АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 656
  • 321
  •   1
Отговори
# 60
Бърз доклад от нас:
Виктор от вторник е на ясла /разбира се след щателен преглед от док, която ни увери, че всичко е ОК  Peace /
Всеки ден измисля някоя нова дяволия  Crazy
Вече се води бивше кърмаче, и с риск да ме линчуват феновете на по- продължителното кърмене- детето се поуспокои- като не разчита, че по всяко време може да си цокне, не се и събужда толкова често. Всъщност, ако не е болен спи сравнително спокойно Peace
Тази сутрин таткото влезе в 7 сутринта в стаята с два сандвича, които беше приготвил за баткото. Виктор писна сърцераздирателно, та се наложи да направим предзакуска у нас  Mr. Green
Много се радвам, че прояде, защото покрай боледуването беше смъкнал поне килограм.
Това е при нас. За съжаление живея на 500 км. от София и не мога да идвам на срещите, които организирате. Ще чакам снимки от купона bowuu

# 61
Здравейте, момичета! АЗ отново си пия кафенцето в един  интернет- клуб  и се 4удя какво да правя през днесния ден.... Thinking ЕЙ, голяма скука ме е налегнала напоследък Crazy Ходя да взимам Дари от ясла рано-рано - към 15ч. че наистина  ми е много скучно.за днес съм намислила бойна задача номер едно- да намеря свестни зимни обувки за ДАрия.Вчера обикаляхме половин София в търсене, но - уви.Все не мога д апопадна на подходящия модел.Кажете ми , моля ви, от къде  сте купували  зимни обувки за дечицата Praynig Днес следобед ще ходим отново на тур по магазините, само дето не знам по кои... Embarassed

# 62
Алоуууу само с едино - запис ли мислиш да се разминеш  newsm66

И ха да ни са честити 200 лв. все файдица са ни наистина  smile3521
Еми, щом не може само със запис, тогава ще пробвам с друго -  preggo тъй става ли  newsm78

# 63
Мадона,добре ли виждам?Браво,момиче!

# 64
Добре си със зрението, миличка!

# 65
  • София
Добре си със зрението, миличка!
Shocked #Crazy Rolling Eyes  newsm78 Честито тогава!  Hug  Heart Eyes Ако правилно съм разбрала и аз
Честит рожден ден на GJK! Много здраве, любов и късмет!    bouquet  bouquet  bouquet Кога ли ще се разпише как са, що са?

# 66
Ха, честито тогава ,Мадонка Hug ЕЙ, това се казва извинителна причина за отсъствието ти Wink
Пак ли лъвче.... Wink

# 67
  • София
Здравейте, при нас вече облачното небе се разсейва.
Сега ми остана да си намеря свестен лекар да ми следи бременността и през юли да си чакаме бебчо.  stork-boy Мисля, че пак ще е момченце пък ще видим  Thinking
Еми, щом не може само със запис, тогава ще пробвам с друго -  preggo тъй става ли  newsm78
Добре дошла в отбора  Hug Кога ти е термина? Желая ти лека бременност!

# 68
  • София
Здравейте, при нас вече облачното небе се разсейва.
Сега ми остана да си намеря свестен лекар да ми следи бременността и през юли да си чакаме бебчо.  stork-boy Мисля, че пак ще е момченце пък ще видим  Thinking
Точно мислех да питам бременните мами имат ли някакви усещания и ли предпочитания относно пола  Wink Laughing
Пропуснах аз, но то беше от шок  Blush - лека бременност на Мадонка!  Hug Heart Eyes Браво, много сте смели!  Peace

# 69
Мадона честито!   bouquet
Е, не можах да се сдържа да не драсна два реда след таква новина.  Laughing
Хайде бързо разказвай - планувано ли беше, кога го чакате, кърмиш ли още и т.н. и т.н.  Joy
elen@ радвам се, че притесненията ти се разсейват. А баткото слушка ли те?

# 70
Момичета, благодаря ви за пожеланията, подробности ще пиша по-късно, че сега ми е почти невъзможно.

# 71
  • у дома
Мадона, лека бременност и дано е желана      bouquet Hug прегръдки от нас с Ния newsm51

# 72
Еее,Мадона, честито! Hug
Леко бременеене!
И чакаме подробности. Simple Smile

Elen@, радвам се, че при теб нещата се подреждат.Наслаждавай се сега на бременността си! Hug Simple Smile

Аз да похваля Вики - две вечери подред се храни сама, давам и нейната купичка с лъжичка, слагам и малко кисело мляко и детето действа.Държи лъжицата като голям човек и въобще не се маже ( за мое очудване  Simple Smile ).Снимахме я с камерата, ама трябва да разуча как се прави ЦЪК и КЛИК за да ви я покажа. Grinning

# 73
  • София
Аз да похваля Вики - две вечери подред се храни сама, давам и нейната купичка с лъжичка, слагам и малко кисело мляко и детето действа.Държи лъжицата като голям човек и въобще не се маже ( за мое очудване  Simple Smile ).Снимахме я с камерата, ама трябва да разуча как се прави ЦЪК и КЛИК за да ви я покажа. Grinning
Браво!  Hug Аз не смея да рискувам с подобен опит, не ми се вярва да е успешно  Rolling Eyes

# 74
Здравейте!
Денят ни пак започва с прекрасна новина - Мадона Честито и леко бременеене  Heart Eyes Ей, как го подкарахте, ще вземете да ме навиете и мен - като ви чета и така ми се иска пак да се радвам на това прекрасно чувство  Rolling Eyes

Честит рожден ден на  GJK!  newsm51

Ох, при мен няма оправяне и това си е - преди да забременея бях болна 11 месеца в годината, а като родих Лори забравих какво е болест  Laughing, ама сега ми се връща тъпкано  Cry

Браво на Вики - Лори днес си взе лъжичката, преди да й отсервирам купичката, но освен доволно да си маже ръцете, друго не се сети да прави  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт