Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 333
  • 613
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пина, зависи и колко дни ще ти е ударния период. Simple Smile

# 181
Ами 8кг искам да сваля.След удърния режим да видя колко ще съм свалила, но надявам се да не ми останат много. Не знам какво да очаквам от удърния режим Thinking
8 кг не са много за сваляне, така че 3П/7ПЗ е идеално според мен.
А в ударния може да свалиш 1-4(5) кг
Благодаря, значи правилно съм се ориентирала! Grinning

# 182
Аз карах 5/5 така че не ми се наложи да се чудя. Като минах ударните 10 дни започнах 5 ПЗ на 5 П Simple Smile)
Голяма въртележка стана Simple Smile

# 183
Пина, зависи и колко дни ще ти е ударния период. Simple Smile
Ами да кажа по-подробно
ръст 167-8см
започнах на 65кг     искам да стана 57кг.
Реших ударния ми режим да е 5 дни.След това се глася за втора фаза - 3П - 7ПЗ.
Веднъж да я докарам до 3-та фаза - изглежда ми лека за издържане

# 184
Пина! За да влезеш във втора фаза ще трябва да започнеш от 7-те ПЗ. Иначе ще направиш 8 дни в Първа фаза.

# 185
Пина! За да влезеш във втора фаза ще трябва да започнеш от 7-те ПЗ. Иначе ще направиш 8 дни в Първа фаза.
да, за това и аз се досетих.Въпроса е, че дните ПЗ ще са с превес над дните с П Peace , че вече ми писна, а съм до кривата круша! ooooh!

# 186
Здравейте, успях да прочета всичко. Благодаря ви за поздравите.
Честито на всички с минусчетата.
Кри, благодаря ти за хубавите думи, с твоите резултати, мнението ти наистина е много важно за мен   bouquet
Сънче   bouquet
Виждам, че имаме и много нови последователки. Желая им нашия успех.
Относно задържането, всички сме го изпитали. Аз лично не се притеснявам от това, защото дори и малко по-късно, минусчето идва задължително, важното е  да не се отказваме и да продължаваме напред.
За съжаление работното ми време свърши и ви напускам за днес.
Приятна вечер

# 187
Пина! Аз след 5/5 минах на 4П/3ПЗ.

# 188
  • София
И аз така (предишния път), след ударния период (който при мен беше повече дни) минах на 4П и 3ПЗ, ходех на работа и ми беше много удобно така, знаех, че понеделник - четвъртък съм само на протеини, петък - неделя - протеини и зеленчуци.

# 189
И аз така (предишния път), след ударния период (който при мен беше повече дни) минах на 4П и 3ПЗ, ходех на работа и ми беше много удобно така, знаех, че понеделник - четвъртък съм само на протеини, петък - неделя - протеини и зеленчуци.
Последно в 2-ра фаза - повече дни П, или повече дни ПЗ, или който както си реши за себе си?
Много различни мнениея станаха newsm78
Като за моя милост, предвид мерките и теглилките ми, как ми препоръчвате? Thinking

# 190
Аня Wink Така де. А сега в трета фаза усещам, че спокойно мога да имам два протеинови дни Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Времетраене: до достигане на желано тегло. Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7.

Така че  си решаваш сама кое ще е отпимално за теб.

# 192
  • Пловдив
Това беше за Пина Simple Smile

# 193
Бачи, Hug имаш сладко ново аватарче.  Grinning

Лека вечер ви пожелавам, милички!  Heart Eyes Аз отивам след малко на тренировка. Ще се "видим" отново по-късно тази вечер.  Hug

# 194
с риск да стана банална, моля извинете... Embarassed Embarassed Пак не разбрах.
Дните П са повече на брой от тези с ПЗ в целия цикъл - така ли?

Макар, че 4 дни П и 3 дни ПЗ ме удовлетворяват - уикенда да ми е малко по-лабаво...

Общи условия

Активация на акаунт