АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 649
  • 321
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте  Hug

Да е жив и здрав таткото на Ивчо   bouquet

Лори днес се събуди към 10.30 ч. и аз сега още не мога да си отворя очите   smile3507. А вчера сме спали почти целия ден  Whistling

MamaMargo радвам се, че ще успеете  Hug Това май е адреса на Барбароните http://bgmaps.com/map.asp?sid=7bafde29c68e01958d37a750a8ab73c6&a … %CE%C2&num=16
/дано да не съм те заблудила  Embarassed/

# 196
Привет и от нас  Simple Smile
Първо искам да благодаря на всички за отговорите   bouquet
За сега нещата вървят добре ,вчера бяхме на консултация  да ни бият ваксината за шарките ,не не ни беше направена,за сега ни понася добре .Иначе ни претеглиха и сме 9 700 и 80 см.
Честит именик на Елфче,да е добър съпруг и баща за Ивчо
Вал приятно изкарване на купона и да разказваш как е минало
Поздрави на всички

# 197
  • София
Нито ми е коледно,нито ми е празнично, нито ми е весело.Чета си аз,ама нямам желание за писане. Confused
Мадонка,честито,мацка,много лека бременност и безпроблемнно раждане ти пожелавам Hug
Валка,и моята девойка закусва в 17ч и после в 20.30ч пие АМ,без да яде нищо преди това.Ние сме на Нестле Джуниър,което в момента никъде не мога да намеря Rolling Eyes
На партито най-вероятно няма да дойдем,както ме е обхванало едно минорно настроение не сме за никакви културно-социални прояви.Аз трябваше за студентския празник да замина за Банско,ама в последния момент нещата се промениха и ще си хартисам тук.За Нова година също нямам планове и най-вероятно ще сме си у нас.Аз в общи линии се опитвам да си оправям настроението като избирам подаръци на Ина и хората около мен.Много ме радват всички коледни украси и вкусотии,които правите и мисля да се пробвам с коледните курабии. Blush
Хубавото е,че Ина вече е здрава,за разлика от това пък аз кашлям като магаре и зверски ме болят гърдите(не циците).Девойката ходи от беля на беля и не се занимава с нищо друго.Резултатът е,че аз непрекъснато вдигам всичко все по-нависоко(а аз все пак съм само 165см) и обезопасявам по всеъзможни първобитни и модерни начини.И все пак оня ден я оставихме за 5мин и тя успя да докопа и изяде крема Бочко Whistling
В офиса поне всичко е наред,работа има за целия китайски народ,но така ми е по-добре,че мразя да вися като кон на празна ясла.Да вземам да спирам вече,че то няма,няма,ама като почна се забравям Embarassed
Ако някой намери някъде коледното настроение да свирка Whistling

# 198
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 00:18 от Мадона

# 199
  • София
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Мадонка  Hug  Heart Eyes Всичко ще е наред!
Бубче, то и аз нямам настроение, но се надявам да ида на партито  Rolling Eyes Дано премислиш! Peace И да оздравяваш!  Praynig

# 200
Бубче, прегръдки, май и аз като теб в дупка. Нареждам се на опашката за коледното настроение. Бързо да оздравяваш.
Марулке, като се появиш на морска почва е редно да запознаем госпожиците, то и Снежи на Мегишик имаше мерак по едно време. Малко са ни момиченцата, трябва да ги обединим.  Wink Моля сподели за пресантиманите ти, относно мен. Цунки на вас с Шушелитка.

# 201
Здравейте и от нас  Hug
Елфче,да ти е жив и здрав мъжа и много да те глези   bouquet
Ех Ели,супер мъж си имаш,браво на него  Peace
Валка,приятно изкарване на банкета и този път да отидеш преди 23 часа  Heart Eyes
Ely_em,ама много е финен твоя младеж,майче манекен ще става  Laughing
Elia_qq,не сте само вие на кисело мляко,Даяна от 11 месец само кисело мляко яде,АМ не иска,вечер задължително яде кисело мляко,от нашето ядене рядко хапва,но пък през нощта не става да яде,което много ме радва,чак сутринта към 9.30 -10.00 закусва,та така и аз успявам да се наспя  Laughing
Мадонка,кураж мила,ама то не останало,ей сега ще минат 6 месеца и отново ще си щастлива мама  Peace Heart Eyes
Ставам,че чакам майка ми и баща ми да дойдат на гости  Party

# 202
Мадонка, браво слънце, и на теб шапка ти свалям! Всичко ще бъде наред и ти желая с цялото си сърце да гушкаш едно здраво и малко момче през юни  Hug М/у другото супер месец е юни, аз съм родена тогава  Whistling

Бубче, а ти да оздравяваш слънце и иди на партито на пук на гадното си настроение, ще видиш че музата ти ще дойде!!!  Hug

# 203
  • София
Май и на Джулиана термина беше тогава  Laughing

# 204
Аааа, нейният е точно след седмица, добре че си е сложила тикерче, че по него следя аз в коя седмица съм.  Blush
Валка, супер месец е наистина, но май ще е в месеца на Елфчето, секцио, секциоооооооооо  ooooh!

# 205
  • София
И май е прекрасен месец  bowuu  bouquet А то не е задължително да е много по-рано - моето секцио беше 2 дни преди термина - 10.08, а Ивчо се появи на 8.08. Ако държиш да е юнско чедо, може на 1.06 да го направите!  Peace

# 206
  • по света
Честито на тези които празнуват днес!
Мадонка, с теб  имаме няколко дни разлика в термина Laughing аз не съм решила как ще раждам и не знам дали няма да е май месец.Скоро ще разберем какви са по пол бебчетата.Утре съм на първата фетална морфология и ми е доста притеснено.
Четох че обсъждате въпроса с млякото,ние си пием Аптамил само вечер по 230-240 мл. в зависимост колко е вечеряла. Ще и го давам докато си го пие то е добре да пие мляко дори това е малко.

# 207
  • Бургас
Elwing Честит Имен Ден на половинката ти!Да ви е жив и здрав и много да ви обича и глези!

eli_ym ,а аз си мислех,че сме финни с нашите 10.800кг и 82.5 см. newsm78 newsm78 newsm78

Мадонка кураж!   HugЖелая ти едно здраво и красиво бебче,полът какъвто си го пожелаете!

Ели,браво на мъжа ти! smile3501

Валка приятно изкарване на банкета.Ние също сме на банкет скоро, от работата на мъжо и нямам търрпение да дойде датата.

# 208
  • София
Хехех, Мадонке, добре, че се появи да се раздвижи темата!  Wink Laughing Hug

# 209
Някой питаше за архива, ей сега го мернах, май Ембър беше или Мимс, сори не помня : http://www.bg-mamma.com/index.php

Аз май ще окупирам тази 11 страница  Sick

Общи условия

Активация на акаунт