Отговори
# 165
Здравейте мами и бебоци(вече годинаци Joy),не ми оставаше време да пиша,затова сега ще се запиша.Честито на патерици на всички студенти и на всички именници.  bouquet  bouquet  bouquetИ аз може да се каже че съм още студентка,имам да вземам един държавен изпит...но на пролет да порасне още малко Крис.
За спането нощно време и аз мога да изпиша много нещо,защото сме скарани с него,от сега ходим нощно време на дискотека двамата Joy Joy JoyМисля че е от зъбите,стана вече4-5 месеца долу в дясно кучешкия се вижда и то много добре,обаче не пробива #2gunfire,горкото детенце много лиги,не може да се нахрани като хората,нощно време се събуждаме с рев Cry
Да чукна на дърво,не сме се разболявали,нека всички сладурковци да оздравеят,че дето те се мъчат и на нас ни е много зле да ги гледаме така-болнички.
Извинявайте за дългото писане,но отдавна не съм се включвала...Крис като ме види пред компа и... cry

# 166
  • София, Дианабад
Здравейте и от нас  Laughing
И ние сме в редиците на болничките май, та ще се отлага ваксината. Борис е с хрема и е леко отпаднал. Може би защото не спа много през уикенда. Май и аз се разболявам, а и таткото нещо е хремав.  Sad Дано на Борис му мине хремата, че тази нощ съм ставала 10 пъти, поне. Много лошо спи  Sad
Маша, моите съболезнования.  Sad
Борис също още не е проходил, даже не се е пуснал само за 1 ръчичка. може би защото пълзи и си стига до желаните места с пълзене  Grinning

Аз искам да ви питам по колко ядат вашите деца, по колко мляко пият вечер, колко пъти денвно се хранят? Защото напоследък много често чувам: "Ак, какви бузки има, добре ли си похапва?". Особено свекитата като кажат, че Борис ядял много иии  smile3511Sad
Та колко кг са момченцата. Борис, според домашния кантар е 10 700 кг, колко е висок не знам, но ще е около 80 см.

Heart Eyes

# 167
Здравейте и от нас!
Ние преди малко се върнахме от болницата- Симито е добре,утре ще излезнат резултатите,че пускахме пак КК,но като цяло детенцето ми вече е почти оздравяло Simple Smileще пием още 2 дни АБ и се надявам да е за последно.
Виждам че има още болни дечица и мами-желая ви бързо оздравяване,че идват празници Hug
Във тази връзка,споделете какво ще подарявате на половинките,дайте някакви предложения?Аз все още за Симито не съм измислила какво ще и подаряваме ние с татито Thinking,но все си викам че има време Simple Smile
Кичо,изобщо не се обвинявай мила,важното е че Поли се е разминала само с уплаха и леко опарване.Нагушкай я от нас със Симито Hug
Дари,относно яденето - Симито вечер изпива около 170-180мл.кисело мляко,сутрин обикновенно закусваме попара-но не яде много,на обяд - или супа или някаква манджичка-около 150-160гр и следобяд и давам или каша или някаква филийка със сирене,с пастет и т.н.Значи общо хранения-4
Рагтайм, стискаме палци - дано Дани не се разболее отново PraynigИ дано се смили над майчицата му,да започни да спи по-повечко,за да може и мама да се наспинка хубаво Hug
Дил,току що разгледахме снимките - Гого и Дарко са страхотни,много са порастнали,а Симито така им се радва,че вика на всяка снимка-бебе,бебе Simple Smile
Изабела,радвам се че всичко е завършило благополучно и че Габито е добре.Наистина в този период очите трябва да са ни на
 четири PeaceЦелувки от Симито за Габи Hug
Това е за сега,по-късно пак ще се включа че дойде време за Сънчо Simple Smile

# 168
В реда на лошото ми настроение все пак реших да извадя малката елха за да я украсим с Дани. Е ето го резултата:;
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199546
Дари аз за бузите на Дани ако знаеш откога слушам Mr. Green Даже да ти кажа много ми приличат двамата с Борис Party. Иначе сме 12 кг и 86 см. Яде и той 4 пъти дневно, но се случва особенно напоследък и през нощта да пие мляко. ИМА ЛИ ДРУГИ НОЕМРИЙЧЕТА ДЕТО ОЩЕ ЯДАТ ПРЕЗ НОЩТА ???
Дано бързо се оправите цялото хремаво семейство, че тея сополи вече ще ги  #2gunfire
Маша приеми и моите съболезнования. Hug
Симона моята половинка незнам дали ще  получи подарък за Коледа, но за Дани последно на това се спрях:
http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=906&id=6290
Лек ден на вас, а моя се очертава  #Cussing out че Дани не иска да спи и само ми хленчи!

# 169
  • София
За спаенто през нощта не ми се говори. Имам чувството, че ще ставам по 10 пъти на нощ докато не стане пълнолетен Mr. Green А и напоследък не само се буди, но и при едно от събужданията си се разиграва по 1-1.30 и после пак заспива.

За подарък на половинката нищо не съм измислила.

За храненето АМ не пие вече почти от 2 месеца вечер. Въобще вечер преди заспиване не пие никакво мляко. Иначе яде 4-ри пъти на ден.

Сутрин - попара, кис. мляко с бисквити, каша, а вчера яде филийка с кашкавал и отделно чисто кис. мляко.
Обяд - постна манджа 200 гр. и 1/2 бурканче плодово пюре.
Следобедна закуска - банан с АМ, кис. мляко с някакъв плод, кремче, грис.
Вечер - месна манджа 200 гр.и 1/2 бурк. плодово пюре.

М/у храненията гризка солети, а понякога и бисквити и задължително след вечеря яде хляб с нещо (прим. кашкавал). А да и много обича туршия LaughingАми това е - не яде през нощта.
Незнам колко кг. е, но Дари ти го видя определено е по-слаб от Бобчо. Но незнам защо си се притеснила. Всяко дете е различно.

# 170
Благодаря, на всички мами за милите думи! Hug
По въпроса за нощното будене,Поли се буди по някога  вечер и ние я взимаме при нас на спалнята.Следва въртене ,катерене по нас,удряне на шамарчета и след като не и се обърне внимание заспива.И спи до като баща и тръгне към 8.00 на работа.
Относно храненето:
сутрин-200мл. кис.мляко,към 11.00 филийка с кашкавал,или топ.сирене
обяд-13.00-около 90мл супа надробена със сухар и второто от кухнята
следобяд или по-точно прдвечерно хапване-крем или каквото има за десерт от кухнята,плюс половин банан или ябълка
вечер- преди лягане-200мл. кис.мляко,между тези хапвания си похапваме солетки,вафлички и т.н,ама по-малко
Изабела,добре,че всичко се е разминало и Габи е добре! Hug
Дил снимките са СУПЕР!
Карил,при нас това с "пари" или " не ходи или не прави това" не върши работа.Поли прави точно обратното отива и прави точно това което си е решила!
Бързо оздравяване на всички болнички Hug
Относно подаръците и аз още не съм измислила какво да купя ,на Поли и на половинката ми. Thinking

# 171
  • Плевен
Дари М , моето момиче е 77 см и 10, 800. А  не е дебела,по-едра е ,но то и аз съм такава,структура какво да се прави.
Яде 4 пъти на ден. сутрин- попара,корнфлейкс с Ам,някакво готово пюре.На обяд само второто от кухнята и 1-2 млекца данонино,ако емного гладна. След обед- десерта от кухнята Вечер- каша за лека нощ на хип и 7-8 м.л АМ. Много обича салата "снежанка". Туршия ме е страх да давам.
Явно не сме само ние,които будуваме Rolling Eyes

# 172
Здравейте мами!!!

ЗА храненето и количеството, ДАни яде в 06 - 180 АМ, към 09 попара или кус.кус, към 13 часа кухнята - около 150 или супа или второто, с малко десерт. Следобяд отказва обикновено плодовото пюре, но зорлем бутам около 5-6\ понякога и повече \лъжички. Понякога следобяд иска АМ и давам да пие около 150, вечер към 19 часа яде каша или манджа около 150, към 21 часа пие 150-180 АМ. Между храненията давам чат.пат бисквити ЗАкуска, Плазмон. ПИе малко вода. Не посещавам консултацията, но на кантара вкъщи е 9.200. Ака по около 3 -4 пъти на ден. Mr. Green

ЗА подарък на половинката нищо не съм измислила, но почти съм се спряла на дреха или маратонки...нещо за носене. Все парфюми харесва, но колекцията му е доста богата, та...аре ..нЕма нужда

ИЗАБЕЛА, добре че има добър край разказа ти. Hug PraynigДАно на никой никога не се случва да го изживее...

ЗА спането, Дани вече спи по-нормално, аз го свързвам с пробиването на големите зъби...пък и страничните резци са се юрнали наведнъж да избиват..

РАГТАЙМ, дано леко да мине сополявицата, давай пак хомеопатични.

ЧАО И ЛЕКА НОЩ !!!!
Peace

# 173
За храненето: Последните 4-5-6 дни яде по едно сухарче на ден (евентуално) и то не всеки ден цяло. За сметка на това ме цоцка до насита Simple Smile И едва издържам на моменти, ама се държа.
За спането: Спи САМО и единствено с цица в устата през нощта. А се мръдна, а се е събудил.
За подарък: Не съм измислила, чакам вашите оферти, че все не ми идва на акъла нищо интересно.

# 174
  • Ботевград
Добро утро и от нас!  Hug
По въпроса за нощното спане  Party Злати заспива към 21.30 и се събужда чак на сутринта към 7 - 7.30 часа! Crazy Party Пада голямо наспиване.
Относно храненето:
7.00 ч. - 180 АМ
10.30 ч. 200 гр. бананова каша
13.00 ч. 200 гр. супа или второ от кухнята
16.00 ч. нишесте, грис или кисел /различно и правя
19.00 ч. банан, ябълка, бисквита, бишкота /различно, каквото иска, понякога яде, друг път не  Whistling
вечер- преди лягане-180 АМ
Радвам се, че Габи е добре!  Praynig Hug
Дил снимките са СУПЕР!
Относно подаръците имам разни концепции, но все още обмислям  ooooh!

# 175
Добро утро!

Днес е супер времето, трябва да се използва максимално за разходки. Аз я чакам бубата да се събуди и я бухам в количката да ходи навън с майка ми, а аз ще се отдам днес на шопинг за подаръци. Не знам още какво ще купувам, ама трябва и тази работа да свърша. Само за Кати имаме подарък, баща и преди няколко дена и взел лаптоп, че все дърпа неговия. И аз мисля да и взема някаква хубава шапка и шалче, че тия дето ги има не се връзват със повечето и дрехи. Луда работа моята, ама нали си имаме повод  Mr. Green

За спането, Кати спи по цяла нощ, не яде през нощта, всъщност никога не е яла. Ляга между 20.00 и 21.00 часа, как дойде. Тя сама си казва като и се доспи, идва и вика " тати, айде мий мий!", един вид да се къпе вече  Simple Smile Сутрин спи до към 8.00 - 9.00, имало е случаи и до 10.00 да спи. Въобще малко поспалана ще ми дойде.

Яде по 4 пъти на ден и преди заспиване пие 150мл АМ. Закусва попара, каша или кус кус. Обядва основното от кухнята. Следобед десерта или от тия Дуетите на Хип, ако десерта не и хареса ( не ще мляко с грис, мляко с овесени ядки и макарони на фурна). Вечеря супата с един сухар или кисело мляко с бисквити. Между храненията и давам плодове, колкото мога, че не е любител, яде бисквитки, солети, но напоследък по-малко. Общо взето много яде, не отказва храна, колкото и дам толкова изяжда и като свърши се кара и размахва пръст на купичката си, че не пуска повече манджа  Mr. Green Но пък е 9200кг и 77см. Педи вика, че  е от слабичките и бебета, но на мене не ми изглежда слаба....

Hug

# 176
  Здравейте мами!
 Откак слагам Ивко да спи с чувалче,спи по цяла нощ.Рядко проплаква за бибата и пак продължава със спането.Педи ми забрани да давам АМ (лечебна хумана)по рано от 6 сутринта и за две нощи -рев отказахме дори сутрешната хамка.Така започваме деня направо с пупара около 8.30-9ч;към 12ч манджичка каквато му наготвя,около 16.30ч кисел или козуначе на севън дейс;около19.30ч супа със сухарче и към 9.30ч при лягане си изпива 210гр-хумана,а от утре започваме със соево мляко.
  На консултацията ни измериха 86см обаче у дома го изкарахме 83см и 11.700килца-ама колко е точно незнам трябва да го претегля у дома.
   Мацки какво става със срещата?

# 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ема спи по 12 часа през нощта, яде в 6 мляко, не знам колко, после в 10 часа каша 200 мл, в 14 часа обядва 200-250 гр манджа, в 17 часа плодово пюре от тези на Хип и Нестле, които са като каши с плодове и ориз примерно, или ябълки с бисквити, овес и тн, вечеря в 20 часа пак манджа някаква. Вечер си доцоква, пак не знам колко. Хапва си между храненията плодове, основно банан, солети, бисквити, супа, сандвичи, всичко, което ме види, че аз ям

За подарък на Вики още не съм измислила, но предполагам, че той ще си каже какво иска. Тази година моя подарък ще е изненада, той щеше да ми каже, ама аз го спрях. . .

# 178
Здравейте,мадамки!
Днес времето е разкошно-ние си направихме кратка разходка със Симона,защото ме е страх все още да стоим за по дълго време навън.Резултатите от КК са добри- малко ни е нисък хемоглобина,но по нататък ще вземем някакви мерки.
Ние вече сме готови с коледната украса- украсихме елхата,сложихме лампички и гирлянди във всички стаи и Симона е толкова впечатлена от тях,че нямам думи Simple SmileСега остава да се справим и с подаръците и Дядо Коледа може да идва Grinning
Гуги,пишеш че вашия тати е взел лаптоп на Кати.Кажи ми моля те някаква ориентировъчна цена,защото и аз мисля да вземем един на Симона,защото иначе е все на баща си на компютъра Simple SmileРазбира се ако не те затруднявам Hug
Дари,аз мисля че няма за какво да се притесняваш относно килцата на Борко-като го гледам по снимките си е едно нормално момченце.Та тя Симона е 9.500кг,а миналия месец когато я теглиха я изкараха 10кг,но явно не са я премерили както трябва и е височка 74см и все пак е момиче,така че според мен твоето детенце си е напълно в нормите Hug
Рагтайм,Дани е станал голям сладур Simple SmileОтносно храненето през нощта-не се храним откак навършихме 40 дни Peace
Чао за сега и лек ден на всички HugАко има още болнички бързо да се оправят Praynig
П.С.Момичета, Дени не се е разписвала скоро newsm78Надявам се да са добре с Тедката.

# 179
Hug Привет!
За хапването на Вики: 8.00ч попара, каша на Милумил с шоколад, елда с настъргана ябълка или корн-флекс с мляко /редувам ги  Mr. Green не ги давам всичките наведнъж/
10.00ч - плод
11.30 - около 200 гр манджа или пюре + десертче от киселите млекца на нестле или данонино
16.00 плодово пюре или друг десерт
19.00 - кисело мляко с бисквитки или супичка
За подарък на татито реших да му купя една машинка за подстригване. Фризирам си го сама, а пък старата машинка нещо й стана, та ето ми повод да купя нова Simple Smile
Инструментите-играчки от Метро не се оказаха толкова гОтини на живо - една голяма кутия с малко инструменти вътре и много болтове и винтове /които не стават за игра. Преди време му купих прекрасен комплект който се редеше на колан и струваше мисля 6 лв, а тази кутия от метро 35 лв!
Искам и аз лап-топ за Виктор. От къде ги купувате?
За спането нощем.... нямам какво по -различно от преди 4 месеца да кажа - няма спане  Tired
Хубав ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт