Отговори
# 135
  • Стара Загора
Кво изтръвах докато сержи беше наряд пък аз дежурна по агресивното Rolling Eyes Twisted Evil
Барабана я и дай у лево... Twisted Evil Баси и неблагодарната жена. Ама как не се усещат, че с претенциите си застават между младото семейство. Семейството на сина и...нашата е същата овца Twisted Evil Утре щяла да идав...тва го научих преди малко и сега ще стана да изпера червената пътека, че да посрещна подобава царицата Twisted Evil
Утре е Сава и баща ми и Слави имат имен ден.
Таси Краси да се оправя Heart Eyes КОТЕ Мишо също  Hug
Кръци стига е прелитала да оправя линковете ами да даде отчет Heart Eyes Hug
Черпакова?????? Rolling Eyes Илияна????? Rolling Eyes Михаела???? Rolling Eyes

# 136
Днес само нещастия,Малкия падна от леглото си надолу с главата,а леглото е високо 95см. smile3518 smile3518
Сега го наблюдавам да не почне да повръща,че много ме е страх.Ей го простото легло и сега ще карам мъжа ми да измисля нещо,че няма да стане така работата.

# 137
Аааа, не.... Черпакова писа на предната страница..... Зле ти се отразяват нарядите на Сержи май....

Таси - Йо вече сколаса на два пъти да падне от такова легло.... Нямаше й нищо, но доста време я следях... И да се оправя малкия пакостник, че нещо в черна серия влязохте вие...

Барабана - тегли една майна и на мъжа ти, и на майка му... Заслужава да не му говориш един месец... Поне  Mr. Green

Ангелина ми се губи по тъча, ама аз на скайп си я търся  smile3534

# 138
Таси, да не е шарка? Температура и обрив, ми прилича на това! Падането-кофти..Дано му няма нищо Praynig
Барабана, много тъпа история. Дано се сдобрите с мъжа ти и не се налага друг път да изпадаш в такава ситуация!
Не съм изчела всичко, за това пиша само на тези мацки... Embarassed

# 139
Ако малкия има шарка отивам на моста и с един камък на врата и.............

# 140
Tasi, спокойно ние това го минахме още май месец
Звяра дори и не го сърбяха пъпките, но после майка му като прихвана ... малиии

# 141
Таси спокойно мила Hug
Ние също карахме шарката лятото, те най-леко сега я изкарват като са мънички
Нито я е сърбяло, нито нещо я е боляло. Беше си жизнена, играеше си, хапваше си, единствено спеше повече
Не се притеснявай
П.С. мерси момичета за думите Hugс мъжо се оправихме къде да ходим, макар че аз още си се сърдя, ама нали съм добричко - говоря му Mr. Green

# 142
  • Откъм Варната
Момичета КикиНики днес има рожден ден, незнам дали чете тука, но искам да и пожелая лека бременност и най-голямото щастие, тя го заслужава

# 143
Честит Рожден ден, КикиНики! Желая ти здраве и много щастие! Лека бременност и здраво сладко бебче!

# 144
Честит рожден ден на Ники да си жива и здрава  Hug

Хай Пламена е ужасна, все мрънка за нещо не се трае вече Crazy ходи отваря шкафове взема си каквото си реши и ако го взема почва едно тръшкане  ooooh! друго да питам аз има ли някои като нас, много налита на трушия  Crazy дай и трушия и гледай сеира  Party

Таси, ще падат  ooooh! няма да се шашкаш  Hug

Барбарана, много кофти случка важното вие да сте добре с мъжо ти, пък майната му на другото Hug по повода аз още прощъпулник не съм правила не мога да ги стиковам всичките, кои на работа, кои има някакви други планове Crazy сте изчакам пък и тъй като гледам обущарка ще я правя само по чехли си пада  ooooh!

спирам за сега  Hug

# 145
  • Стара Загора
Ако малкия има шарка отивам на моста и с един камък на врата и.............

Ееее стига де...няма да си сама..идвам с теб Mr. Green Hug
Верче вярно зле ми идват нарядите на сержи ooooh! Blush
КикиНики честит рожден ден мила Heart Eyes Сладка пухкава мома м.март и много здраве в къщи Heart Eyes

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА НИКИ!ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧНА!
Да ви се оплача и аз тия дни съм луднала с момъка у дома прави до вечерта ето така #Crazy,само мрънкоти не може да се заиграе с нищо,не спи абе............
Чакам с нетърпение вечерта да дойде мъжо с Елена,та да го поеме,веднага без никакъв срам   Embarassedси лягам да отпочина.
Днес сутрината на моят племеник му зе родило едно лсадко момченце КРистиян 3.600кг 51 см,пак станах леля,направо като го чух много се зарадвах.

# 147
Честит рожден ден Кики Ники,с пожелание за здраве ,щастие и на март да прегърнеш най красивото бебче
Тетка честито лелство ,нека малкия е жив и здрав
При нас се мъчи да изпече дано ,та да по излезем малко,това е за сега отивам да я преспивам

# 148
Привет и от нас.
Таси- аз се моля и малката да се е заразила с варицела за да я изкара до като е малка,че по лесно но...за сега нищо.На мен ми завяхнаха пъпките и от днес вече не съм под карантина ,но Кари  нъц.
Станала е много палава и интересна.Много си обича плюшените играчки и си ги гали,даже когато датът една реклама по тв с едно мече тя ходи и гали екрана ..ще умра от смях.А има една реклама с едни дядо Коледовци дето падат през един комин и като я види такъв танц му удря с приклякане,е....нема втори такъв танц.
Честит роден ден на рожденичката-жива и здрава бъди.  bouquet

# 149
Михаела-ти къде се губиш?
Нямам проблеми да се оплаквам  Mr. Green
КикиНики, бъди жива и здрава, и ти пожелавам Март да гушкаш най-голямото съкровище на света Hug  Hug  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт