Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 321
  • 613
  •   1
Отговори
# 375
  • София
сноуче, да уточним къде и от колко да ходим, аз ще мога един път през седмицата вечер, след 19.30 и едни път в неделя, на нямам представа къде да проверя, ако ти знаеш-действай.
Цвети, аз ще мога първоначално само в уикендите. Но пък за тази седмица имам други планове.
А иначе - ето го сайта http://www.maleevaclub.com/groups_schedule.html
Мишле, честито намаление!!! 5 пъти по 200 грама са си цяло кило!  Mr. Green   bouquet
Я да попитам - Пина беше писала за някакви крилца с епси кола /Мишлето ме подсети с тази Пепси  Mr. Green/ Дали пепсито трябва да е пепси-лайт? Ама и аз какъв глурав въпрос задавам! Естествено! По-скоро исках да попитам - дали с Пепси лайт ще стане както и без?  Mr. Green Защото трубва 40 мин. да се варят в пепси... да не стане някаква хим. нежелана реакция с подсладителя?  Thinking

# 376
  • София
Деата, Блеки- Hug
Аз съм уморена и ми е тъпо, ако се изключат две парчета шоколад, съм режимна - Tired
Ще се хвърлям от моста- Tired Tired

# 377
  • София
сноуче, да уточним къде и от колко да ходим, аз ще мога един път през седмицата вечер, след 19.30 и едни път в неделя, на нямам представа къде да проверя, ако ти знаеш-действай.
Цвети, аз ще мога първоначално само в уикендите. Но пък за тази седмица имам други планове.
А иначе - ето го сайта http://www.maleevaclub.com/groups_schedule.html
Мишле, честито намаление!!! 5 пъти по 200 грама са си цяло кило!  Mr. Green   bouquet
Сноуи, благодаря!
Аз довечера съм там, имам пак тренировка по "Връткай дупара" денс Joy
Мацки, ако кажете- ще се разберем кога да ходим. Аз сега по стечение на обстоятелствата мога да ходя през седмицата, иначе ходя в петък и неделя (или събота)

Ралиииии! Naughty Какъв е тоя шоколад, к'ви са тези пет лева? Thinking

# 378
Здравейте момичета!  Grinning

# 379
Деата, Блеки- Hug
Аз съм уморена и ми е тъпо, ако се изключат две парчета шоколад, съм режимна - Tired
Ще се хвърлям от моста- Tired Tired

Шоколада си е тежко провинение...моста е много леко наказание...ще ти измислим нещо по хард, с повече мъки и страдания !!!  hahaha
Я горе главата, Ралче всичко ще се нареди ! Hug

# 380
  • София
Здравейте момичета!  Grinning
оооо, Бачи! Мараба! Joy
Тая тиква......не ми се види много режимна Thinking

# 381
Тя , Бачито е в трета фаза. Тиквата ще да е за гала вечерите .  newsm78

# 382
Здравейте, момичета!   bouquet

Днес почивка от лекции и естествено, мислите ми са напрекъснато в хладилника. ooooh! Имам ужасен режим последните 2 месеца!  #2gunfire Хапвам стабилно на закуска, и през деня нагоре надолу (уча паралелно на две места), нямам време да ям. Прибирам се след 8 и тогава в рамките на 2-3 часа изяждам голямо количество храна. Режимна, но все пак! Страх ме е, че в един момент организмът ще се разбунтува и кантара ще започне да показва нагоре...  Tired Sick

# 383
  • София
Хмммм...ама знаеш ли как ми текат лигите като я видя? Crossing Arms
А как обичам тиква с прясно мляко на фурна.....направо не е истина! Crossing Arms Tired

# 384
Хмммм...ама знаеш ли как ми текат лигите като я видя? Crossing Arms
А как обичам тиква с прясно мляко на фурна.....направо не е истина! Crossing Arms Tired

Аз пък тиква да не видя.... Sick

# 385
  • София
Блеки- няма да се хвърлям от моста заради двете парченца шоколад, а просто защото днес се чувствам ужасно- плаче ми се, нищо не ми харесва около мен и ми е криво- Cry Cry

# 386
  • София
няма да се хвърлям от моста заради двете парченца шоколад, а просто защото днес се чувствам ужасно- плаче ми се, нищо не ми харесва около мен и ми е криво- Cry Cry
Оооо, милото то! Hug Heart Eyes
Всички имаме такива моменти!
Важното е да имаш добър приятел насреща, който да те утеши! Hug

# 387
Блеки- няма да се хвърлям от моста заради двете парченца шоколад, а просто защото днес се чувствам ужасно- плаче ми се, нищо не ми харесва около мен и ми е криво- Cry Cry

Има и такива дни...но както казва Скарлет О`Хара " Утре ще му мисля ! "
Утре всичко ще е о.к!  Hug  Hug

# 388
  • София
Здравейте  Grinning
Днес ми е трети ден и сутринта не се стърпях, та се качих на кантара - показа повече от кило минус, при това не бях посещавала малката стаичка  Party А честно казано бях малко скептична, пък то да видиш верно действало  Laughing
Имам едно въпросче: Къде мога да видя списък с разрешените зеленчуци за ПЗ? Предполагам кои са, но все пак...
Крикри, бъркаш ме с някого.  Grinning За пръв път правя Дюкан, всъщност за пръв път правя диета. Кетозата ме притеснява (е, не прекалено) не само като отражение върху собствения ми организъм, но и още кърмя малко и ... не е много добре за бебка (доколкото знам минава в кърмата)  Grinning Пък и не бързам  Peace

# 389
  • София/Осло
Phil -правих Аткинс и кърмех  малко  Wink...браво за резултатите  Hug
ралче- горе главата слънце  Heart Eyes Heart Eyes
за мишето и аз се замислих и то през нощта, дали дойдоха шефовете ,кво стана, тя е на новата работа от  следващия понеделник, май ,тъй че сега сигурно стяга багажа от старата и учи  Hug
блеки-още малко да придобия търговски вид и шЪ съ явЪ догодина на конкурс за секретарки на Дядо ти Коледа ,ама от ония с червенките къси фустанелки  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт