Литературен клуб - VІ

• 58 668
  • 676
  •   1
Отговори
# 405
Няма ли други желаещи да се включат?
За справка в кое да се включат - горното ми мнение.

Очаквах ентусиазъм Laughing

Може би е добре да се уточни, че идеята не е да се спестят пари от покупки на книги. Очевидно тук сме се събрали хора, които обичат да четат и едва ли точно цената на книгата би ни спряла.
По-скоро е важна тръпката от очакването, споделянето и разни други такива емоции.
Та напомням ви и очаквам стълпотворение от желаещи  bouquet

# 406
Аз съм "за".

# 407
Ето ме, и аз бих се включила с удоволствие Grinning. Дори към "Масайката" вече проявавам интерес, много ме беше заинтригувала историята й.
Остава да разясните как става предаването на книгата нататък, с куриер ли?
Отделна тема също сигурно ще е наложителна.

Аз и без друго съм в състояние на постоянен обмен на книги с няколко души, понякога сме много смешни като започнем да се питаме коя книга на кого беше, защото обикновено минават месеци докато я прочетат повече хора и накрая наистина се забравя на кого е конкретната книга.

# 408
Котка, имам позволението на sweetkids_mama да "предам книгата нататък". Така че прочета ли я, ще пиша на ЛС.

Радвам се, че има желаещи да се включат Hug

# 409
Котка, имам позволението на sweetkids_mama да "предам книгата нататък". Така че прочета ли я, ще пиша на ЛС.

Радвам се, че има желаещи да се включат Hug

Супер  Hug

# 410
Момичета, бройте ме и мене в желаещите   bouquet

# 411
  • София
Прочетох "Мисия Лондон".Отдавна не ме е развеселявала така книга.Хем хуморът не е натрапчив, хем пресъздава наште си абсурди, които не могат да не те разсмеят.Наистина напомна Алеко Константинов с неговият Бай Ганьо. Laughing

# 412
Няма ли други желаещи да се включат?
За справка в кое да се включат - горното ми мнение.

Очаквах ентусиазъм Laughing

Може би е добре да се уточни, че идеята не е да се спестят пари от покупки на книги. Очевидно тук сме се събрали хора, които обичат да четат и едва ли точно цената на книгата би ни спряла.
По-скоро е важна тръпката от очакването, споделянето и разни други такива емоции.
Та напомням ви и очаквам стълпотворение от желаещи  bouquet
Включвам се
-Херман Хесе-Степният вълк
-Дяволът носи Прада
-Орхан Памук-"Името ми е червен"-дадох я на едни приятел
-Анатомия а илюзиите-една приятелка я чете.
Чете ми се нещо,но не зная точно какво-Хиляди сияйни слънца може би newsm78

# 413
Остане ли ми малко време, ще направя блог, посветен на движението и ще пусна линк, за да не разводняваме повече тази тема.
Не ми се иска да пускаме тема във форума тук, защото има срок за редактиране на мненията, а, предполагам, ще уточняваме правилата в движение.

# 414
Остане ли ми малко време, ще направя блог, посветен на движението и ще пусна линк, за да не разводняваме повече тази тема.
Не ми се иска да пускаме тема във форума тук, защото има срок за редактиране на мненията, а, предполагам, ще уточняваме правилата в движение.

Peace Много добро решение, ако имаш нужда от помощ, ще направя, каквото мога  Peace

# 415

Peace Много добро решение, ако имаш нужда от помощ, ще направя, каквото мога  Peace

Пиша на ЛС.

# 416
Аз и без друго съм в състояние на постоянен обмен на книги с няколко души, понякога сме много смешни като започнем да се питаме коя книга на кого беше, защото обикновено минават месеци докато я прочетат повече хора и накрая наистина се забравя на кого е конкретната книга.

Тони, страхотна идея Hug

По проблема с абе-на-кой-беше-тази-книга Mr. Green, може просто да си ги надписвате. Малко себично звучи, но моите си ги подписвам винаги на 17 страница - навик Wink У една приятелка видях, че майка й дори беше направила семейно печатче, но на мен ми се стори прекалено.

Ще се включа по-късно и аз в обмена на книжки.

# 417
Аз споменах за този проблем, защото при нас обменът тече абсолютно хаотично, но ако тук се организираме добре, със списъци и т.н., надявам се да не възвиква. Grinning
(така при мен пристигна една книга, която за няколко месеца доста хора са прочели и се върна при мен, защото всички мислят, че е моя, макар аз да съм 100% сигурна, че не съм я купувала, но пък и друг не си признава да е негова, луда работа  Joy Joy)

Всички книги, които съм купувала преди време, като студентка, например, са ми надписани на... не знам коя страница се пада, вътрешната с оригиналното заглавие, но вече нямам този навик. Майка ми също си надписваше всички книги на 17 страница, нямам спомен защо точно там, но щом и ти го правиш, значи не е било просто нейно хрумване.  Simple Smile

# 418
Майка ми също си надписваше всички книги на 17 страница, нямам спомен защо точно там, но щом и ти го правиш, значи не е било просто нейно хрумване.  Simple Smile

Първата кола на книгите е на/от 16 стр.,сигурно е това причината  newsm78
Аз не надписвам, но е хубаво човек да  си има "екслибрис".

# 419
И аз искам да се включа. Като се прибера и аз ще дам списък от няколко заглавия, че не знам коя книга е моя и коя не Wink
Преполових "Любов по време на холера", бях убедена, че Маркес ще ми хареса, така и стана. Бях се отчаяла, че четенето няма да ми доставя такова удоволствие като преди, но явно съм попадала на неподходящи книги. Само да имах малко повечко време ...

Общи условия

Активация на акаунт