Sa много се радвам за теб да ти е живо и здраве бебочето и безпроблемна бременност ти желая...

Честито на всички именници от вчера

Теди дано малкия Сашко се възстанови много бързо.

Аир наистина много неприятна ситуация това с портмонето но не се кахъри случват се тия неща

На всички болнички дечица бързо оздравяване.
Оска дано ви се размине тая алергия по рано от 2-те годинки.

Кръци много сте сладки малкия е голям убавецц

Аз да ви се оплача нали започнах шофъорските курсове.Листовките вървят някакси понаучих ги ама днес с това шофиране което ми е за 3-ти път направо се изложих.
Иначе до вчера що годе се справях добре ама днес не бях в кондиция и веднага ми се отрази.И тоя моя инструктор само ми се нервеше допълнително...
Ма как може да има толкова нетърпеливи хора бе.Ами той какво иска от първия път или втория път и да карам перфектно абе ужас направо съм бясна... 
И така наоплаках ви се..

Иначе ние сме добре аз почти се оправям с кашлицата.Малкия само беснее- научи на колко годинки е, да пляска с ръчички да казва чао чао и колко голям ще порасне ама като килца сме мнооого зле.Сега сме едва 8кг.Започнах много да се притеснявам ама какво мога да направя ..
Но пък за сега е що годе здрав разминаваме се само със сополки.Ами айде да не досаждам повече на всички ви желая приятна вечер.
!
Днес сутринта ми издрънка лъжичката.... Чак не мога да повярвам.. На година и месец първия зъб... Сигурно сме последни...