Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 321
  • 613
  •   1
Отговори
# 360
  • София/Осло
ани-каква супичка си спретна  Flutter

# 361
О,с удоволствие бих дошла,но няма кой да гледа сина ми(на 1г. и 8м.).Баща му е до 17,30 на работа,а след това отива да оправя новия ни апартамент.
Супичката ми се състоеше от: пилешки гърди,малко кисело мляко,яйце,магданоз,мъъъъничко соев сос,черен пипер(доста)и сол.Простичко,но много вкусно.

# 362
Съни, ша те линчувам smile3514 ..бавно и мъчително smile3534...боже каква леща само.... newsm45

# 363
Блеки не се коси, яж пилето и си мисли, че е леща  hahaha

# 364
  • София
mbm, Сънче  Hug страхотна софра сте спретнали!!! Направо си е за наяждане...  Grinning
Деата, мдааа... и аз на това разчитам, че ще помогне, а и както се казва "апетитът идва с яденето"- т.е. трябва да започна, да ми хареса и ще се получат нещата!  Grinning
Блеки, лещата ще почака о Бъдни вечер!  Mr. Green  Hug

# 365
  • София
Здравейте от мен за днес-  bouquet Tired Tired Tired

# 366
  • София
Привет и от мен!
 Hug
Нямам никакво време, само да споделя, че днес ходих на док....в петък пак....
Имам минусче, но е толкова малко....-200г

# 367
  • София/Осло
мдааа, за някои лещата за бЪДНИ ВЕЧЕР, за други напролет  Joy Joy Joy
ралче-привет  Hug
мишле Hug

# 368
Мишле, честито намаление!  Hug 200 г са си 200 г.  Peace
Блеки,  Praynig прости ми. Не предполагах, че лещата ще предизвика такива емоции.  Embarassed  Hug

# 369
  • София
Мишле, честито намаление!  Hug 200 г са си 200 г.  Peace
Така е Embarassed Ама съм толкова режимна напоследък, а не мърдам...... #Cussing out На моменти започвам да се отчайвам Tired
Може би, защото напослеък редовно вечер изпивам по 300-400мл пепси лайт....все пак си е газирано! Но от днес- никакво Пепси! Crossing Arms

# 370
Мише Hug ще мръднеш, само търпение, никакво отчайване, чееее.... #2gunfire. Пък и -200 са си -200, не е нищо. Peace
"Капка по капка - вир", грам по грам , килограм.

# 371
Мишле, Ралче  Hug
Абе къде е Михаелка ? Не съм я виждала скоро. На новата работа ли е вече,че да не може да пише ???

# 372
  • София
Ох, ама много пишете...

Да се вмъкна за овесените трици - аз си ги купувам от магазинчето на Мадрид (до Театър зад канала) и вече са някакви български, маааалко по-груби са от онези старите. Немските вече не се внасяли. Аз си всех 10 пакетчета, че с децата ми е трудно излизането.

Скоро май и аз ще си сложа лентичка за отслабването, има ефект от режимчето Wink, нищо че не съм от най-прилежните. Laughing Ама чакам да станат повечко минусчетата.

Изчезвам, че бяхме на консултация и преди малко се прибрахме, а довечера свекитата ще са ни на гости.

Hug

# 373
Михаелка трябва да е на новата работа от понеделник, както и Сънчето! Laughing
Мишле, и аз така...и на 200 грама се радвам. Впрочем забравих да се похваля, че и за съм на толкова минусче! пия кола лайт повече от 500 гр дневно, май ще трябва да я намаля newsm78
сноуче, да уточним къде и от колко да ходим, аз ще мога един път през седмицата вечер, след 19.30 и едни път в неделя, на нямам представа къде да проверя, ако ти знаеш-действай.
Деатка, искам и аз поръчка за дядо Коледа, вече съм си избрала няколко неща, ама май няма да ме огрее, че все скъпички! Wink

# 374
Цвети  Peace  Hug
Деатче, как те затрупваме с поръчки ...сякаш си му личен секретар на дядата !  Joy :hahaha
:

Общи условия

Активация на акаунт