Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 378
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Честит имен ден на всички именници днес! Да са им живи и задрави имената!
Аз и за Никита на Ивон се сещам! Нека и нея да я поздравим персонално! Други има ли да си признаят бързо!

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:09 от А н и

# 136
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ ИМЕНИЧЕТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАМА FY И НА ВСИЧКИ БЛИЗКИ НОСЕЩИ ТОВА ХУБАВО ИМЕ!ЧЕСТИТО И НА БАНКЕРКАТА НИ ТАНЯ79!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ

# 137
Добро утро, МАЙчета  Wink

Благодаря за пожеланията за именния ден на Ники.
Заповядайте - хапнете си рибка на днешния ден и винце... за здравето на Никола!

Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави!

# 138
Честит имен ден на имениците!!  bouquet Много здраве и късмет!!
Честит празник и на Бургазлии!

Подаръци за Коледа само на Жули на другите-мъж ,голямо дете  Grinning подаръка е пътешествието,така,че това няма да го мисля.Такъв голям подарък ще е....  и на мен това ще е подаръка  Laughing така,че този въпрос е уреден.
Ирка-казвам макар,че програмата още не са ми донесли,но пътешествието ще е в Азия 2-3 държави,страхотно и екзотично  Heart Eyes Много се вълнуваме.

# 139
Честито и от мен на всички имащи повод да празнуват днес/именници,банкери,Бургазлии,морски...../!Да са живи и здрави и много късмет и любов да ги споходи!
Аз днес ще съм скромна в писането,че досега се изявявах кулинарно,после трябва и красива да ставам,че ще ходим на купон довечера/дядото предложи да наглежда децата....и въпреки,че съм доста скептична-ще стисна зъби и ще се опитам да не ги мисля какви ще ги натворят/.....а пък довечера ако има запивка,чакайте ме и мен-макар и късно -ще се включа Laughing

# 140
  • Русе
   Честит празник на всички именници днес!
   И аз да почерпя за здравето на моя татко - Никола

# 141
Мили Май-ки мерси за пожеланията от името на Никол!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи! Специални поздрави на Никола на мама Юнос и ТаняАрк, на адашката Никол на мама Ивон, на мама FY!
Да са живи и здрави всички именници и много, много ЩАСТЛИВИ (защото щастието е съвкупност от всичко най-хубаво на този свят - здраве, късмет, любов, пари и т.н.)!

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК на мама Таня79!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУРГАЗЛИИ!

Никол днес ще празнува в детската градина - след обяд ще занесем торта и ще спретнем едно малко парти, пък довечера - семейно в къщи!
На всички пожелавам - весело изкарване на празника! И нали съм малко от отбора "кунки у гъ......", нямам много време да се ровя за тези хубави картинки, с които гощавате, ще ви "черпя" с една морска снимка на Никол (нали и празника е свързан с морето)

Hug на всички!

# 142
    Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и много щастливи!

Ние в къщи си нямаме именник, но ще правя пълнена рибка, много обичам...

Но са ни спряли водата и кога ще успея с готвенето незнам, а и гости чакаме.

Малчо се събуди кисел и ще приключвам. Днес ни биха последната ваксина, за сега ДТК и го боли ръчичката. Високи сме 85 см около 12 кг.

Приятен празник на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи именици! С късмет и много усмивки да си носят хубавите имена, да са много, много щастливи, обичани и да им върви по вода! bigdance2 dance  Party Time

# 144
Честито и от мен на всички именници! Да са ви живи и здрави имената!

Wine Glass ето и аз да почерпя скоромно, че и ние сме с професионален празник (ама за съжаление не съм банкерка).

# 145
  • София
Честито на всички именници и на всички други празнуващи!

# 146
Честит имен ден на всички именници!
Честит празник на всички бургазлии!
Честито на банкерите и всички други, които имат повод да празнуват!

Два дни не смея да включа компютъра, че при нас е малък ад, то не са токови удари, то не е чудо, вятъра още не е утихнал. На всичко отгоре аз имам панически страх от вятъра, а и вчера и днес ми се наложи да излизам с колата по работа. Направо си умрях от страх, на няколко пъти усещах как колата се отделя от земята. А Гоги е голям киселок, защото не си е подавал носа и направо не е за изтрайване. Тази вечер сме на имен ден и дано да се поразсее малко.

Мимоз, благородно ви завиждам за екскурзията! Наистина страхотен подарък! Да си изкарате незабравимо!

Айде аз отивам да се стягам, че мъжете ми ги чувам от другата стая са се разбудили и сега ще ме запрепират!

Весел празник на всички!

# 147
 Честито на всички именници, малки и големи, да са живи здрави и засмени!
 Ние от снощи започнахме празнуването на Никул Ден в едни приятели и таткото и бебето бяха именници, та днес по леко ще празнуваме  Party Time Шаран не мога да намеря тук и не ми се експериментира, та ще си вземем сом за довечера и пържен ще си го хапнем, да уважим празника.
 Ирка, мерси за честитката, днес оставихме моята кола на инспекция и съм с БМВ-то  car003Как хубаво се кара, чак не усетих как качих на магистралата 85 мили(136км), а уж съм примерен шофьор и гледам да спазвам ограниченията.
 Много ми хареса подарък на Хрси, да си гоплзва със здраве. Аз купих миниатюрен комплект за пазаруване Мацдоналдс, с малка каса, меню, малки имитации на продуктите им. То ще е подарък за гаджето на Йони, той все се прави че продава Макдоналдс
  Мимозка, сега чувам че ще пътешествате, кога как защо??? Дай по-вече разяснения, искам отчет Mr. Green А получи ли колетчето?

# 148
  • София
Момичета, ето ако искате тази седмица да подкрепите моята сладурка в играта на Памперс
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=1905&fr … arch&keyword=малка%20кипра

# 149
  • Велико Търново
Сърце не ми даде да не ви ударя едно рамо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт