ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 998
  • 906
  •   1
Отговори
# 615
  • London, baby
kremena, не знам защо искаш да се местиш, но не си мисли, че и тук има голям избор! 2 чифта ботуши, няколко дънки ... последно като ходих имаше 4-5 чифта бебешки кецове, а като за мен няма. Иначе това, което виждам в zappos, ebay или в сайта на ROXY, го няма тук!

Стана ми интересно, къде ги има? А такива гумени, има ли там???

# 616
Аз за гумените говоря-в Дизел на главната-пловдивската де.

# 617
  • London, baby
Аз за гумените говоря-в Дизел на главната-пловдивската де.
Ама тези са гумените. Предните бяха от плат! А на каква цена са?

# 618
Не обьрнах внимание,сьжелявам.Аз си тьрсих чанта и гледах чантите,но в момента,в които видях ботушките сесетих за теб.

# 619
  • London, baby
Мерси, ще кажа на една приятелка да провери!!   bouquet

# 620
В Sprider stores , има намаление 20, 30 , 40 и 50%.Детските неща почти всичко е намалено.Има страхотни пролетни якенца по 34лв. , дънки по 21лв., 27лв., блузки с дълъг ръкав(тънки) по- 8, 9, 13лв. , Якета  тип пухенка без ръкави-20лв..Всичко това изброено е за момчета  3-4-5г., и за другите възрасти има , но просто не съм гледала, както и момичешките неща.Маратонки 18лв. и 35-7лв.
При дамските и мъжките неща също има голями намаления.

# 621
Това Oviesse ли ще да е ? Thinking Чак такава огромна отстъпка...

Вчера побеснях в тоя магазин. Харесах си дънки, които започваха от 70лв., след това налепени етикети с цена 45 и 30лв. Последното задраскано. Отивам на касата и естествено, цената е 45лв. Питам защо тогава е поставен този етикет, объркали се били. За съжаление, само този модел ми хареса, а от един месец не мога да си харесам никъде дънки, че ми беше все тая колко ще платя. Но ме хвана яд за принципа.

# 622
  • София
В Sprider stores , има намаление 20, 30 , 40 и 50%.Детските неща почти всичко е намалено.Има страхотни пролетни якенца по 34лв. , дънки по 21лв., 27лв., блузки с дълъг ръкав(тънки) по- 8, 9, 13лв. , Якета  тип пухенка без ръкави-20лв..Всичко това изброено е за момчета  3-4-5г., и за другите възрасти има , но просто не съм гледала, както и момичешките неща.Маратонки 18лв. и 35-7лв.
Къде са разположени детските дрехи?Никога не съм ги виждала? Embarassed
И има ли за възраст 2 годинки или са за по -големи дечица?

# 623
  • София
Исайкова, детски дрехи има само в магазина на бул.България.Намират се на втория етаж срещу стълбите.Има и за двегодишни деца! Peace

# 624
Къде са разположени детските дрехи?Никога не съм ги виждала? Embarassed
И има ли за възраст 2 годинки или са за по -големи дечица?
Извинявам се за невежеството, но къде се намира този магазин?

# 625
Намира се на бул.България, в кв. Мотописта, до магазините Джъмбо и Билла.На самият булевард е и се вижда.Ако идвате от ц-ра се пада в ляво на булеварда и на светофара(на Билла) трябва да направите обртаен завой.

# 626
Намира се на бул.България, в кв. Мотописта, до магазините Джъмбо и Билла.На самият булевард е и се вижда.Ако идвате от ц-ра се пада в ляво на булеварда и на светофара(на Билла) трябва да направите обртаен завой.
Много благодаря!

# 627
  • Sofia
Батибалено - 50% вече.
И на чантите ли?
Мин.седмица си харесах една зеброва, за 200 лв.,ако е наполовина ще си я забърша Laughing
така в пон. си купи от Сисли една чанта, намалена със 70 лв., след като се информирах от тук Hug

# 628
Момичета, къде в Sky city се намира Capaska? 

# 629
Момичета, къде в Sky city се намира Capaska? 

На третия етаж.

Общи условия

Активация на акаунт