Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 331
  • 613
  •   1
Отговори
# 330
Деатка кажи две - три добри думи за нас на Дядо Коледа, ако го видиш по вашите земи. Peace Heart Eyes

# 331
Здравейте, всички!  Hug newsm76  Nature Sun With Face
Рали, менюто ти е добро, но включвай и по 1 плодче. Пий и по 2 л. вода на ден.  Hug
Ванити, добре дошла и успех!   bouquet Имаш чудсен резултат за 1 месец. Кураж! Ще успееш със сигурност да свалиш постепенно всичко излишно.  newsm10
Кри, Блеки, Ели, благодаря за кафенцата!  Hug
Пупа, браво!  smile3501 Продължавай да възмущаваш така разни колежки.  Grinning
Мирахрис, честито намаление!  Hug Честит рожден ден на половинката! Да ти е жив и здрав! Много да се обичате и подкрепяте винаги!  newsm59
Мария, честито минусче!  Hug Много готин аватар.   Hands Thumbsup
Деатка, ще ме накараш да увеличавам списъка в писмото до Дядо Коледа с тези гофрети.  Joy Условията за шейната му вече са осигурени, както разбирам, остава да пристигне.  Grinning
Aнито, добре дошла и дано този път успееш да докараш нещата докрай!   bouquet
Аз днес си оправих документите на досегашната работа. В понеделник подписвам с новата фирма.  bowuu

Хубав ден на всички и много усмивки!  lovekiss

# 332
Сънче дадоха ми ролята на Снежанка, та репетирам с аватара. hahaha

# 333
  • Бургас
Влизам на бързо ,че малкия бяс си иска вниманието.
Много сте продуктивни и немога да ви изчета.
Аз съм 3-ти ден на ударния и съм-1кило възможно ли е толкова скоро резултати или кантара се е повредил?

Хубав ден на всички

# 334
Влизам на бързо ,че малкия бяс си иска вниманието.
Много сте продуктивни и немога да ви изчета.
Аз съм 3-ти ден на ударния и съм-1кило възможно ли е толкова скоро резултати или кантара се е повредил?

Хубав ден на всички
Elia възможно е, кантарът си е наред. Успех за напред, давай в същия дух.  Hug Peace

# 335
Сънче  Hug  Hug. Успех на новата работа !!
Деатче, вярно напомни на добрия старец за моето мазерати..да не го забрави!  Hug

# 336
  • София/Осло
Ха ха ха ...ооооооо ще тръгне сънче ,ще тръгне...с шейната ще тръгне, дори и допълнително ремаркенце ще сложи ,защото то вашите поръчки растат главоломно всеки ден /блекииJoy..а в писмото миме съм му казала по малко килца да ви смъкне от кожите  Joy Joy Joy

# 337
Деата и по повече килца да смъкне няма се дърпаме я.... Joy Joy

# 338
здравейте на всички!  bouquet
Не съм изчела всичко, само по диагонал.Много съм болна, като парцал съм!Чудя се, дали е вирус, то ясно че е вирус, но дали и диетата няма вина...?!  Sad
Ох, голямо изпитание... Sad Не съм гладна, само дето не ми се яде тази храна, дето трябва да я ям!Така мечтая за мандарина или портокал... Tired

# 339
Аз искам да питам има ли все пак определено количество храна за деня?Защото мен голям глад ме гони и ми се струва,че доста храничка мога да погълна. Embarassed Embarassed Embarassed

# 340
  • Стара Загора
Здравейте сладурани!
Елия де и на всички така да се повреждаха кантарите !
Добре дошли на новите и  Hug Hug Hug на старите .
Гледам имаме наши хора в екипа на Дядо Коледа дано да се сетят да кажат на добрия старец някоя хубава дума за нас.
Мирахрис честит рожден ден на половинката ти newsm59 newsm38
Лек и отслабваш ден на всички
 newsm51
Пина я по смело вложи малко женски инат, виж всички са успели само ти ли неможеш?

# 341
  • София/Осло
миме- абе мислех си и повечко да му кажа, ама я виж що чудо сме в темата, как си мислиш, че се прибере тоя старец с тонове лой в шейната  Joy Joy...ще омазни Лапландия  hahaha
сузи-айде и ти в кюпа  Joy
пина- неприятно  е ,че се случи да се разболееш, може да си отпаднала от режима да, в началото и аз бях така..не се предавай  Joy..направи си плодов чай с дъх на мандаринка  Hug
ани -яж ,не стой гладна, режимна храна яж колкото ти се яде и по на честичко  Wink

# 342
 hahaha hahaha hahaha ........ще омазни Лапландия......... Joy Joy

# 343
Благодаря за окуражаването! Hug
На мен сега ми е крив света,щото ми е зле и вече не ми се пият лекарства - драйфа ми се от тях.Иначе диетата не ме мъчи чак толкова, засега търпя, ще видим по-натам!

Поздрави на всички отслабнали и слабеещи! Peace

# 344
Здравейте и  от мен. Hug
Тази сутрин кантара ми отчете -500 гр. newsm44
Честит рожден ден на мъжа на Мирахрис. nbirthday
Кри, Блеки, Ели, мерси за кафенцата.Да вземете след малко да почерпите по още едно,че ми свърши. smile3503
Добре дошли на новите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт