Отговори
# 150
Мишка, мисля че нещо лентичката се е пообъркала.. Яни хич не прилича на 2м бебе Simple Smile
Диването пак е болно, мисля гърло от зъбите, от гърлото кашлица и саполи .. след обяд на педи ooooh! #Crazy

ЧРД на КикиНики!!! Да си здрава и да гушкаш един малък розов бонбон  през март !!!  bouquet

# 151
честит имен ден на Слави!!!Да расте все така добър и послушен  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 152
Еййй, Херка! Да ти е жив и здрав и синковеца и дядо му!!! Да продължават името още много поколения!  Hug
И на КикиНики Честит Рожден Ден! Simple Smile Здраво бебче да гушка през Март!
Ние също сме на имен ден довечера и се радвам, че ще се видим с приятели и ще се разведрим малко. Simple Smile Али ще я гледа баба й за 3-4 часа.
Целувки и весела вечер!

# 153
Честит имен ден на агресора.Да е жив и много здрав и да слуша повече майка си и баща си!
Честит Рожден ден КикиНики.Подаръка си го чакай през март живот и здраве и много да те радва.
май на никои но му се занимава с мойте коледни глупости,ама нищо аз си измислих друг вариант.
Целувки и приятна вечер!

# 154
  • Стара Загора
БЛагодаря за пожеланяита момичета Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
Са да имаш нещо да ни казваш...казвай щот си разконспирирана Mr. Green
Украсих елхата...обаче именника ми разказа играта Twisted Evil Сега баща му стои наряд до елхата да ми я пази щото си умирам за елхи и Коледа Crazy

# 155
  • Откъм Варната
BOMBOLINA я кажи за какво става дума, че нали чета по диагоналите и не разбрах, аватар ли искаш, пращай снимка и картинка на шапка на мейла ( в профила ми е) и ще се опитам да ти направя  Wink

# 156
Честит имен ден на Херините син и баща! Да са живи и здрави. Пък за елхата - що се притесняваш - Сержи нали е професионалист? И каже как е миналата височайшата визита.

Честит рожден ден и на КикиНики! Много здраве и всичко да мине без проблеми.

Таси, дано му няма нищо на Краси.  Hug

Барабана, нали си е заминала свекърва ти? Хич да не ти пука. Важното е да е далече.

Спирам, че май Борислав е като Сашко на Тетка, а аз е уроците за утре не съм доподготвила.

Приятна вечер на всички.

# 157
Добър ви вечер.. Hug
Честито на именниците които съм пропуснала да са живи и здрави и много да слушат мама Хера.. Hug Hug Hug
Честит рожден ден и на КикиНики едно хубаво и здраво бебче и желая. Hug
Таси много неприятна история дано скоро се възстанови малкия мишок. Praynig
И на Мишо скорошно оправяне. Praynig
Барабана тя твойта свеки за бой бе.. #2gunfire
Ние за сега сме горе долу добре аз вече кашлям лошо ама се държа..Днес бях и на първото си кормуване мисля че се справих. Mr. Green.Утре сме на консултация но малкия е още сополив и няма да позволявам да му бият ваксината.Дано не ми се прави доки на мноог важна че ще се стреляме... #Cussing out Sick
Лека ви вечер на всички...  bouquet

# 158
Хера, да са ти здрави именяците кат габровския сняг на днешния ден!!!   bouquet Heart Eyes
Тук нещо маврудеца не виждам обаче, да не карате имен ден на мляко ? Mr. Green Twisted Evil

Мишо пипна убавия вирус и сега ще пие клацид.. писна ми за два месеца 2 антибиотика и суметролим  smile3511
Пак пустото гърло, и като гледам как се дръгнясва по венците мисля, че изкарват още зъбаци ..
Да избиват бързо, че ми писна все с криво и болно дяти

# 159
Kali мерси че се поинтересува.Ще ти пратя една снимка ако може да ми я смалиш да става за аватар и са ми кажеш евентуално как става?Благодаря предварително  bouquet

# 160
Рядко чета, от време на време ви се радвам на снимките на бебоците:) Ама днес ме поканиха да вляза тук и да ви почерпя:))  party023  cook newsm64 beer3 Drunk Wine Glass cook cook и за бебоците  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
 Благодаря ви за пожеланията. Благодаря на всички,които не сте ме забравили и от време на време си комуникираме по ЛС и телефони и по кюто. Ние за сега сме добре. Бебката расте и много рита.  Имам си тревогите, ама я карам относително спокойно. Очаквах да съм доста по- ошашкана. Но има време и за това-като навлеза в 7-8 месец-тогава. Имам си отново същите проблеми,които съм имала и предния път, но сега поне са известни и се надявам с повече наблюдение да се избегне лошото. Стискайте ни палци. Няма да се даваме я:)
 Hug Hug Hug

# 161
  • Варна
Хайде пуснете някой глас и за нас  Crazy Не е най-хубавото от нас , ама това ни направиха от Памперс в магазина http://www.pampers.bg/gallery_view.php?id=1392
После ще пиша още , че имам порастнало бебе за къпане

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 21:03 от Любопитка

# 162
Честит имен ден на Слави на Хера! baloniМного здраве,късмет и щастливо детство!
Честито и на рожденничката!  bouquetБъди здрава,весела и щастлива мама на мартенско бебче!
Коте,Мишо дано бързо надскочи вирyса и скоро дa е здрав!
Таси,дано и на Краси да мy няма нищо обезспокоително!
Аз съм дотyк,че повече не ме оставят да пиша.

# 163
Първо : Честит рожден ден КикиНики - още малко остана!

Второ: Честито на всички именици и най-много на Слави на Херка  Hug

# 164
 Честит Рожедн Ден на КиКиНики Да си много щастлива и през марта да не забравиш да ни се похвалиш с малката кукла  Peace
Чести имен ден и на Херин Слави, както и на всички други именици днес!
Са, аз те разконспирирах отдавна, ама ти що си мълчиш, бре жено!
Тази вечер къпах двамата карпазани във ваната и настана една страшна олелия-удавиха ме просто. Но беше наистина голям майтап, напълниха ми душата  Party
Барабана, и моят все защитава свекито, а това ме изкарва дори повече от нерви, отколкото нейните простотии. От два месеца не е виждала Марти, а живеем в един град и то малък, ама то си е  за неяна сметка. Затова детето се кефи на чистачката, а от нея реве. Mr. Green
КОТЕ, айде да се оправяте бързо и повече да не се разболявате тази зима.
Мира, няма да се даваш - оздравявай и ти!
Марти също е малко болничък - добре че не сме заразили Вяра на Ася, щях да се осмъртя иначе  Twisted Evil Кака ни носи ли носи вируси от градината и ние си боледуваме яко, ама добре че поне не сме стигали до АБ.
Оф, айде стига толкова от мен- Лека и мека  Peace

Общи условия

Активация на акаунт