Отговори
# 195
Здравейте и от мен.
Sa много се радвам за теб да ти е живо и здраве бебочето и безпроблемна бременност ти желая... Peace Peace Peace
Честито на всички именници от вчера   Hug Hug Hug
Теди дано малкия Сашко се възстанови много бързо. Praynig
Аир наистина много неприятна ситуация това с портмонето но не се кахъри случват се тия неща Whistling
На всички болнички дечица бързо оздравяване.
Оска дано ви се размине тая алергия по рано от 2-те годинки. Praynig
Кръци много сте сладки малкия е голям убавецц Crazy
Аз да ви се оплача нали започнах шофъорските курсове.Листовките вървят някакси понаучих ги ама днес с това шофиране което ми е за 3-ти път направо се изложих. ooooh!Иначе до вчера що годе се справях добре ама днес не бях в кондиция и веднага ми се отрази.И тоя моя инструктор само ми се нервеше допълнително... #Cussing outМа как може да има толкова нетърпеливи хора бе.Ами той какво иска от първия път или втория път и да карам перфектно абе ужас направо съм бясна... Twisted EvilАма ще ми мине.На моменти ми иде да се откажа.И тия скапани софиянци освен да засичат и да нахалстват не правят нищо друго по улиците... #Cussing out
И така наоплаках ви се.. Whistling
Иначе ние сме добре аз почти се оправям с кашлицата.Малкия само беснее- научи на колко годинки е, да пляска с ръчички да казва чао чао и колко голям ще порасне ама като килца сме мнооого зле.Сега сме едва 8кг.Започнах много да се притеснявам ама какво мога да направя .. CloseНо пък за сега е що годе здрав разминаваме се само със сополки.
Ами айде да не досаждам повече на всички ви желая приятна вечер.  bouquet

# 196
не съм взела иследванията от доки и не мога да кажа точно кой , но в профилактичните изследвания при навършена годинка има показател за алергии . нормата била 0.5 , а при нас е 0.7 . лови , ако вашият педиатър не ти е обърнал внимание на нещо нередно , значи и да сте имали алергия сте я израстнали.
мире , мире , кво да ги правим тез наште юнаци ?!и Васил е като "малкият слон от станжа сакар" ! да са живи и здрави , пък ги брой елегантни и до не ти пука Peace !
зелче , добре ,че си ти , та да не съм само аз дето все не успявам да организирам рлощапулника Rolling Eyes!
коте , акт 16 ,а Mr. Green ? да знаеш само още какво те чака !искрено желая късмет с майсторите Heart Eyes !

# 197
oska, ние вече сме готови с ремонта, сега сичко е замразено и живеем от 2м на времянката

# 198
мммда ,нелегални сте били значи ?! направо ми звучи като бял кахър , щом сте отремонтирали Crazy!

# 199
A тук няма такова нещо, има блокове по 2 години си живеят хората и няма проблем..  Зависи кой как го гони зора.
Особено за ремонтирането някой едва изчакват да измажат отвътре и да сложат дограмата и почват да правят банята и тн..
Ние се нанесохме на 20.Юли,  но има хората които са от май 2006 година
Явно в София сте друга мода.

Сега и аз се разболях, пфух писна ми.

# 200
Добро утро!
Доживях да видя зъб в устата на Йоанна...  bowuu  tooth Днес сутринта ми издрънка лъжичката.... Чак не мога да повярвам.. На година и месец първия зъб... Сигурно сме последни...

# 201
  • Варна
Дойде ми времето и аз да драсна някой ред , иначе си чета редовно , но на работа не остава време да пиша .
ВерчИтУ честит ви зъб ! СЕга като излязат всичките на куп , ще мятате вече пържолите
mira я да не се даваш на тъпия инструктор . Аз карах курсове в Ямбол още в гимназията , случвало се е да изнервя инструктора , но той се държа много добре , още сме приятели и си лафим , като се видим , въреки че минаха повече от 10 години . Само дето аз не съм карала много , лятото карах опреснителни курсове тук във Варна , ей как ми се кара този човек , направо ми идеше да му плесна един . И то защото на едно много гадно кръстовище ми каза да завия наляво , а си мислел надясно . И после аз му бях виновна . Сега си карам рядко и съм забранила на мъжа ми коментари.
АИР много кофти това с портмонето . Ама какво да се прави  ,и аз като съм с Митко все имам чувството , че ще изгубя нещо по улиците . Здраве да е , пари се изкарват .
Ремонти !  #Cussing out Не ща и да чувам , повече в този тъп панелен блок нищо не пипам , искам къща с дворче  Crossing Arms
За падането - Митко не е падал от кошарата , но нали спи при майка си и преди няколко дни през нощта като си спим кротко , чувам туп ааааааааааа , и нашето диване от другата страна на леглото . Баща му беше заспал за кой ли път в хола пред ТВ-то и така нямаше кой да го спре в търкалянето му из спалнята( а тя не е никак малка) . Ама бързо му мина , и пак си заспахме.
Ето и малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182109&photo=6

# 202
  • Някъде в Европа...
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

Ех, спомени, споменииии........ Grinning

# 203
Хей, честито на всички минали през студентството !!!
Ние с нашият тати днес ще си празнуваме със стари колеги от университета (като истински ветерани на следването ) - още я няма нашата принцеса и ще използваме момента
Хайде весел празник на всички!!!  Kissing Heart

# 204
Верчиту, честито ви зъбче!  tooth  Калоян беше на 1 год. и 2 седмици, когато му излезе първото. Ела ни виж сега - имаме си цели 5, ама какъв зор му дават...  ooooh!
Любопитка, ама сладураната ти е одрала кожата.  Mr. Green

# 205
  • Откъм Варната
....Любопитка, ама сладураната ти е одрала кожата.  Mr. Green

Сладураната се казва Димитър  Mr. Green

# 206
....Любопитка, ама сладураната ти е одрала кожата.  Mr. Green

Сладураната се казва Димитър  Mr. Green

Embarassed Embarassed Embarassed  Embarassed  Embarassed
 Banghead
Айм со сори, айм мизъръбъл, айм натинг. Айм соу, соу сори.

# 207
ей за това преди всички деца се обличаха знаково , да ти призлее от розовко и небесносиньо, но поне знаеш в кой род да сипеш лиготийки .(е ,разбира се , средният род винаги върши работа ). Джером Джером има един много смешен и особено подходящ разказ по темата .
п.п. ама Митко наистина е хубав като картинка Hug !

# 208
Ами Митко толкова прилича на майка си, че по инерция написах сладурана.  Joy  Embarassed

# 209
  • Виена
Здравейтее   Hug Hug Hug
 Колкото повече пораства малкият дивак,толкова по малко време ми остава за писане  Twisted Evil
 Иначе сме добре.Малкият е малко сополив вече 1 седмица.В къщи няма много сополки,но като излезем навън и веднага тръгват.Нищо не му пръскам обаче,явно не ми се струва толкова зле.
 Днес братчето ми  Heart Eyes има Рожден Ден.По този повод съм си отворила 1 биричка и си пия тука за негово здраве  Crazy.
 И по пвод наближаващите празници искам да ви поздравя ето с това клипче  http://www.elfyourself.com/?id=1238224438 ли не знам и аз как да го нарека.Но аз умрях от смях като ми го пратиха за първи път  Laughing
 Бях си намислила да пиша много неща,но една приятелка ме изненада на скайпито и ще трябва да приключвам  Rolling Eyes
 Лека вечер на всички   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт