Даниеле, още един неприятен момент с операцията на Калоян. Дано да не вредят тези пълни упойки. Нямам никаква представа. Пусни тема в здравния, ако не си го направила вече. А ние ще стискаме палци всичко да е наред.
За обучението, на мен си ми идва отвътре. Без да искам така се получава. Все играем разни игри и все му обяснявам нещо. Аз като се сетя че на цветове, да брои, ед. и мн.ч. го учих докато го люлеех в шезлога.
Луда работа. Ама нали все нещо трябва да му се говори. Докато прибирам или оправям нещо, леглото например го правим като игра. И Ивко вече и без да го карам сам се включва да ми подава възглавниците, после докато застиламе завивката, понякога го карам да ми дава дрехи от гардероба,като му обяснявам точно какво искам. И това много му харесва. Да изпълнява разни задачки. И с говора много напредна изведнъж. Вече си разговаряме за доста неща. Всеки ден ме изненадва с по 2-3 нови думи. И много смешно обръща думите. Ама аз си му разбирам. И като вземе да обяснява на хората нещо и го играя преводач, много е яко.
Ама то си е до дете. На всяко, различно нещо му е интересно. А и както казва Дени, да му организира разни задачи, че да не прави бели, и при нас е така. Колкото повече задачки му поставям толкова му е по интересно и беличките са по малко. Пък и дано снахичката да ме похвали след време. Де късмет!
Покажи и Ивон,че ни забрави..
Нито ми идват на акъла такива игри ,нито имам достатъчно търпение..
Днес пак случих на разни разпродажби и играчките ми се струваха на добри цени, та купих на Йони за 20$ едно пеещо камионче, виждала съм подобни в Бг, може да сяда и да си се вози на него, има и разни мелодийки за развеселяване, както и бибитка. Имаше такова камионче и за 15$
С татко си повтаря цялата английска азбука, на българската малко се позапъва тук таме. Дидо е по обучението, аз нещо нямам търпение и идеи. Най-често и давам задачи, помага ми с прането(по-вече разхвърля отколкото да прибира де
), слага на столчето си чинйка, чашка виличка и други такива.
Ама няма къде да избягате-включвам се,искате или не!

Да са живи и здрави и Свети Никола да бди над тях.