Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 333
  • 613
  •   1
Отговори
# 165
Аз пак да питам!
Втора фаза дните ако са примерно 3/7 - това ще рече 3 дни ПЗ и 7 дни П ???Така ли е или обратното?
Да точно така.

Аз пък си мисля, че е обратно първо П после ПЗ Sad Аз съм 4 на 3 в момента

# 166
Абе те освен с цвят, да не се покрият и с ръжда...че ще се надупче пътя до митницата и тогава лошооо !!  newsm78
Нали са правени експерименти и е доказано, че колата разяжда ръждата.

# 167
Аз пак да питам!
Втора фаза дните ако са примерно 3/7 - това ще рече 3 дни ПЗ и 7 дни П ???Така ли е или обратното?
Да точно така.
Обратно.

# 168
  • София
Сноуче, хайде заедно събота или неделя на Бейли денс, и на мен ми стана интересно, като
Grinning Хайде, Цвети! Аз съм навита принципно, пробва ми се нещо, гледам, че има карти, ама първо трябва да пробвам 1-2 пъти така и после евентуално нещо по-дълготрайно, ако се справям и ми харесва. И две мои приятелки са навити, така че ще се срамуваме много хора накуп!  Laughing Sunglasses
А дали има мъже? Wink

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 15:54 от Snow4eva

# 169
  • София
Ох, ама много пишете брееее. Heart Eyes

fractal, голяма цел си си поставила, пожелавам ти скоро да я постигнеш. Hug Преди година и половина една от съфорумките беше свалила 50 кг. за 7 месеца май беше (или година).

Мен ме гони голям глад днес, всем режимни неща хапвам и все нещо ми се яде. Crazy За стягане на кожата - предният път имаше ефект от серията на Dove Firming и сега пак си купих.

За лененото семе - ако не се смели няма ефект, каквото влиза, това излиза. Mr. Green Безалкохолни пия рядко, хем вредни, хем предивикват колики у бебо, но като ми се допие/дояде нещо сладко биват.

# 170
  • София
Аня, помниш ли Деси, която пусна темата с рецептите? Знаеш ли какво става с нея? И тя щеше май да ражда newsm78
Не си спомням да е била бременна, но Мариета роди месец преди мен (август). Тя пише обаче в Рицарките, нали първо беше само темата Съмишленици в отслабването и после дюканките си напрвихме отделна тема.

# 171
  • Пловдив
Аз пак да питам!
Да точно така.
Обратно.

Аз пак да питам!
Да точно така.

Аз пък си мисля, че е обратно първо П после ПЗ Sad Аз съм 4 на 3 в момента

Peace  Първо Протеини, после Протеини-Зеленцучи.

# 172
Фил , благодаря! smile3503

# 173
В соевия сос има карамелизирана захар.
Ели! Нямам промени в цикъла. Даже и в трета фаза Simple Smile)

# 174
Аз пак да питам!
Да точно така.
Обратно.
Цитат от книгата:
Има трето решение за не голямо наднормено тегло - ритъмът 2/7 - два дни чисти протеини, седем дни протеини съчетани със зеленчуци.
Така че и вариант 3/7 трябва да е 3П и 7ПЗ.

# 175
Ох,благодаря за уточнението, че останах с обратното впечатление,като четох на първа страница.
3 дни П и 7 дни ПЗ е по-лек вариант - по-лек за волята ми,имам предвид  Tired

# 176
Ох,благодаря за уточнението, че останах с обратното впечатление,като четох на първа страница.
3 дни П и 7 дни ПЗ е по-лек вариант - по-лек за волята ми,имам предвид  Tired
Да и ако имаш малко за сваляне е супер. Peace

# 177
Ами 8кг искам да сваля.След удърния режим да видя колко ще съм свалила, но надявам се да не ми останат много. Не знам какво да очаквам от удърния режим Thinking

# 178
Успях, успях, изчетох всичко.  Laughing

Лилиян, страхотен резултат! Браво!  smile3501 Главоболието се проявява при почти всички в ударната фаза. Няма страшно, ще отшуми.  Hug
Галя, Нинка, Пупа, Лаис, Боби, честити намаления!  Hug
Вани ник, честити 3 месеца с Дюкан!   bouquet Резулттът ти е чудесен.  smile3501 Успешно сваляне и на останалите излишни килограми и задържане на постигнатото!  Hug
Пина, скорошно оздравяване!   bouquet
Кри,  Hug лещата ми е любима. Вземам си от индийската - тая оранжевата - става за 10 мин.  Simple Smile Аз днес съм на гала вечеря. Между другото, стриктно си спазвам схемата: понеделник - ПЗ, вторник - гала вечеря, сряда - нишестени, четвъртък - П, петък - ПЗ, събота - гала вечеря, неделя - нишестени.
Мама Миа, браво!  smile3501
Мишленце, аз лятото ходех на салса и меренге (за около 2 месеца), ама освен настроението и якото потене, друг ефект нямаше. Но бели денса може би е по-ефикасен, наистина.  Peace
Мария, благодаря ти, миличка!  Hug Но минусчето ми е от 2-3 дни.
Вещи, благодаря за корекцията!  Hug Много си бърза.   bouquet
Ели, при мен стана просто с около 1 ден по-кратка, но не по-оскъдна.

Много  Hug и   love001 на всички!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 179
Ами 8кг искам да сваля.След удърния режим да видя колко ще съм свалила, но надявам се да не ми останат много. Не знам какво да очаквам от удърния режим Thinking
8 кг не са много за сваляне, така че 3П/7ПЗ е идеално според мен.
А в ударния може да свалиш 1-4(5) кг

Общи условия

Активация на акаунт