Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 394
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Ти що мислиш,че аз,нямам домакинска работа,даже не съм и наготвила Mr. GreenПък от как нямам и чистачка ми е тежка орисията,хем по форумски дела да ходя,хем къщна работа да гледам,пък и мъж "коландря",че да не се разпиша скоро в ДиС Mr. Green

# 106
  • Варна
сложила съм батериите на фотото да папат от Е.он и после ще се пробвам да се фотографиросам ....  Mr. Green ама да не закрия темата ма е страх  Blush

# 107
  • Велико Търново
Виф,сложи до твоята снимка и една на мъжа ти и няма страшно Mr. Green
/знам,че носиш на майтап за това го пиша/

# 108
Добър ден на всички!
Аз се прибрах по-рано от работа и си викам сега ще се хваля каква случка ни се случи тази нощ - за първи път от половин година спахме без да се будим до 6.30 сутринта (без мрънкане, без рев, гушкане и неколкократно преспиване). Да ама не, юнакът категорично отказва до този момент да заспи за следобеден сън, удари му един рев до посиняване за баща си като тръгна, преди малко каза че е гладен, изплюска две филии и сега гледа филмче. аз му викам "мама е тъжна, защото не слушаш", той се замисли и ми донесе най-ценното си нещо - шишето с вода и ми го хакна в устата да пия.
Иначе имаме напредък с акането, понеже много харесва рекламата на глейд, дето детенцето вика Аууу, че мирише и аз така му казвам като се наака и той вече се научи и като каже аууу значи му се ака или е свършил работата, не че е кой знае какво постижение ама все е нещо.
Ами похвалих се, оплаках се и май това е засега.
Даниеле не се притеснявай предварително, а за упойките не знам какво да ти кажа.

# 109
  • Варна
Бубка, ти трябва да си много щастлива сега... детето те е удостоило с такава чест  Crazy  Peace

Айде на снимките, ама с късите ми ръце толкоз, кат ме снимат по-хубаво, пак ша ви са покажа, до писване  Mr. Green Последната снимка по молба на Сиска, че темата не трябва да бъде загрозявана все пак....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198385&view=1&photo=1 пък дано ма аресате, то не че вече не е късно де.....  Mr. Green

# 110
  • София
Сисо, като гледате отстрани Културата, приемате ли компания, да не ни е самотно с Велизаркин? Mr. Green

Танче, те т'Ва имах предвид! Евалата! Peace

А, Наздраве да си дойдем на думатаMr. Green

П.С. Вифчо, много ти е готина прическата... Аз такава крещяща нужда имам от фризиране и филиране...  ooooh! Даваш ли да заимствам някоя снимка и да копирам? Embarassed

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 16:23 от ol4eto

# 111

Кое, Олче... че съм "царица" на простотиите и сеира ли  Mr. Green

# 112
  • Велико Търново
Алоуууу,ти ако,имаш къси ръце и крака,просто половината форум тряба да е формат лилипут Mr. Green
Много добре изглеждаш и все пак имаш доста коса по главата си,според мен е можело още да режат Mr. Green
А пък в тези очи /на мъжа ти де/ може не да се удавиш,ами не знам кво да направиш CrazyДа не съм те чула да се прхласваш вече по разни чужди такива Naughty

Олче,приемаме разбира се,колкото по-вече толкова по-добре Mr. Green

Кое, Олче... че съм "царица" на простотиите и сеира ли  Mr. Green

Танче,ще си събудя детето от смях Joy

# 113
  • Варна
Много добре изглеждаш и все пак имаш доста коса по главата си,според мен е можело още да режат Mr. Green
Абе аз й казах на фризьорката да маха повечко, ама тя явно гледаше по набързо, че Макс почна да поработва и той наравно с тях  Mr. Green
А за мъжо - ми аз за двете сини очи се ожених.... и нищо повече ....

Олче, всичко давам бе мила  Heart Eyes ама им кажи на фризьорите по-хубава да те направят че аз не съм мерило даже и с нова прическа

# 114
Е,много рано ви дойде"ракиеното време",днеска бе булки...........
Вифчо-много си хубава...ама да беше се поусмихнала .......и хич не разправяй,че коса не останала,като гледам още много има/да имах аз фото да ти покажа какво значи късо...макар,че вече поизкласи,та мъжо каза,че ставам за показване/...а за сините очи-това ако не е основателна причина/аз пък май за едната руса грива се прежалих,че като се взехме даже не знаех очите му какви са-че бяха все кървясали/...а на дружката ти снимка ще има ли?/че тя Ивон съвсем ни забрави/
Сиске,взимате ли ме и мен в отбора на гледащите  културата отстрани...ама то мойто и то  само дивотии схваща......ама Божа поне чете,а ние с книгата млатим батко ....А, ти преди да стигнеш до Ди С-първо тук да си кажеш мъката ....че ще взема да изпусна клюката/аз в Д и С-то не влизам,че то няма излизане от там/

# 115
Ето ме и мене, три минути след купона вървя...

Вифче, много ти е хубава прическата, и ти самата. А мъжа ти на тази снимка е като някакъв готин вариант на "Йосиф с Младенеца". Екстра е човекът! След тази снимка и предишната, дето дефилираше по бански, няма как да не дам гласа си за него за Мистър "Тати" във форум "Майски" 2006. Кога да го очакваме в костюм?  Wink

За Културата и Марто - ако може да се разглоби - за нас е, иначе внимание едва ли...

Танче, къде видя простотия бре? Дух и радост и навременно послание внасят твойте постове! И понякога бира + картофки.

# 116
Танче, къде видя простотия бре? Дух и радост и навременно послание внасят твойте постове! И понякога бира + картофки.

Да бе, за това Калин се изчерви от срам какви щуротии съм сътворила...
Горкият ми мъж, скоро сигурно ще се откаже от мен чрез държавен вестник  Mr. Green

# 117
Танче,ако се откаже,аз те взимам....тъкмо от такъв персонаж имам нужда напоследък/повдигащ настроението и носещ на пиене/

# 118
  • София
Сиске не сте само вие скарани с културата и Евка нищо не поема. Опитах се да я науча поне да показва на колко години е, ама и това не ще. Така че брой ни и нас в групата. Само не знам дали децата са виновни или майките ги мързи. ooooh!

# 119
Танче,ако се откаже,аз те взимам....тъкмо от такъв персонаж имам нужда напоследък/повдигащ настроението и носещ на пиене/
Любче, благодаря ти за гостоприемството, ама с мен в коплект се полага и един своенравен и див Никола... та ако ти стиска, взимай ме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт