Отговори
# 165
Честит имен ден на Слави!
Честит рожден ден, Кики Ники!  bouquet  bouquet  bouquet
Са, и аз отдавна те разконспирирах и се радвам, че не съм самичка вече  Mr. Green!
Всички болнички бързо да оздравяват!
Аз тази седмица не само без телефон, но и без компютър останах. Купих си телефон, а компа днес взехме от поправка. Въобще, върви ми  Crazy.

# 166
А Sa я да си признаеш таз хубава новинка...... май наистина съм в сумрака Mr. Green

# 167
  • Откъм Варната
Sa   bouquet  bouquet  bouquet

Страхотна новина

# 168
От два часа се ровя да разбера в какво е разконспирирана Са.  Blush Ама пусто любопитсво.  Embarassed Благодарение на Евелинка се досетих и сега ще мога да спя спокойно.  Mr. Green

Честит имен ден на Слави и на дядо му!  Hug Hug Hug Слави да расте здравичък и да държи фронта като агресор, че мама да не губи тренинг за второто.  Party

# 169
  • Някъде в Европа...
KikiNiki, честит рожден ден! От все сърце ти желая най-здравото и сладко бебе на пролет!
Са, ей , страхотно  Heart Eyes. Но, хайде, кажи си и ти, де, та тогава да честитим  Wink
Херка, честит имен ден на мъжете ти!
Болните мами и мишоци да оздравяват бързо-бързо

Днес си загубих портмонето  Cry, имаше 80 лв в него и дебитните карти на мъжа ми и моята  Sad. Много ме е яд, парите не са много, но точно преди празниците..... Дано поне го е намерил някой по-беден. Ама следобеда бягах до банките да си преиздавам дебитната карта #Cussing out, че и Ради беше с мен. Добре, че се случи баща ми да си беше вкъщи, че да ни придружи, че иначе в банката не знам как щях да се оправям с това дете. Ходихме и на консултация - не можахме нито да го претеглим, нито измерим - някъде между 9 и 9500 е и е висок под 80 см. Сега преди да заспи ми вдигна пак нервите - рева, рева и той не знае защо и от инат се наду и повърна (вече за кой ли път го прави този номер) и се смее после  Twisted Evil
Няма друго с какво да се"похваля"

Лека вечер!

П.С. Ако знаете само какъв пухкав сняг вали тук.....

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 00:24 от AIR

# 170
Добро утро Hug
Sa честито,много се радвам Hug
Болничките да се оправят бързо
При нас времето е едно смотаноо,вали ли вали дъжд,поне сняг да беше .И полудява в къщи иска на вън ама пусто време TiredЗа елхата за сега я увардваме щото не я пускаме много в хола при нея иначе ако я  напипа ще и види сметката Twisted Evil
Аирче мн. неприятно,сумата не е голяма ама не и малка ,но нищо има ги и тези моменти Peace,живи и здрави това е по важно,пари се печелят и губят Wink

# 171
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!
Май тая зима ние със САШКо ще се окажем от семейството най-кекавите,още не ние минал тоя гаден бронхит,кашляме и двамата много гадно.
Сега пием нова дозина от сиропи. Weary
Горкото момченце на мама буди се вече няколко дена 3,4 часа сутринта пием сироп и докато заспим,стане 5 и сега си доспиваме,още спинка.
Педито каза че този бронхит,който и двамата сме пипнали бил много упорит,затова пазете децата много.
ХЕРКА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА СЛАВИ И ДЯДО МУ !ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !
Извинявам се много че чак днес чиститя,вчера съм забравила Embarassed
Днес у дома на мойте ще готвя не шаран както е редно,а пъстърва и питка ще омеся.
Довечера ще намине моят татко та ще отпразнуваме празника.

# 172
  • София
Са, bouquet  bouquet bouquet!
Кикиники, Честит Рожден Ден със закъснение! Стискам палци и късмет Flowers Four Leaf Clover newsm51!
Херка, да са Ви живи и здрави именниците от вчера   bouquet!

Барабана, аз го отдавам на хормоналният дисбаланс на свеки. А като се има предвид, че и аз съм в такъв  Rolling Eyes.
Аир, много неприятна случка, имало да става  Sad. Случва се, аз съм в постоянен стрес да не загубя нещо. Толкова багаж нося и само броя това тук ли е, онова тук ли е...чанта, GSM, портмоне...направо не ми се тръгва за никъде.  Бях загубила едно ново якенце на Косето и много ме беше яд, а вчера Иво го намери зад чекмеджето на дет. легло. Как е попаднало там..., но е вече омаляло.
Всички болнички бързо да оздравяват!
Ние сме добре, украсихме стълбището и сега ми е толкова празнично  Flowers SunflowerПредстои ми и у дома да направя същото, но ще видя кога ще успея.
Ох,писането е невъзможно с Косето. Пипа, дърпа.... ooooh! Спирам.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 14:39 от Lovi

# 173
Здравейте,момичета!Днес моята голяма дъщеричка Николета има имен ден и ви черпя по слyчая,за нейно здраве(малко съм скромна,но още не съм се наyчила да качвам картинки): Wine Glass cook cook beer2
Да ми е жива и здрава и да ме прави все така щастлива,това си пожелах тази сyтрин!
Честито и на всички,които имат повод да празнyват днес!  bouquet

# 174

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС-и малки и големи!
Да са живи и здрави и много щастливи!

Нашият тати пък днес има рожден ден и по тоя повод ви черпим:

Не съм влизала отдавна,щото просто не мога изобщо да стигна до компютъра.В това отвратително време,въпреки че сме по цял ден в къщи,не ми остава и минутка спокойствие.Виктория си иска вниманието,а като легне следобяд гледам и аз да ударя с нея една глава,че по цяла нощ не ме оставя да спя.Явно пак зъбите са ни метнали и се събуждаме през половин час с писък.
Не съм чела какво сте писали,дори и по диагонал,ама ще се постарая да наваксам.
Ако има болни-да оздравяват,че много кофти в това скапано време.И на нас оня ден ни текнаха сополите,ами ги хванах на време.Пък може и от зъбите да е било,щото нищо друго не последва.
Айде пак ви изоставям,че чадото ме вика.Весело изкарване на всички,които ще празнуват днес.
Целувки от Вики и мен!  Crazy

# 175
Здравейте момичета!  Hug
МНОГО СТЕ МИЛИ!  Heart Eyes
Херка, предполагах аз, че от теб може да тръгне слуха!  Mr. Green Ти и Евелинка я разконспирира преди време! Верно, че първа Ма4о се досети, но нейното предположение си потъна без да се коментира повече!  Wink
Ами момичета, много съм щастлива, но ми е малко трудно да повярвам. Сега съм в 6 г.с. и е доста рано. Но това не пречи на гаденето и на добрия ми апетит! Не знам още как ще се справяме с 2 деца с малка разлика и още не мислим с мъжо за това, но все ще я подредим някакси. Засега само се моля бебчо да е жив и здрав и да расте и се развива нормално. А също се моля да не се разболея от варицела, че около мен много болни нещо се натрупаха, пък нито аз нито мъжа ми сме я карали. Sad
А сега Честит Имен Ден на всички именици и Честит Рожден Ден на всички Рожденици! Да са здрави и да им се сбъднат всички мечти!   bouquet
Аир, много гадно това с портфейла. Дано бързо се оправите с картите, а за парите не се кахъри, ще ти се върнат от другаде!  Peace
Хайде, болните да оздравяват бързо, че наближава Коледа, ЕЙ!!!!
Целувки от мен, Али и малката точица!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 11:34 от Sa

# 176
Честит имен ден на Николета и но другите празнуващи днес! Да ви почерпим по случай празника   party023 newsm64
Дано Св. Николай чудотвори в живота на всички дечица и бди над тях!  bouquet
Честит празник и на бургазлии!
Дано всички болнички се оправят - и Ники е с разстройство от тази нощ и повръща... Tired
Са, лека и безпроблемна бременност ти желая!

# 177
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!   bouquet  bouquet  bouquet Моят брат е Никола.
Маца, честит рожден ден на мъжа ти!
Са, миличка, Херка нищо не пропуска  Mr. Green . Желая ти лека и безпроблемна бременност и се пази много! Време беше още някоя октомврийка да се похвали, че да не ми е толкова самотно. Не мисли как ще се справиш, детето е благословия и все ще успееш да го отгледаш! Пък и октомврийките сме оправни мамчета!  Hug Hug Hug
Ейрче, жалко, че се е случило!

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 12:43 от evelinar

# 178
  • -

Момичета,моя мъж е Николай и ви черпя по случай именни му ден!Да ми е жив и здрав!Честито и на всички празнуващи!
Нямахме нет няколко дни и нищо не съм чела,изпуснала съм доста неща,но последното което видях е хубавата новина за Са Честито мила  Hug и много да се пазиш!
Мария нещо ми се разкиха от сутринта,сега заспа по никое време-има хрема и не може да диша-намазах крачетата с мас и обух чорапки,чай с вит.С-да се надяваме че ще остискаме положението и няма да стане по-сериозно Praynig
Отлитам,защото ме чака много работа и подготовка за празника,хубав ден на всички! Hug

# 179
Здравейте момичета, Party

ама какви прекрасни новини самооо.... Party
 Първо Кикиники, бъди здрава и силна, за да дочакаш края на бременността. От все сърце ти желая март месец да те зарадва със здраво и жизнено момиченце. Много обич и разбирателство в семейството. И пиши по-често при нас, не сме те забравили. Ти си част от октомврийския отбор Hug Heart Eyes Hug

Хера, да са ти живи и здрави имениците.  bouquet

Са, честито  bouquet. Пожелавам ти малко,красиво момченце, когато му дойде времето. То май лъвче ще бъде - ммм любимата ми зодия. Heart Eyes

Честит имен ден на всички ,които празнуват. Simple Smile

Аир, съжалявам. Майнат му, само здраве да е. Hug Аз лятото изгубих на мъжът ми портфейла. 300 кинта вътре и сума ти  документи. Намерило го обаче едно момче, на моята възраст и го върна. С парите, с всичко вътре. Евала на такива хора. След месец обаче Цецо сам си изгуби портфейла, пак с бая пари вътре. Този път обаче - дървото  Crazy. Поне му подхвърлиха документите, че и ключовете за колата там. А тя е с някакъв чип и трябваше нов компютър или нещо подобно за 3000лв Shocked. Размина ни се.
Ние сме добре. Вчера ходихме в един детски клуб с Таси и Илиянка. Малко да поклюкаме Crazy и дребните да се повеселят Simple Smile. Ето три снимки на Цеци, скоро не съм пускала, да не ни забравят мацките Mr. Green:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=30

Днес ме побърка, докато го приспя. Един час ми говори и пее, аз изтрещях. Накрая заспа.
Иначе да го похваля от известно време си казва, че му се ака. Даже ходи до банята, взима си гърнето и чака да го сложа. Има и дни, в които много ме лъже и ме кара да го слагам по сто пъти. Явно много му харесва Grinning

Това е засега. целувки от нааас  love001

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 13:32 от кръци

Общи условия

Активация на акаунт