Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 331
  • 613
  •   1
Отговори
# 210
Поздрав за всички! Hug

# 211
  • Пловдив
Благодаря Джини  Hug

# 212
  • Пловдив
Здравейте, момичета Hug bouquet  Ах, колко сте изписали, ще има да чета сега ... Simple Smile
Леле Ванче, какви са тези снимки от линка в подписа ти, всичко ти ли си го правила?! Shocked  Не е за хора като мен със слаби сърца Joy

# 213
  • Пловдив
Някой да е забелязал по време на 1 и 2-ра фаза менструацията да става по оскъдна???

При мен, Ели. Бях точно след ударния период. Цикъла ми беше и по-оскъден и по-кратък. Не го намерих за притеснително обаче, ще видим сега този месец как ще е.

# 214

Леле Ванче, какви са тези снимки от линка в подписа ти, всичко ти ли си го правила?! Shocked  Не е за хора като мен със слаби сърца Joy
Blush Mr. Green Party Hug  bouquet

# 215
  • София
 Много съм се замислила за... бели денс - Мишлето спомена днес и не ми излиза от ума. Кажете който е ходил - доволни ли сте, как протичат тренировките, с какво облекло, обувки? Мисля си, че поне събота - неделя бих могла да отделя малко време за себе си.
Ама пък като хич не съм пластична - къде съм тръгнала?!  Embarassed Да не стана за смях!  Confused
Сноуи, няма какво да се притесняваш!  Naughty Ако знаеш само колко е готино! Peace Усещането е страхотно, а емоцията- невероятна! След тренировка си заредена с много положително настроение! Peace

# 216
  • София
Мишленце, аз лятото ходех на салса и меренге (за около 2 месеца), ама освен настроението и якото потене, друг ефект нямаше. Но бели денса може би е по-ефикасен, наистина.  Peace
Сънче, може би при всеки е различно! При мен лично усещам доста напрежение и стягане в областта на корема
Бачи, тази тиква, която си възседнала на аватара...... newsm78лллллда ни напомняш, че си в трета фаза ли? Joy

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 18:22 от Мишле_

# 217
  • София
Първа фаза е основата е е важно да се направи точно. Така че не мисля, че дори и лук е много подходящо, колкото и да е малко. Все пак 5 дена човек може да издържи на чисти протеини без добавки.
Абсолютно!

Много съм се замислила за... бели денс - Мишлето спомена днес и не ми излиза от ума. Кажете който е ходил - доволни ли сте, как протичат тренировките, с какво облекло, обувки? Мисля си, че поне събота - неделя бих могла да отделя малко време за себе си.
Ама пък като хич не съм пластична - къде съм тръгнала?!  Embarassed Да не стана за смях!  Confused
Сноу, може да се поизлагаме заедно с теб, ама да питам доктора първо. Laughing Е, ето, и Цвети ще се излага с нас!
Пина, мненията са различни, защото всеки прекроява режима според себе си. Въпреки че имаш малко килограми за сваляне, бих те посъветвала след 5 ударни да започнеш 5/5 или 4/3. Защото  с 2/8 или 3/7 ще сваляш много бавно, което е малко демотивиращо. С твоите малко кг , предполагам че след 5 ударни няма да свалиш повече от 2 кг, но не се знае, защото е строго индивидуално.  След това с 5/5 или 4/3 можеш да разчиташ горе-долу на 1 кг седмично, като пак повтарям, че всеки има различен метаболизъм и сваля различно. С 2/8 или 3/7 ще е горе-долу по половин кг седмично. Премисли, прецени и реши сама. Peace

# 218
  • София
А сега в трета фаза усещам, че спокойно мога да имам два протеинови дни Simple Smile
Бачи, мислила съм си го!
Много нови аватари, да са ви честити!  bouquet
Сън, правя крем супа с оранжева леща, моркови и мляко от кокос, ако искаш да ти напиша рецептата.

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 19:16 от krikri

# 219
Здравейте, момичета  Grinning

По повод на съотношението дни П към ПЗ, аз карам на 5/5. В книгата пише че това е най-ефикасното съотношение за смъкване на повече от 10кг. Пък и тези 5 дни минават много бързо  Grinning

Аз за цикълът, моят този месец /за първи път от започване на режима/ е малко по-обилен и започна едни ден по-рано  Rolling Eyes

Днес видях кашкавал на Маджаров от мляко 1.5% Дали може да се яде  Rolling Eyes Макар, че и олекотеното сирене е направено то този процент мляко.
И някой да е виждал скоро по магазините овесени трици? Аз си карам на пшеничени, но ми се ще да пробвам и от тях. Никъде не мога да намеря  Rolling Eyes

# 220
Весе, овесени трици не съм си взимала от месец-тогава се бях заредила, та нямам актуална информация. Я кажи, откъде сте ги купили тия крила в аватара ти, че дъщеря ми ни подлуди да й търсим Laughing?
Аз днес си направих 2 ястия , които редовно консумирате, но аз не ги бях опитвала и много ми харесаха- кисело мляко със степче и желатин и риба тон, с чесън и извара. Така хубаво си хапнах! bowuu

# 221
Аз овесени трици си купувам само то Асеновград и ми се скараха в магазина, че съм им ги изкупувала всеки път и така оставали без трици и връщали други клиенти.На пакета от триците пише, че са Немски но се пакетират в България и се чудя дали да не отскоча до това местенце да си взема направо чувалче не пакетирано ,защото тези овесени трици са със съвсем друго действие от останалите и ще трябва да ги ядем цял живот, ако искаме да си задържа теглото, поне така пише в книгата. Grinning

# 222
  • София
Да се оплача - голямото детенце е с температура, малката е интернирана при баба си.
Ели,нали не печеш бекон в подписа, а??

# 223
Да се оплача - голямото детенце е с температура, малката е интернирана при баба си.
Ели,нали не печеш бекон в подписа, а??

Сланинка си печа Wink

Ох горкичкото, дано скоро се оправи, има такъв вирус в момента с температура

# 224
  • София
Хм, и на мен така ми се стори. Шерифът още не я е мернал...

Общи условия

Активация на акаунт