Отговори
# 120
Ето и малко снимков материал от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=14

# 121
Здравейте!
AIR,страхотни снимки.Дано сладура винаги да е с много парички. Simple Smile
Ама те всички сладки октомврийчета са пораснали много.Страхотни са.Да са ни живи и много здрави!
Момичета,кажете ми,моля,за тази ваксина на 1г и 1м трябва ли детето да е яло,както при някои други.Това ми е убягнало. newsm78
Калима,радвам се за Митаче,че вече е оздравял.

Хей,и ние участваме в конкурса.Ако ви харесваме можете да гласувате за нас.  bouquet
http://www.pampers.bg/vote_step1.php?id=943&page=1

# 122
Ама големи са ни сладури дечицата.  Hug
Ама на мен не ми дава да гласувам повече от веднъж седмично.  Twisted Evil

# 123
Доброооо утро....!!!
страхотен ден се о4ертава....пожелавам ви много усмивки и едно клип4е за зареждане..ето тук :http://www.vbox7.com/play:85098c77

# 124
Доброооо утро....!!!
страхотен ден се о4ертава....пожелавам ви много усмивки и едно клип4е за зареждане..ето тук :http://www.vbox7.com/play:85098c77

http://www.vbox7.com/play:85098c77 Wink Simple Smile

# 125
sleepy може да се гласува и повече от различни мобилни номера. Wink
Аз не ви пиша,защото няма кой знае какво.Правихме прощапулник на Моника и си хвана диск и четка за рисуване.Може и графичен дизайнер да стане знае ли човек Mr. Green
за крешенето-мога да кажа че крещи МНОГО.Аз си мислех ,че е ген,защото баща и е много гръмогласен,ама явно всички деца го правят.А за блъскането на главичката при нас мина този период.
Момичета искам да питам тези,които разбират от тези неща-първо как да си смаля снимка и да си я сложа  за аватар и знае ли някой как да и сложа коледна шапка на главичката.Даже това с шапките всички можем да го направим-да ни е по-коледно.Самотрябва да разберем как става.За друго сега не се сещам,освен да се похвалим че имаме още 2 зъба,единия от които излезе с много мъки(за първи път) и с 40 градуса Т.
Целувки от нас. Heart Eyes

# 126
Здравейте и от нас.
Честно да си призная не съм ви чела много много понеже нямам никакво време за нета. Crazy
Започнах да чета листовките и правилника и направо нямам време за нищо.Гледам през свободното такова да чета.Ние иначе сме горе долу добре малкия има още малко секрети от сополките в гърлото но капя едни гадни капки.Ама много сме зле пак с яденето направо побеснявам вече.Това дете ще взема някъде да го подаря вече че на моменти не издържам... ooooh!
Ами това е в общи линии от нас .
Желая ви приятен ден и ако има болнички да оздравяват. Hug

# 127
Здравейте,
Тук днес времето е студено и май ще вали така,че днес няма разходки,но пък вчера се видяхме с русенки,че си бяхме забравили физиономиите.
Водих малкия на доки и засега ни изписа капки за уши newsm78.От вчера обаче Т почти няма,но пак е кисел.
Отивам да се поровя малко и другаде докато не се  е събудил.

# 128
Здравейте и от нас Hug
Чудех се дали да ви се оплаквам ама ако с вас не си споделя с кой newsm78
В неделя правихме на малката прощъпулник, аз малко се престарах наготвих какви ли не соленки, сладки, това ми отне почти седмица, че няма кой да ми помага с малката...
Та свекито дойде в събота към 18, в неделя щеше да е мероприятието като се събуди Ема - казах около 17.  Та едвам успях да направя питката до тогава, то пък беше мача и бяха затворени доста улици - ние решихме да го правим при нашите в центъра. Е стигнахме в 17:10 вместо към 17, брат ми и той уви закъсня по същата причина и дойде в 17:30, а свекито трябваше да си тръгва в 18:30 за плевен. Та се започнаха едни драми да чакаме ли или не брат ми, който ми каза че идва и до 10мин ще е при нас, е свекито се правеше на много благородна и обясняваше как няма проблем, ще изчакаме да дойде, а тя можела и с влака да пътува в 19:30... Е брат ми дойде в 17:30 търкулнахме питата и точно седнахме на масата и тя трябваше да тръгва. Гадно наистина, но тя се държеше че нищо няма и така и не разбрах, че има кой знае какъв проблем.
По пътя почнала да се тръшка на мъжа ми и да му реве в колата, колко била обидена Shocked
За какво сме я извикали... Като имате впредвид, че тя с нищо не ми помогна, аз нито седнах нито ядох, цяла събота и неделя, за да смогна.
Та ревала, ревала, мъжа ми се върна бесен и почна да ми мели на главата - съответно ми развали целия празник, и толкова труд от моя страна отидоха по дяволите, нямахме нито една снимка от събитието, вчера имахме годишнина от сватбата, а даже не си говорихме. Аз много се обидих, на него най вече, след толкова труд от моя страна...
А свекито след тази случка просто потъна в земята за мене...
Заради нея направих в неделя прощъпулника и моя баща не присъства (той можеше само в понеделник), за да може тя да дойде, а тя ще ми прави драми и ще настройва мъжа ми #2gunfire

Ох много се отплеснах, но още не мога да се успокоя.
Иначе Емчето първо посегна към една книга, разгърна я, после взе cd-то (нещо компютърно), но го захвърли и накрая взе портфейла на баща си, много го хареса и с него си остана Mr. Green Та банкерка ще я правим Wink
Само мога да ви почерпя с питката и тортата по случая, други снимки нямаме, това беше преди свекито да развали всичко:

За биенето на главата - много го практикуваме, като се тръшкаме започваме да си я бием в земята.
Ужасна е станала напоследък едвам я издържам, само мрънка и се тръшка - не знам какво ще я правя Rolling Eyes
За мазането - не мога да се боря, отказала съм се
За гърнето - още не съм почнала, мисля че на нас ни е рано Mr. Green
Евелинче много се радвам за принцесата Peace
Хайде от нас много целувки, че стана дълго

# 129
  • София
Здравейте, момичета!
И на мен не ми се пишеше особено тези дни - много ми беше криво, защото Венци се продриска здраво и чак днес започна да се пооправя. В неделя беше най-зле и вече като ме видеше, че ще сменям памперса, започваше да реве и да бяга. А и да не ви казвам как му се разрани дупето. Иначе повръщане и Т нямаше.
Вчера нищо не яде - той е на диета от 2 дни, първият ден яде филийки със сирене и бисквити, но вчера не. Днес му дадох супа наобяд и изяде около 150 г, което е доста добре пред това да не яде нищо. А и АМ не мога да давам и вечер не ме питайте как го приспивам. Вчера си легна гладен и цяла нощ пи вода през половин час.  Confused
Е, оплаках ви се.
Барабана, ама твоята свекърва много хитра ще дойде. Като не й е удобно, ми да си каже. Жалко, че мъжът ти е заел нейната страна и сте били сърдити. Много неприятно, но дано скоро се сдобрите. Иначе поздравления за майсторските сладки, торта и питка. Браво на теб!
Като чета и Барабана, и Лови за свекърите си мисля аз каква съм късметлийка. Моята свекърва е добра жена, на моменти ми простее, но като цяло се разбирам с нея и като изключим някои противоречия помежду ни съм доволна от нея. Аз да си призная не съм имала никакви очаквания спрямо нея. Но едно не мога да отрека - на детето много се радват, по-често ние го водим, че са в провинцията, дават всеки път пари или купуват нещо. Когато сме там, постоянно се знаимават с него. Даже понякога прекаляват... Така че си живеем в мир и разбирателство.

Ами това е от мен. Приятен ден от мен!

# 130
Доброооо утро....!!!

Това едва не ме разплака.Благодаря!

# 131
Eто ни и нас ,имахме проблеми с нето ,по точно него го нямаше  Crazy
За сега отивам да по изчета ,по късно ще пиша Hug
Ето и още ако ви харесват Hughttp://misli.hit.bg/index.html
Мише това е оригинала ,съгласна съм че разтърсва http://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.html

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 17:36 от ^buba^

# 132
  • Откъм Варната
Барабана много кофти се е получило, мъжа ти е трябвало да застане на твоя страна, а не да се карате, неблагодарна жена ми се струва и изглежда иска само на нейната да става и когато и както е удобно на нея, без да се съобразява с околните, не и се връзвай много, гледай вие да сте добре

# 133
При нас е ново двайсет-обринати сме ,ама целите.Сега като четох май е от Панадола  и малко се поуспокоих,че  с тези неговите болежки от една седмица така ми е жал.Няма да го водя на лекар и ще видя и утре как е.
Михаела-ти къде се губиш?

# 134
Барабана много кофти се е получило, мъжа ти е трябвало да застане на твоя страна, а не да се карате, неблагодарна жена ми се струва и изглежда иска само на нейната да става и когато и както е удобно на нея, без да се съобразява с околните, не и се връзвай много, гледай вие да сте добре

Кали, ма ти много мило отношение към свекинцето имаш
Ние сме болни, кашля и темп 38 .. Сега спи,  а  аз отивам да гладя и чистя
Днес ми е супер тъп ден Казвам ви лека нощ!!

Общи условия

Активация на акаунт