Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 383
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Само аз ли не мога да видя снимките на Виф!!!???? ИИИ тоя скапан нет не ми зарежда страницата, по късно пак ще пробвам. Вифчо само не ги бутай от там!

Даниеле, още един неприятен момент с операцията на Калоян. Дано да не вредят тези пълни упойки. Нямам никаква представа. Пусни тема в здравния, ако не си го направила вече. А ние ще стискаме палци всичко да е наред.

За обучението, на мен си ми идва отвътре. Без да искам така се получава. Все играем разни игри и все му обяснявам нещо. Аз като се сетя че на цветове, да брои, ед. и мн.ч. го учих докато го люлеех в шезлога.  Crazy Луда работа. Ама нали все нещо трябва да му се говори. Докато прибирам или оправям нещо, леглото например го правим като игра. И Ивко вече и без да го карам сам се включва да ми подава възглавниците, после докато застиламе завивката, понякога го карам да ми дава дрехи от гардероба,като му обяснявам точно какво искам. И това много му харесва. Да изпълнява разни задачки. И с говора много напредна изведнъж. Вече си разговаряме за доста неща. Всеки ден ме изненадва с по 2-3 нови думи. И много смешно обръща думите. Ама аз си му разбирам. И като вземе да обяснява на хората нещо и го играя преводач, много е яко.

# 121
  • Велико Търново
Поздравления,Ани!Така се прави,ако искаш снахата да те благославя с добро Mr. Greenа пък Таня и Олчето да си играели децата,ама после ще има теми като на сержант Руми "Биете ли свекървичката" Mr. Green

# 122
Ани и аз не млъквам и цял ден му обяснявам...ама то диването е научило всичко на всичко как кашля дядо като пуши и как хърка тати като спи.....така,че приемаме,че в него е причината/аз вина не поемам никаква,не че не ме домързява,ама е по други направления/
Танче,то това си е по подразбиране....пък и  може да се заиграят децата и ние цял ден  да сме у форума/само дето у нас все още компа е само един,та незнам как ще си го поделим/
Сиске,аз тая тема как съм я пропуснала...май трябва да се организирам и да следя по-старателно/особенно темите за свекървички/
Даниеле,предполагам,че ако имаше опасност от упойките-щяха да те предупредят/доколкото знам,не е препоръчително,но щом е наложително/...стискам палци за бързо и успешно провеждане на операцията и съответно възстановяване..
...........аз още малко ще повися тук,ама на мойто мъж днес му се падна да ходи до Монтана,Враца и Плевен...и прекара почти 4 часа на Витиня...после се е нарадвал и на снега по оня край/както винаги се е появил изненадващо и сме се оказали неподготвени/.....и цял ден му се притеснявам......сега вече е тръгнал наобратно и ако се прибере жив и здрав-да знаете тая вечер пиенето е от мен....

# 123
аз още малко ще повися тук,ама на мойто мъж днес му се падна да ходи до Монтана,Враца и Плевен...и прекара почти 4 часа на Витиня...после се е нарадвал и на снега по оня край/както винаги се е появил изненадващо и сме се оказали неподготвени/.....и цял ден му се притеснявам......сега вече е тръгнал наобратно и ако се прибере жив и здрав-да знаете тая вечер пиенето е от мен....
Любче, стискам палци Асен да се прибере жив и здрав и да не е много изнервен!
В емисията новини по Нова дадоха обстановката - направо е ужас!
Друго, което е важно: НЕ ДАВАЙТЕ КАША С ЯБЪЛКА НА Ф-МА "БЕБИ" - има чревни бактерии. (поне за тези, които ползват все още тези продукти)

# 124
OOOO Любе, аз по говорене с тебе не мога да се меря! Определено на твоите не им липсват приказки сигурна съм.  Wink Ама то си е до дете. На всяко, различно нещо му е интересно. А и както казва Дени, да му организира разни задачи, че да не прави бели, и при нас е така. Колкото повече задачки му поставям толкова му е по интересно и беличките са по малко. Пък и дано снахичката да ме похвали след време. Де късмет!  Laughing

А нали се хванах на хорото да ви описвам какви са игрите от книжката в списанието. Да ви кажа каква е и утрешната игра. На мен ми се вижда доста интересна и нямам търпение да си поиграем. Взимаме стари картички или някаква по красива и по-проста картина от списание (например майка с дете) и я подлепяме с картон. После я срязваме на 2-3 части. Задачата на детето е да сглоби частите, като преди това му покажем как става номера. Играта се казва Пъзел.

# 125
Ани,това за разликите мога да го онагледя и с доста други примери-поне м/у моите двамата има много...а уж с един генетичен материал сме работили.........Иво и по-късно проходи,мерак за говорене няма хич-а баткото на тая възраст броеше до десет,казваше си трите имена и адреса.....почти сам се хранеше...а малкия разбойник пък се бие много по-добре,спи много повече,яде повече.....и определено е по-оправния от двамата....така,че  всеки с развитието си.А за игрите-ние ги мислим според ситуацията и настроението-`щото при нас ни режим,ни сценарий предварителен вървят...

Сега да си изпълня обещанието:...ето да се почерпите,че си ми пристигна мъжа....отивам да му обръщам внимание и да му се радвам/пък ида го постопля,че се енамръзнал/

# 126
Айде Люба сипа пиячката, Таня да слага Никола и да се понася насам с весела бира в ръка, Сиска да добави водка в нейната кола лайт и да видим кво ще стане.
Ша свирим ли сбор тая вечер или да си лягам питам аз..

# 127
Айде Люба сипа пиячката, Таня да слага Никола и да се понася насам с весела бира в ръка, Сиска да добави водка в нейната кола лайт и да видим кво ще стане.
Ша свирим ли сбор тая вечер или да си лягам питам аз..
Ти пък... много рано искаш да си лягаш!!!
Я стой тук, докато има пиячка - ще има и купон  Mr. Green

# 128
Виф-че ,честита прическа,много ти отива и една усмивка ако туриш  Hug  Покажи и Ивон,че ни забрави..
Хриси-то е много сладка и тия опашлета .. Crazy Какъв е тоя магазин ,аз го пропуснах явно  newsm78
Ани -объркала си професията си,трябвало е да станеш детска учителка Grinning Нито ми идват на акъла такива игри ,нито имам достатъчно търпение..
Имахме в къщи едно кученце за 2 дни и си мислех,че Жули много ще се привърже и няма да иска да го дава,но нямаше чак такъв интерес....Ще кача снимки и ще го покажа..

Даниеле-стискам палци всичко да е наред,а ти пиши като сте вкъщи и сте добре,да знаем  Praynig

# 129
От кошничката си взимам от първата редичка в ляво!

Мимоз и аз взех да се замислям дали не съм се объркала нещо с тези Финанси!

# 130
 Привет и от нас, на-после съм в почивка и активно ще се възползвам от всички предложени ексри, ще му дрънна едно-две от кошницата по-горе, оная пастърмичка ми се прияде, че и пура ако има накрая да пафна, ще бъде добър уикенд Mr. Green
 Реших и да шопингвам през тия дни,  за приятелските деца трябва да има подаръци и все за Йони нещо копувам покрай тях. Blush Днес пак случих на разни разпродажби и играчките ми се струваха на добри цени, та купих на Йони за 20$ едно пеещо камионче, виждала съм подобни в Бг, може да сяда и да си се вози на него, има и разни мелодийки за развеселяване, както и бибитка. Имаше такова камионче и за 15$ Shocked, но без свирни, само нормален клаксон, та бая се чудя дали да ходя утре пак до магазина и да купя и за другите деца такива камиончета, че Йони направо потреперваше от кеф и искаше веднага да се качва на него. Разни други малки играчки накупих и сега хич незнам на кого какво да подаряваме newsm78 Но в това е чара на Коледата,избирането и опаковането на подаръци, а и после радоста на децата. За мъжовете не казвате какво сте измислили, нещо нямам идея.
  Йони си казва името много добре, доста думички вече знае, а също така повтаря каквото я накараме Mr. Green и и се смеем hahaha С татко си повтаря цялата английска азбука, на българската малко се позапъва тук таме. Дидо е по обучението, аз нещо нямам търпение и идеи. Най-често и давам задачи, помага ми с прането(по-вече разхвърля отколкото да прибира де ooooh!), слага на столчето си чинйка, чашка виличка и други такива.
 С окрасата в къщи отново таткото се е постарал, нависоко е наслагал лампички из цялата къща, елххата с по-безопасни играчки по нея-нечупливи, чудно е, вече усещам празника Hug
 Айде наздраве, Дидо сложи ракийката и салатка спретна Party

# 131
Не ви е срам!Да си правите купон без мен-че да не ме и поканите NaughtyАма няма къде да избягате-включвам се,искате или не!
Изчетох тема и половина и се смятам за герой.Такач е сега лягам-че глей кое време стана.
Ани,давай,давай идеи-страхотни са!Вече се чудя какво да й измисля.
На Хриси магазинът е страшен!!!Честито,много хубав подарък.Изобщо имате много хубави идеи.Ние подарихме вече няколко на Елла-ама се посъбраха бая и нямаше смисъл.
Смайли,а честито ви возило!Страшна е!Да си я карате безварийно и все по хубави местонахождения!
Я Мимозка веднага да изпорти къде ще ходи-хич да не се крие.
Шуши и тя се скатава,а трябва да се е прибрала Naughty
На Калоян ще му стискаме палци всичко да мине бързо и безболезнено,ама не мисля,че има проблем за трите упойки.
Отчетох се,стига толкова,че мноооооого ми се спи.А Да включа и Ел-чо към разлигавените и вечно оплакващи се-нова мода последните 2 седмици.Ама не излизаме много и тя полудява.
Айде

# 132
  • Велико Търново
Добро утро,дами GrinningХайде на кафето

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКОЛА НА ТАНЯ,НИКОЛА НА ЮНОС И НА НИКОЛ НА БУБИЛИНА/за др. не се сещам/!ЖЕЛАЯ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ,БЕЗГРИЖНИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!Ето и един поздрав както за именниците ,така и за всички вас Grinninghttps://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 133
Аз докато сложа кафето и Сиска ме изпревари. Нищо млякото и чая са от мен.

Честито на всички именници!  bouquet Да са живи и здрави и Свети Никола да бди над тях. Heart Eyes

А ето и почерпката от мен (нали и аз съм именничка).

# 134
  • Велико Търново
Ле-ле,Ники зло да те забрави!Да си жива и здрава и много обичана това ти желая от сърце Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НАШАТА ЧАРОВНА БАНКЕРКА ТАНЯ79!НА НЕЯ И ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ПАРИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!
ТАНЧЕ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГРАДА И НА НИКИ,ТАНЯ И LaDiDa!Засрамете се и почерпете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт