"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 503
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik и на АНТОН на dimo6a newsm59
Честит рожден ден и на  EASpirit bdbaloniшамЕнет и Алекс е така запушен нос,кашля и не може да спи в резултат на двете зъбчета където ни избиха миналата седмица ConfusedСигурно и при вас е така. Верджи дано всичко да е минало добре,пиши като можеш Praynig Praynig Praynig

# 106
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik,  АНТОН на dimo6a и на  EASpirit - много, много здраве и щастие!!!! newsm59

# 107
Честит Рожден Ден, EASpirit1Да си жива и здрава и много щастлива мама!
Вержи стискаме ти палци, дано ве4е вси4ко е наред
Praynig- newsm51
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi, Ива на Силвърстар, Таня на Ради72,Стефан на мшик  и Антон на димоша -:

МОЛЯ ВСИЧКИ, КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА, ДА ВЛЯЗАТ В ТЕМАТА ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН!

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 12:12 от zizzu

# 108
Шемет, познаваш ли семейство Диневи ? Треньор по плуване с жена си и двете си дъщери. От Варна са.

Вержи, стискам палци всичко да е наред- време е вече малкото Лорче да си поотдъхне от тази напаст на оченцето !

# 109
Момичета, направо съм потресена! Shocked За първи ден взимаме от държамната кухня от при нас (при "Иван Асен Втори") и яденето е горчиво от сол!!!! Shocked #Cussing out
Давам им още 2 дни и се връщам на Хер бебе!!!!

# 110
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ИВА на Silverstar, ТАНЯ на Radi72, СТЕФАН на mshik,  АНТОН на dimo6a да растат много здрави и щастливи! nbirthday
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на EASpirit! smile3525

Вержи, и аз стискам палци всичко да е наред!

Мили момичета докато пишех това моят синковец се задави и върна с част от млякото си копче. Shocked дори не можах да разбера от къде се е взело, а е на няма метър от мен. Направо ми иде да се гръмна, как не съм го видяла. Сега диша нормално и си играе но на мен какво не ми мина през главата.
Наистина много неприятно.Митко също бута всичко в устата - играчки, боклуци, трохи, носни кърпички, въобще всичко, което докопа.Хубавото при него е, че като лапне нещо след това си го вади от устата и в случай, че съм до него, ми го дава на мен и аз да го пробвам.
За чистенето на носа аз употребявам малко сила, защото иначе е мисия невъзможна.Хващам му главата без да може да я мърда и така.Преди го лъжех с играчки и той седеше, ама захитря Simple Smile
Преди няколко дена го похвалих, че си хапва без проблем и той бързо ме опроверга.Новата му щуротия е да плюе храната, ама такова плюене пада, че хвърчи навсякъде и започва един смях, човека си играе.В началото и на мен ми беше смешно, ама взе на всяко ядене да го прави.Като му се скарам, още повече започва да плюе и да се смее. Направо незнам какво да правя.

# 111

Новата му щуротия е да плюе храната, ама такова плюене пада, че хвърчи навсякъде и започва един смях, човека си играе.В началото и на мен ми беше смешно, ама взе на всяко ядене да го прави.Като му се скарам, още повече започва да плюе и да се смее. Направо незнам какво да правя.

Същата работа! Направо не знам като тръгне на ясла как ще се храни! Ще ми я върнат!!!  Shocked

# 112
Честит рожден ден на ИВА на Silverstar,ТАНЯ на Radi72,СТЕФАН на  mshik,АНТОН на dimo6a

Честит Рожден Ден, EASpirit!

Шру, тази сутрин в колко? Joy Ние ЧАК в 6.30!Ох и двете деца така ми се будят, какво им стана, спяха си много добре, чак до 7!

В 7 и 30  Party Но снощи заспа в 9 и нещо, та за това се събуди и по-късно. Иначе заспива между 7 и 30 и 8, но ако го оставя ще заспи и в 6  Grinning Абе не се оплаквам, я виж шемета колко часа спи  Simple Smile

# 113
Пък Нора спи от 12 вечерта до 9 сутринта и после още 2 пъти през деня по час и половина някъде...Добре, че и ние лягаме късно, та ни съвпадат режимите. Опитвала съм как ли не - не мога по-рано да я приспя.
Да питам...какви подправки слагате като готвите освен сол?

Честит рожден ден на ИВА на Silverstar,ТАНЯ на Radi72,СТЕФАН на  mshik,АНТОН на dimo6a

На Лорка на Верджи стискаме палци и двете с Нора и чакаме да се появите с добре новини!  ::

# 114
Същата работа! Направо не знам като тръгне на ясла как ще се храни! Ще ми я върнат!!!  Shocked
Аз се надявам, че това е някакъв период и ще спре да прави така-като му омръзне или нещо такова. newsm78
Кога мислиш да я даваш на ясла,че и аз съм сега на такава вълна?

# 115
Аз се надявам, че това е някакъв период и ще спре да прави така-като му омръзне или нещо такова. newsm78
Кога мислиш да я даваш на ясла,че и аз съм сега на такава вълна?
Уф и вие ли!Аз трябва да ходя на стаж и направо незнам кой ще я гледа- бабата е свободна само 2 дни...

# 116
  • Vaudreuil Canada
poli не ги познавам, но тук българската общност е доста голяма (няколко хиляди), така че няма как да познавам всички Simple Smile

# 117
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на ИВА на Silverstar,ТАНЯ на Radi72,СТЕФАН на  mshik,АНТОН на dimo6a Нека бъдат живи и здрави,много да радват мама и тати!

Успех във всичко с което се захванеш.
              Късмет във всичко, което не зависи от теб.
             И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. 

Вержи Praynig

# 118
  • София
Честито на всички малки и големи рожденици newsm59

Вержи успех Hug

И Евка си ляга в 8.30 и става в 6ч. напоследък, а на мен ми се спииии, ама кой ни пита Wink

# 119
poli не ги познавам, но тук българската общност е доста голяма (няколко хиляди), така че няма как да познавам всички Simple Smile

Е, жалко !

За софийските мами- има страхотен магазин на Маресел, срещу Арена- запад, за играчки- огромен и няма как да си тръгнеш без да си купиш нещо. Аз днес напазарувах за три деца и едно малко подаръче за моето понеже прояви невероятно търпение и беше много добър !

А иначе, някой знае ли откъде мога да намеря коледни шапки, за толкова малки глави като на децата ?

Общи условия

Активация на акаунт