Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 317
  • 613
  •   1
Отговори
# 390
Зеленчуците..всички май без царевица, цвекло, тиква (тя е плод май де  newsm78 ),грах. С морковите по - пестеливо !
Яде се : зеле, домати,краставици, чушки, марули, броколи!
 Peace

# 391
  • София
Мда, така и предполагах. Значи здраво салатки и пълнени чушки (с извара  Grinning ). А зелен фасул дали става? Може би от този с тънките шушулки?   newsm78
deata, бе не ми се рискува... Пък и както казах не бързам. И без това сега зимата като се опаковам като зелка много - много не се вижда колко са ми сланинките  Grinning

# 392
Ралче, усмивка моля!  Grinning Всичко ще се оправи, не изпадай в мрачни настроения!  Heart Eyes Hug

Фил, честито намаление!   bouquet Ето списъка на зеленчуците от книгата: "Позволено ви е да консумирате домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, керевиз, копър, всички видове салати, включително от ендивия, салатно цвекло, патладжан, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, стига да не е на всяко ядене."

# 393
Мда, така и предполагах. Значи здраво салатки и пълнени чушки (с извара  Grinning ). А зелен фасул дали става? Може би от този с тънките шушулки?   newsm78
deata, бе не ми се рискува... Пък и както казах не бързам. И без това сега зимата като се опаковам като зелка много - много не се вижда колко са ми сланинките  Grinning

И зелен фасул не може.... Thinking

# 394
  • В полето, под тепето.
Зелен фасул може- стр. 86 от книгата Peace

# 395
  • Варна
Блеки, Фърли ме в оркестъра. Виж Сънчето пише, че може зелен фасул. Аз си го хапвам доста...
А, ето и Тиси  Hug също.

# 396
  • В полето, под тепето.
Да и аз не съм видяла, че Сън  вече го пише Hug
Днес си направих глюкозотолерантния тест и са съжаление резултатите са ми над нормата Cry
Стана ли малко лошо и с тази чиста глюкоза не знам днес какъв ми е деня П  или ПЗ Joy
Надавям се поне да не блокира за дълго и без това зациклилото ми остлабване Praynig
От друга страна този проблем обяснява защо свалям толкова трудно и бавно.
За да не ме разберете грешно, пороблемът ми не е от режима и преди съм го имала, но ми се гади от лекарството, което трябва да пия и го бях спряла!

# 397
Пък аз ходих да издевателствам над себе си гледайки снимки на торти в готварския! Twisted Evil
Ама нищо не ми се дояде за мое учудване!  bowuu

# 398
Гери ти си била голям мазохист бре  Joy Joy hahaha

# 399
  • София
и от мен здрасти!
малко видео за кючеците  Wink http://www.expertvillage.com/videos/advanced-belly-dancing-basic-moves.htm

след като го погледнах, не съм сигурна, че ми допада...май е по-добре да си ходя на плуване

хайде, отивам да ви чета

а тук ще е удобно на Сноу http://www.art-academy.info/index.bg.php?p=belly_dance/index

# 400
  • София
Блеки, Фърли ме в оркестъра. Виж Сънчето пише, че може зелен фасул. Аз си го хапвам доста...
А, ето и Тиси  Hug също.
Може! Може зелен фасул. Дори Дюки описва защо е полезен и дори го препоръчва! Peace

# 401
Их.. Мараба, ама от вас човек неможе да седне на една тиква  Grinning

# 402
  • София
hahaha hahaha hahaha hahaha
Викате да си оправя настроението, а- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 403
Днес си направих глюкозотолерантния тест и са съжаление резултатите са ми над нормата Cry
Тиси дано се оправиш! Стискам палци! Ти нали не ядеш сладко?

# 404
  • София
и внимавай, че ако сега е извадена от фурната...има бая да ти пари на д...то Joy

Общи условия

Активация на акаунт