За тези които знаят,че бях на контролен преглед-всичко е наред и няма да ме оперират-Специялни благодарности на Карил

Маша-моите съболезнования!
Мони-аз Ивко го отказах от кухнята още преди 2 седмици.Педи ни издаде разрешение защото Ивко нямаше проблеми,но ние с баща му ги усложнихме нещата като два дни подрет му давахме цедено кисело-плодово мляко.Преди това свеки(най-после си призна)му е дала козе мляко-въпреки моята забрана и така
.Сега ще караме леко полека и никакви млечни и телешки истории.За ваксините -ние сме доста назад.Трябва да бием последна пентаксим и непатитната-нали все сме болни...,а като бяхме здрави я нямаше никаде,ама сега съм си я купила и живот и здраве ще я бием след 2 седмици.
Цвети-утре мислехме да ходим към магазина и щях да ти звънкам за кафенце-ама нищо само се оправяй по-бързичко и да те питам как беше сайта на онези детски играчки които поръчваше по нета?
Ох стана много дълго-целувки на всички и на Пети нпожелавам нов телефон в/у миялна

Два часа нон-стоп шоу. Само по няколко глътки мед между някои от песните. Други дале-е-е-е-е-е-е-е-еч по-млади звезди правят по 20-30 минути на всеки 4-5 песни. Качена на 20 сантови токчета не е спряла да танцува и да обикаля между гостите. Евала, Лили! 

Ти не си лоша майка ! Ти си най-добрата майка, която Поли може да има 

...събужда се през нощите,мрънкане....смукане на биберона денонощно,а вече имаме 7 зъба в началото не е смукал биберона толкова,колкото сега.И аз немога да си го обясня
Само дето Дани се буди и в 12-13 ч. Ето днес стана в 04,00 ч. и заспа преди 20 мин. Вече гледам като вампир, а и на такова приличам. Нито ми се пише, нито елха ми се украсява нито нищо
При нас нищо не помага просто ставаме и това е. Дано премине някога. Той Дани откакто се е родил не е спал никога цяла нощ.