лв Shocked Laughing Laughing В бенетон имаше няколко хубави модели сред множеството парцалки ама малко цолени ценички.Та това е. Wink

# 568
А някой знае ли кога започват пролетните намаления във Виена?

# 569
  • София

Ем аз ей сега от скай сити мола идвам, 10лв беше намелението  Shocked
Бях си харесала една блузка за 59лв, сега е 49лв  Tired Не че нещо, но за тия пари ще си купя батибалено или сисли, приритала съм им за парцалите пък  Naughty

Май на различните места намалението и стоките дето изваждат са различни.Аз по същия начин останах разочарована от Капаската в Мола, но на Витошка имаше както обикновено мноооого повече неща и то намалени.

Общи условия

Активация на акаунт