Отговори
# 180
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички празнуващи Heart Eyes
КикиНики и мъжкия и фактор днес пък са именници...честито и на тях Heart Eyes

Снощи си изкарахме супер в офиса ни...там празнуваха двамата Славовци. Получиха много подаръци а мама и тате малко почивка защото колежката, майка ми, брат ми и баща ми бягаха след Слави Mr. Green Диването дори успя да задейства и паник бутона от моето бюро и момчетата от 3С сот-а дотърчаха на купона Mr. Green
AIR-че много неприятно с тези пари Confused дано ти върнат нещата Hug
При нас духа та се не трае Twisted Evil Добре, че съм сто кила та трудно помръдвам Mr. Green
Вчера виках докторката да чуе гърдите на Слави...чисти били но кашля и сега сме на сипор и вит.С да видим Tired
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=22 - снимки то снощи и от елхата на Слави...която скоро вече няма да е елха Twisted Evil
Кръци писали сме почти по едно и също време...много е сладък Цеци Heart Eyes И кажи сега като се събрахте какви клюкини бистрихте...може да съм далече ама требе да съм в крак Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 13:36 от Хера

# 181
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Да им е весел живота, да са здрави и големи късметлии!

# 182
честит имен ден на Ники на весето , на Николета на ася75 ,а на кикиники и рожден ден (на патерица) !
честит празник на всички именници от вчере и днес , на всички рожденници и всички , които са празнично настроени с повод или без ! да сме живи и здрави това е най-важното !

здравейте !
бърз отчет - на година и 2месеца Васето тежи 9,800 кг.  и  е висок 78см. . да знаете ,че хемоглобина не се влияе особено от хапването на месце ( не беше опитвал повече от месец) - хемоглобина му е 128 !  лошата новина е ,че със сигурност е алергичен . към какво никой не казва мам.. му #Cussing out ! най-рано на 3г. се правело точно изследване ( тук следва една дълга и цветиста..... , бедна ви е фантазията  Rage). на последък най-любимо занимание е катерене по вс. което дава дори и най-малка възможност за това и криене с любими играчки под масата , под стола и т.н. хит са колите .
тетка , голяма гад са тези брохити  . чудно ,че  ви лекуват само със сироп . на нас ни изписаха "флудитек" - той е специално  и за хронични бронхити. херка беше писала , че Слави се влияе добре . при нас не мога да преценя дали имаше голям ефект.
хера , мн. умно си постъпила - трябва да се преслушват хлапетата ! добре ,че Слави не "свирка".
са , я да не се шашкате ! лека и безпроблемна бременност preggo!
да не се окаже , че скоро ще ви пиша от стая с мека тапицерия по стените ( нъл са сещате  #Crazy) , ако компютрите са разрешени там ! направо изперквам от този ремонт , гадните съседи  и липсата на адекватно съдействие от татко му на Васил , че и от Васил най-накрая .  3 дни го преследвах с контейнерче в ръка из цялата къща , докато навреме го издебна да пишка .
 крадвам малко време и назад да разгледам купонджии и какСийки Mr. Green !

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 14:28 от oska

# 183
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАНУВАТ ДНЕС! Да са здрави и щастливи. И добре да се повеселят.

Са, честито! Ще се оправите, къде ще ходите.

Пожелавам на болничките да оздравяват  и приятна вечер на всички.

# 184
  • Някъде в Европа...
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Да им е весел живота, да са здрави и големи късметлии!

Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Sa, честито и от мен, миличка! не му мисли много - нещата ще се наредят, щом има мир и разбирателство в къщи  Heart Eyes

Бягам, че се събудихме! Довечера пак..

# 185
Ч.И.Ден на всички празнуващи днес с красиви имена.Весела вечер желая на всички.

Sa-Честито и от мен.

# 186
Добро утро Hug
SA честито и от мен!Лека и безаварийна бременост желая pregnant
Вчера изкарахме много хубаво  на празника,САШИК хапна рибка и питка и не пипна нищо от яденето от кухнята newsm03 и моят баща вика как ще се мине от хубавото ядене,да не бил глупав да яде някакви боламачи от детскат кухня.
Ноща такова кашляне му сложихме двамата,вече незнам какво да пием,като пиехме и двамата антибиотик като чели не кашляхме много,ама може и да си въобразявам вече.
Иначе през деня почти мъника не кашля,ама вечер от гадните секрети се получава всичко промивам нослето ама пак буди се към 3 и  заспива чак към 4 при нас на спалнята и после го прехвърлям на неговото легло.
Днес ще бъде хубаво и слънчево временце  Nature Sunny ще го изведа на вън.
Oska на нас доктора ни каза че имаме само бронхит ,а този "флудитек" било се предписвало за хроничен бронхит,аз вчера му званах да го питам дали не може да го пием и ние,по-точно САШКО.
Сашето пие сега DIMEX и CLENBUTEROL ACTAVIS.

# 187
Sa, лека и безпроблемна бременност Hug!
Нашия тати, тази сутрин взе синчето, а аз релаксирам и пия кафе.След малко почвам да лъскам, ама чакам да ми дойде музата.Тази нощ мисля да спи при баба си и дядо си, че свеки си е на село.Пък ние с мъжо да правим разни други неща на спокойствие Mr. Green.

# 188
  • София
Здравейте!
Мишка, и аз така чаках, чаках да ми дойде музата, но така и не дойде и се наложи без муза да почвам  hahaha.
Оска, нама как да преценят към какво е алергичен, след 4 годинки може да се правят изследвания, но и те не се знае дали ще го открият. В един момент се израства, но до тогава стискаме зъби и лекуваме реакциите. Стигам до извода, че всяко дете минава през нещо подобно, но реакциите са различни. Дано по- бързо отмине на Васето и да се успокоиш  Praynig.
Оправиха ми компютъра.
Тетка, много ми е мъчно, като чета. Колко лекарства сменихте и пак болнички  Sad. Дано и при Вас се оправят нещата, че е много трудно и за теб и за дечицата. Косето не яде нито от рибата ( печена във фолио, стана страхотна Дани толкова я хареса и аз също, нищо че не обичам риба), нито от кухнята. Нерви нямам с него вече. Мъжът ми ме успокоява, че явно кърмата му стига, защото ака по два пъти на ден, Опитвам се да му давам жълтък в кремчето, но е с променлив успех.

# 189
Здравейте!Благодаря за пожеланията,момичета!  bouquet
Днес направих офанзива и изчистих ,за да можем да yкрасим yтре.Мишка,то и на мен мyзата не ми идваше,но голямата щерка не ме остави на мира с това yкрасяване и yтре ще разкрасяваме вече.Само се чyдя къде да я сложа елхата(изкyствена взехме мин.година),че няма място в къщи където Вяра да е поискала и да не е стигнала. newsm78
Са,поздравления и от мен,а честитките за по късно.И не се кахъри толкова,с любов и разбирателство на всичко мy се намира лесното.
Тетка,дано скоро оздравеете,че тия болести доста ви измъчиха! Praynig
Таси,какво стана с компютъра,възстановихте ли всичко?
Мишка,ти ли си мераклийка да ти честитим и на теб едно щъркелче?То лошо няма,нали знаеш!
Оставям ви,защото ще се приготвяме за гости на една приятелка и нейния момък,който е по малък от Вяри.Чао и целyвки на сладyрите от нас!

# 190
Диването дори успя да задейства и паник бутона от моето бюро и момчетата от 3С сот-а дотърчаха на купона Mr. Green

Гледам не се оплакваш, значи хубави са били момчетата и си плакнала окото  smile3534

Честит имен ден на Слави и на всички празнуващи  Hug/на патерици/

Честито на СА, много се радвам лека и безпроблемна бременност  Hug

Мишка, аз без муза чистя  Twisted Evil особено след бисквити  Twisted Evil много хубаво се размазват да му се не види  ooooh! на всичкото отгоре и по пет пъти да минавам с прахосмуча, нищо не личи на 30 минута   Crazy

Тетка- скорошно оправяне  Praynig

Аир-че свиркай  Whistling ако знаеш що нещо съм загубвала, като пари не е истина просто  Embarassed уж сега съм по- добре, ама знам ли кога пак ще ме цапне музата , а уж се старая да не губя smile3515

хади отивам да работя  Blush

# 191
  • Някъде в Европа...
Привет!
Аз да си продължа от вчера....... Simple Smile
Кръц, браво на послушното момче Peace, само така да продължава с гърнето.. Много е пораснал, красавец  Heart Eyes
Мише, полекааа с "разните други неща" Wink, че виж при Са как се получи, преместиха Али в нейното легло и хоп...., не че е лошо,  де  Simple Smile

Поздравления на домакините Peace. Аз ще забравя съвсем какво е това чистене тук с мама. Направо не ми се мисли като се прибера в Плд, да си припомням отново какво е това шетане....

Благодаря ви за съчувствието за портмонето. Истината е, че когато съм с Ради съм старшно разсеяна за всичко останало, гледам и мисля само за него. В случая бях с него до ПИкадили, който са точно срещу входа ни, касаеше се да пресека само улицата, последния ми спомен е, че платих на касата и тръгнахме. Носех Ради на ръце и явно портмонето е паднало от джоба. Нищо, трябвало е да се случва....Картите ни ще са готови другата седмица, така че няма вече смисъл и да го връщат на информация в магазина, защото е ясно, че ще е без парите.....

Тоя уикенд сме без тати и дядо. Мъж ми и баща ми заминаха на Чирпан да колят прасето, ще се гледаме само с майка ми. Но пък от друга стана е супер да ти донесат пържолките направо наредени в торбички и  готови за скарата Wink

Оставям ви, ще чета книжка докато Ради спи.
Целувки!

# 192
Здравейте,
Вчера мъжът ми каза,че ще спасят информацията.чакам да го оправят и ще го даваме на свекито,а ние ще си купуваме нов. Whistling
Сега дадох малкия на свекито и ще го взема чак в неделя smile3508.Сбогом.

# 193
Аууу да унимавате и Таси и Мишката, да не ви дирим в отчетни.. то лошо няма де.
Михаил е по-добре, сега аз втасах и съм на оспамокс
Да се похваля имаме си акт 16, в понеделник-вторник и ТОК.. ама как не мога да се зарадвам на нищо с тез болести.

Са, успех !!! Сигурна съм ще се справите, а и Али ще е най-добрата кака

# 194
  • Откъм Варната
....в понеделник-вторник и ТОК.....

Е най-сетне, няма вече да търчиш по стълбите да пускаш тока, а и татито ще хапва домашни гозби

Общи условия

Активация на акаунт