Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 308
  • 613
  •   1
Отговори
# 405
Няма да ми е зле поне някъде да ми топли. Laughing

# 406
Здравейте Grinning
Днес ми е трети ден, сутринта нямах минусче, но на обяд имах 0.5 надолу. Ама няма да го броя, ще видим дали и утре ще се е задържало Praynig
И майка ми се присъедини към нас, попрочела е от темичките и се е надъхала Laughing Не знам дали ще пропише, сигурно ще се притеснява.
Снощи мъжо беше недоволен от сметката от пазара, не хареса и телешките вкусотийки, ама така имаше за мен повече Joy
За сметка на това, вечерта като се събличах, видях едни спешъл искрички в погледа му smile3521
Пък днес едни работници се надпреварваха кой да ми помогне да пренесем количката с малкия, да му се ненадяваш на режима, явно от толкова белтъчини по нас им изхвръкват белтъците на мъжете hahaha
Обаче ми се вие свят, причернява ми, нямам достатъчно енергия и се сдобих със запек Embarassed
Ама ще се пренастроя де, ясно ми е че е временно.
Отивам да си пусна един студен душ, че Дюки казва, че така ще изгорим 400 калории (или май по-малко бяха newsm78)

# 407
  • София
Обаче ми се вие свят, причернява ми, нямам достатъчно енергия и се сдобих със запек Embarassed
Лаис, и аз бях така в началото, но после нещата се нормализират. Peace
Колкото до запека- напоследък го решавам по следния начин- открих едни бонбони за тази цел, без захар, със сена и алое, действат безотказно. Аз изяждам половин бонбон вечерта и сутринта се изстрелвам в "00".
В една лилава кутийка са, купувам ги по 30 ст бройката.
Иначе триците не ми помагат! Tired

# 408
Блеки, Фърли ме в оркестъра. Виж Сънчето пише, че може зелен фасул. Аз си го хапвам доста...
А, ето и Тиси  Hug също.
Може! Може зелен фасул. Дори Дюки описва защо е полезен и дори го препоръчва! Peace

Ауууууу...как съм се минала !!!!!!!!!! Имах 100 възможности да го ям , но сега ще си наваксам!!! smile3508 Мерси , мацки !  Hugsmile3555

# 409
Хайде на следобедното кафе. kaffeetrmker_2
Аз да ви се похваля,че цял ден съм го отдала на разкрасяване,педикюр,маски и тем подобни. newsm47

# 410
  • София
и от мен здрасти!
малко видео за кючеците  Wink http://www.expertvillage.com/videos/advanced-belly-dancing-basic-moves.htm

след като го погледнах, не съм сигурна, че ми допада...май е по-добре да си ходя на плуване

хайде, отивам да ви чета

а тук ще е удобно на Сноу http://www.art-academy.info/index.bg.php?p=belly_dance/index
Кри  Hug
Ох, няма да се справя.... и на мен тази област ми е много далечна. Още повече, че като музикант и музиката ме смущава...
Кри, колкото до мястото - другото ми е дори по-удобно, защото е близо до нас и уикенда ще мога да рипна за 5 мин. дотам... Въпросът е само дали?

# 411
  • София
Аз май се разболявам Tired
Имам температура, боли ме гърлото, имам херпес, пъпка в носа......
Гадостттттт! #2gunfire #Cussing out

# 412
Особено пъпката... много ми хареса Simple Smile))
А как се казват лилавите бонбончета?
А зеления фасул ми е основно подкрепление Simple Smile)

# 413
Мишееееееее дръж сеее, кви са тия болести Heart Eyes

# 414
Тиси, дано не е много сериозно.  Praynig Какво казаха лекарите?
Мишле, започвай ударно с витамин С и колдрекс. Не се оставяй на гадните вируси.  Hug
Данида, направо ти завиждам.  Hug И аз ще си подаря един такъв ден, само да взема заплата, че нещо финансите тоя месец хич не ги разпределихме добре.  Thinking

# 415
Здравейте Grinning
Днес ми е трети ден, сутринта нямах минусче, но на обяд имах 0.5 надолу. Ама няма да го броя, ще видим дали и утре ще се е задържало Praynig
И майка ми се присъедини към нас, попрочела е от темичките и се е надъхала Laughing Не знам дали ще пропише, сигурно ще се притеснява.
Снощи мъжо беше недоволен от сметката от пазара, не хареса и телешките вкусотийки, ама така имаше за мен повече Joy
За сметка на това, вечерта като се събличах, видях едни спешъл искрички в погледа му smile3521
Пък днес едни работници се надпреварваха кой да ми помогне да пренесем количката с малкия, да му се ненадяваш на режима, явно от толкова белтъчини по нас им изхвръкват белтъците на мъжете hahaha
Отивам да си пусна един студен душ, че Дюки казва, че така ще изгорим 400 калории (или май по-малко бяха newsm78)

# 416

Я да ви почерпя по едно следобедно, режимно кафенце с подсладител

# 417
Оооо Ели Лаваца, от любимото ми. Ще си взема.  Hug

# 418
  • София
Мишееееееее дръж сеее, кви са тия болести Heart Eyes
Ами....дръж се, дръж се.....вече му изпускам края.... ooooh! Tired
Бачи, няамт име- на кутийката пише- Удоволствие без захар, слабителен бонбон. Кутийката е мъничка, лилавичка....бонбона е голям  и кръгъл...като едно време тези шоколадовите, опаковани като паричка. Има сена и алое, което омекотява действието на сената. На мен лично ми действат перфектно, даже днес- 2 пъти Embarassed

Съни, ами май ще правя ударна фаза....на лекарства! #Cussing out

# 419
Данида, направо ти завиждам.  Hug И аз ще си подаря един такъв ден, само да взема заплата, че нещо финансите тоя месец хич не ги разпределихме добре.  Thinking
Ми то аз в къщи сама си ги правих,тези процедури. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт