"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 499
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Vaudreuil Canada
пфууу туй да си майка не било работа  Laughing
Работа е работа е - фултайм 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата 365 дни в годината ... най-отговорната работа при това
Честит Рожден Ден на Ива на Silverstar, Таня на Radi72, Стефан на mshik и Антон на Dimo6a.

# 91
  • Русе
Честит Рожден Ден, EASpirit!!!
Бъди все така мила и чаровна!!!

Честито на всички вече едногодишни дечица!

# 92
Честит Рожден Ден, EASpirit!  Много щастие и усмивки.
Мили момичета докато пишех това моят синковец се задави и върна с част от млякото си копче. Shocked дори не можах да разбера от къде се е взело, а е на няма метър от мен. Направо ми иде да се гръмна, как не съм го видяла. Сега диша нормално и си играе но на мен какво не ми мина през главата.

# 93
Честит рожден ден на ИВА на Silverstar,ТАНЯ на Radi72,СТЕФАН на  mshik,АНТОН на dimo6a

# 94
Честит рожден ден на Ивчето, Таня, Стефан и Антон! Да растат здрави и щастливи!
Честит рожден ден и на EASpirit!
Шру, тази сутрин в колко? Joy Ние ЧАК в 6.30!Ох и двете деца така ми се будят, какво им стана, спяха си много добре, чак до 7!
Вержи, стискаме палци, пиши веднага щом можеш! Praynig
Саше, много е сладка Свиленка, страхотни снимки!

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 08:52 от Betty L.

# 95
Честит рожден ден и на EASpirit!
Честит рожден ден Ива,Таня,Стефан и Антон!Да са живи, здрави и щастливи!

Вержи когато можеш пиши тя манипулацията сигурно е свършила вече.
дано всичко е зад гърба ви! Praynig

# 96
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik и на АНТОН на dimo6a
Честит рожден ден и на EASpirit

Вержи стискаме палци  Praynig

# 97
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik и на АНТОН на dimo6a
Честит рожден ден и на EASpirit bdbaloni baloni
стискаме палци за малката лорка Praynig

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik и на АНТОН на dimo6a
Честит рожден ден и на  happy bd :party05:EASpirit
Да сте живи и здрави и много щастливи!

Ох, аз малко да ви се оплача - Ели е хремава и не знам дали не е от зъб, защото по цяла нощ ми виси на цицата и ако я оставя по-дълго (1 мин) без цица, следва синдикатски протест  mamma и рев до Бога. Снощи трябваше да готвя едва в 00.00ч., от дежурене в спалнята... ooooh! А хремата ? Почистването с аспиратор за нос е ПЪЛЕН АБСУРД при нея. Така врещи и се мята, сякаш я колят!!!
А пък от тия сополи кашля, дори на сън, даже вчера на два пъти си повърна папкането от закашляне (храчка!?)

# 99
  • sofia
Честит празник на всички рожденици днес newsm38 Бъдете здрави и щастливи мили дечица!:party002:   Стискаме палци на Лорито и чакаме новини от мама Вержи!
   Ние сме в предрожденна треска и  днес ще поръчвам тортата на Стефи в сладкишница Гаврош. Нашето домашно събиране ще е в събота с бабите и дядовците. Другата година - по-грандиозно Crazy
  Някое майче ако е ползвало шоколадовите бонбони на "100 гр. сладки" да каже доволно ли е, че съм решила да черпя и в работата на 6.12.
шамЕнет, щом не дава с аспиратор пръскай Стеримар и част от секрета си изтича сам през нослето навън, също като я къпеш стискай нослето с мокра ръка, пак изтича малко. Но ако можеш я излъга поне веднъж с помпичката ,че това обира най-много секрет. Не се тревожи, хремата отминава за около 7 дни. Поне при Стефи е така.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 10:02 от mama-shushi

# 100
 hbday на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik и на АНТОН на dimo6a-растете здрави и весели дечица! baloni

Tada на  EASpirit-желая ти  много здраве,голямо щастие и много изгаряща любов.

Много хубава срещичка,само дето не познах някой мамчета и техните бебочковци Embarassed/нека някой драсне повечко информация/ Hug

Вержи
Praynig Hug

# 101

Честит рожден ден и на EASpirit

newsm59

# 102
Честит имен ден днес на всички именници - ден на Св. Варвара!  newsm51 Живи и здрави!

Честит Рожден Ден, EASpirit  newsm59 Да е жива и здрава и много щастлива!

Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi, Ива на Силвърстар, Таня на Ради72, Стефан на мшик  и Антон на димоша  newsm38 bdbaloni baloni
Да са живи и здрави и много да радват мама и тати и всички в семейството!

Вержи стискаме ти палци, дано ве4е вси4ко е наредPraynig

# 103
  • София
Честит Рожден Ден на сладката Ива на Silverstar!!!

Честито и наТаня на Radi72, Стефан на mshik и Антон на Dimo6a.

Честит Рожден Ден и на една малко по-голяма декемврийка - EASpirit!

Вержи, чакаме новини Praynig

# 104
  • София
ето две клипчета от вчерашната среща - http://vid.data.bg/7qi3vmtv#vid
http://vid.data.bg/cs5fiuk3#vid

Общи условия

Активация на акаунт