Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 315
  • 613
  •   1
Отговори
# 420
Мишле, оздравявай! Много гадни неща вкупом... Аз в такива случаи за себе си казвам само дет кон не ме е ритнал челно...но тази година пу пу...вирусите ме заобикалят .   Praynig

# 421
Мишле, оздравявай! Много гадни неща вкупом... Аз в такива случаи за себе си казвам само дет кон не ме е ритнал челно...но тази година пу пу...вирусите ме заобикалят .   Praynig
Ми кат си слаба и не могат да те умерят  hahaha hahaha

# 422
  • София
http://www.vodna-aerobika.com/
ето това е нещо, което мога да правя, ама хайде да се съберем и да ходим заедно...самичка ме е срам Embarassed

Данида, ами да се съберем да си ги правим взаимно тия процедури  Joy хем купон, хем спестяваме по нещо Joy

# 423
Ми кат си слаба и не могат да те умерят  hahaha hahaha

Брей , верно бееее... Crazy А аз си мислех щот нали съм една внушителна и ги стряскам...1.80 и 90 кила !! Жена скала !!  hahaha

# 424
krikri  идеята не е лоша. Peace

# 425
Отивам да си пусна един студен душ, че Дюки казва, че така ще изгорим 400 калории (или май по-малко бяха newsm78)
по-малко са били, знаех си Tired
само 100 калории за 2 минути във вода 25 градуса

обаче явно идеята за водна гимнастика се съчетава перфектно с режима Peace

# 426
  • София
Мацки, аз след малко напускам работното място. Отивам на Бейли, въпреки че нямам много сили, но може би движението и загрявката ще прогонят гадния вирус! Praynig
Утре пак ще пиша. все още нямам комп и нет вкъщи Tired
Хубава вечер на всички ви желая! Hug

# 427
Искам да споделя нещо МНОГО ВАЖНО, което констатирах в неделя. Отнася се за тези, които си вземат пилешко или пуешко филе на Майстор Цветко на грамаж. Аз си купуваХ /в мин.време-няма да се случи отново/ от Пикадили и последния път ми дадоха крайно парче, което не пожелах да ми режат и е останало етикетче със състава му. Та какво има вътре- готварска сол, захари и млечен протеин. Тия работи не ми харесват, ама никак! Повече няма да си купувам такова месо- само пилешко филе Амета, което да си пека сама! Направете си изводите...

# 428
Искам да споделя нещо МНОГО ВАЖНО, което констатирах в неделя. Отнася се за тези, които си вземат пилешко или пуешко филе на Майстор Цветко на грамаж. Аз си купуваХ /в мин.време-няма да се случи отново/ от Пикадили и последния път ми дадоха крайно парче, което не пожелах да ми режат и е останало етикетче със състава му. Та какво има вътре- готварска сол, захари и млечен протеин. Тия работи не ми харесват, ама никак! Повече няма да си купувам такова месо- само пилешко филе Амета, което да си пека сама! Направете си изводите...
Джини пуешкото филе на Майстор Цветко, което е вакумирано на определени порции не е със захари, поне така пише на опаковката. 3% мазнина. Аз от него си взимам, добро е.

# 429
  • София
Джини, то с всичко е така, най-добре сами да си варим и печем месата, да си мелим кайма и т.н.
Мишле, мисли си за нас, като си връткаш дупето, може и ние да прихванем и да поотслабнем малко! Пий някакво лекарство, може и вит. С, дано не те повали, гадния вирус! И аз още си нося последиците от вируса - имам огромен  херпес.

# 430
Ще видя дали не изхвърлих етикетчето и ще го снимам довечера.  Peace Няма логика това което се предлага на грамаж да е различно от пакетираното. Говоря точно за пуешко филе. В повечето случаи на пакетираните меса пише само процента мазнина и калориите, а не се посочва състава конкретно-това забелязвам като се взирам в опаковките.
Кри, права си, но втръсва всяка вечер да пека и варя. Все пак съм мома и нямам тренинг Wink

# 431
  • София
Цвети  Hug видях, че си на балкона! Ка са децата днес? А ти? Дано да сте по-добре Praynig
Лаис, и ти като мен в началото се теглиш сутрин, обед, а сигурно и преди лягане  Joy дано утре туй половин кило да си е отишло завинаги!
Данида, забравих да ти честитя намалението!  smile3501 newsm51

# 432
Джини на това, което аз купувам вакумираното,  възможно е нарочно да не са го споменали на етикета, но наистина няма написано захари. Гледала съм изрично.
Пише само Пуешко месо, сол , консерванти. Ако умишлено не са го написали ... тогавааа ... лошо.

# 433
# 434
Хаха ха ха ха, Бачи супер си.

Общи условия

Активация на акаунт