Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 327
  • 613
  •   1
Отговори
# 345
  • София/Осло
вещи-абе все искам да те питам, ти Приси кво я правиш като си на работа, гледа ли я някой , щото чета, че като нямаш часове ти си я гледаш и спинкате до късно, ама ето в ден като днешния примерно ,кво става  Thinking
а така пина- напред и нагоре  Hug
миме-ква е тая лъскава мадама бре на аватрЯ ти
данида-честито минусче   bouquet

# 346
 hahahaДеатка това съм аз (Боже каква скромност) в ролята на Снежанка - репетирам Blush

# 347
Кой поиска кафенце ???  Hug

# 348
Блеки аз, много ми се пие. 10х мила  Heart Eyes

# 349
Здравейте и от мен. Докато се разпиша, то станя обяд! Но днес спахме до късно, легнахме и късно снощи, от вчера и аз се разболявам, децата още не са се оправили и аз да се заразя-това ми се случва много рядко. Хремава съм, боли ме главата, сутринта мъжът ми направи хубав цялостен масаж и днес ще се наливам с витамини и чайове!
Vanity fair, Анито- Добре дошли! welcome
Пупа, браво, само така! newsm10
Елиа, МБМ, Мирахрис, Данида-браво и на вас за свалените грамчета-килограмчета! smile3501
Мирахрис-Честит рожден ден на половинката ти, да е жив и здрав и много да те слуша и обича! nbirthday

# 350
  • Пловдив
Добър ден  bowuu
Нямах нет вчера почти през целия ден, снощи за малко го пуснаха и от сутринта до преди малко пак нямах  Close
Честито на свалилите   bouquet
Да е жив и здрав рожденника на Мира   bouquet
Навън пече слънце, но доста духа  Cry Ще се пробваме на къса разходка, колкото да не е без хич  Sunglasses
Деаткааа, честит ви сняг  Hug И ако може и за мен да подшушнеш на Дядо Кольо  Joy hahaha Нали съ знайм с теби от преди, малко преференции ако мога да ползУвам  Mr. Green И качи малко "пресни" снимки на децата в подписа си  Hug
Блеки, благодарско за кафенцето  Hug
Цвети, оправяй се бързо, мила  Hug Децата как са?
Чао , мацки за сега   Heart Eyes

# 351
  • София
Сноуи, няма какво да се притесняваш!  Naughty Ако знаеш само колко е готино! Peace Усещането е страхотно, а емоцията- невероятна! След тренировка си заредена с много положително настроение! Peace
Чак сега чета какво си ми казала, Мишле! Направо ме зариби! Въпросът е с какви обувки си? Маратонки, гуменки? А и прочетох в сайта на Малееви, че интересът бил голям и нямало места винаги. Така ли е? Ти с карта ли си или на индивидуални посещения?
И последно нещо... ама хич не мога да си връткам талията!!! Възможно ли е да се науча отивайки там или ще си остана същото дърво?  Laughing
Сноу, може да се поизлагаме заедно с теб, ама да питам доктора първо. Laughing
Кри, като прочиташ горните редове - може да дойдеш смело с мен, защото само аз ще се изложа...  Laughing Много ще ми е приятно!!!
 Hug
ЦветиHug  хайде заедно, нали искаше!  Grinning

# 352
  • Стара Загора
Деата на къде без мен !
Аде тръгвам за работа ще ми липсвате муцунки такива! smile3525

# 353
Блеки, благодаря ти, мила!  Hug Благодаря и за кафенцето! Добре ще ми дойде след лещата.  Coffee
ДеаткаJoy Ако трябва, помогни му малко на стареца. Бутни шейната 10-тина метра, докато запали, че то с тоя товар...  ooooh!
Пина, лекувай се и бързо оздравяване!  Hug
Цвети, пий чайчета и дано да ти се размине!  Hug
Данида, Елия, честити намаления!   bouquet

# 354
  • Варна
Здравейте  Hug
Тя работата ще стане
Честито на рожденника, на свалилите и на задържащите  bouquet

# 355
Чорба манджа, чорба манжда, топъъъъъл Дюкан.....Хайде на обядаааа,

Има и за фаза П и за фаза ПЗ по избор. Hug

# 356
Хахде от мен по една леща за 3-та фаза:  Grinning

# 357
  • София/Осло
Ейй мими/снежанке- отивам да си стопля пилешкото бутче  Flutter
бубе--ее не само шЪ му подшушна ими ще подвикна ако трябва, може ли на посестрима на ден ударя едно рамо  Wink Hug
сноуче- аз също тия ориенталски чупки в краста не ги умея, но си мисля че това е начин да обърнеш нещата в твоя полза  Laughing 

# 358
Да знаете моята супичка каква вкусна стана Laughing ,ще си я ям цял ден.

# 359
Анито виждам, че си от Пловдив, защо не дойдеш на следващата сбирка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт