ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 346
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
[/size][/color]Честито, Весе и Salai!

Да си похваля и аз детето : Вече свикна на гърнето (само нощем сме с памперс , но обикн. сутрин е съвсем сух) А през деня при нужда сама си сваля гащичките , сяда на гърнето и се изпишква , а после ме извиква да го изхвърлим в тоалетната   Hug  Grinning

Светле, разкажи как постигна това? Много се вълнувам по въпроса. От една седмица насам си смених тактиката с Мъри и имам малък ефект, но все още нещо куца.
    Та, преди, без да се замислям, като се наака в памперса възкликвах-Уф, че мирише!,-Не е хубаво да акаш в памперса! -Втоалетната се ака!и др. подобни.
Но прочетох, че те много си ги обичат(акитата) и им е трудно д асе разделят с тях и смятат, че един вид правят подарък на мама(а аз как реагирах на такъв хубав подарък,а!?)
А от една седмица насам, се изказвам само положително за акитата - я че хубаво ако, обясних му за тръбите и къде отива акото (при рибите в морето/реката)с водата, че много искам да му видя хубавото ако и да го изака в гърнето...и наистина, започна всяка сутрин и вечер да пиша или ака в гърнето. С големи почести го изпращаме на рибите и Мъри сам си носи гърнето да го излее в тоалетната.
Но още не се сеща да събува гащите за пишането - оня ден два пъти сменях гащи... Иначе, като му се доака си казва и си носи гърнето...
А в яслата си ходи с памперс, щото там нарочно се нааква.

# 166
  • София
Присъединявам се към второто кафе.
Светле, гутете е ,права си. Раздай по някоя сладка към кафето.
Ани, се размечтала за дебел .... Joy трябва да си смениш надморската височина, на която  живееш .
Честит празник на Веселина!Желая да е здрава и мн.весела! Hug

# 167
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕЛИНА!

Иние си имаме сняг.Тази сутрин Анждела се събуди в 5.40 ине пожела да заспи повече.Та 1 час след това се надигнахме,гърлото й беше сухо,сякаш присипнало,дадох й 1 ч.л. боров мед и й направих чай лайка .После й дадох Биокс Тими,и преди да я изпратя на ясла й пръснах Тамтум Верде.Довечера че я водя на педито.

# 168
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утроооооооооо!!!
Аз май към третото кафе ще се присъединя !!! Embarassed

baloniЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА ,ВЕСЕЛИНКА!!!! baloni
ДА Е ЗДРАВА ,ПАЛАВА И ЩАСТЛИВА!!
  bouquetСАЛАЙ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bouquet

Анту , честити ти сняг!!!!Пожелавам ти и да е дебел...... Joy

Ани, се размечтала за дебел .... Joy трябва да си смениш надморската височина, на която  живееш .
И аз обичам дебел... Joy, ама май от две години тук все едни мижави за ден и няма преспи и красива зимна приказка!!! SadТази година съм си поръчала Коледа да е с мнооооооооооого сняг!!! Wink

Неда признай какво е "гутете" newsm78

С големи почести го изпращаме на рибите и Мъри сам си носи гърнето да го излее в тоалетната.
Joy Joy Joy

Роси , бързо оздравяване и на двете ви!!!!  Praynig Hug И аз не давам как да е АБ , но когато се налага .... Sad Последния път като беше болен Калоян си мислех колко смело действах при  Зорито  , а сега съм в паника от всяка хрема и кашлица (за Т пък -там съм в ужас Cry)

Телма,   Hug Hug Hug

Морска , Дес
, къде сте , аз не съм от най -редовните , но пък вие направо се загубихте Thinking

Виличка , ще си имаш ученичка ? Hug Hug Hug

Петенцето, и моя Калоян беше така  дълго време !Тъкмо му мине и след най-много седмица пак кашлица , без да му има нищо друго и ако днес го чуя ,че кашлицата е лаеща на другия ден е направо къртеща със храчки , бях луднала!Дори си мисля , че последния вирус го събори за 24 часа именно защото имаше и нещо друго!Сега давам Коластра и се надявам да не ми прави тези номера пак!!! Praynig

# 169
  • София
Вивка, то май всички искат дебел .... Joy,ама с това глобално затопляне.
А "гутете", разбира се  за Камене е "гущерче" като видя един огромен варан по Дискавъри. Най-смешно и жалко е ,че ще научи английски по-добре от българския ,защото е зомбиран от Бейби Анщайн колекцията. Като ходихме на гости при баба му и видя една картина на птица и казва "бъът".Утрепа ме направо-перфектно произношение. ooooh!

# 170
Роситка, не надничай, ами кажи готвите ли се за утрешния празник!  Hug Mr. Green

# 171
Спретнах си и аз едно 3 в1, всички мъже спят и сядам да си похортувам с вас.
Тъй, тъй, подигравайте ми се вие, че го искам дебел  Mr. Green, аз взех да се приСтеснявам вече, че отглеждам африканчета тука.    sun (абе защо няма иконка за ски? newsm78) Ама гледам снега се позасили, до довечера може и да понатрупа, а ако продължава така - утре и някой  Nature Snowman да заформим!
Людмилана, много ми стана любопитна твоята нова тактика! Не бях се замисляла от тази страна на нещата, ще взема и аз да я пробвам. Макар че Стефан не личи да е много привързан към творенията си - когато се наака, обикновено крещи "акооооо" и си дърпа гащите, сякаш му е неприятно. Но все пак ще пробвам, във всеки случай може само да спечелим. Wink

# 172
Честит Втори Рожден ден на Весито!

С големи почести го изпращаме на рибите и Мъри сам си носи гърнето да го излее в тоалетната.
Joy Joy Joy
hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Еееееееее нЕма такъв смяххххххххх Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз като Анту не съм забелязала подобна "любов" на Вяра към тези и "творения" Crazy

Охх за всички които го искат дебел им пожелавам да го имат,само при нас да няма Praynig Grinning

Ние сме добре,като изключим един период от няколко дни в който Вяра почна да си казва че и се пишка малко постфактум.Слагаме я на гърнето и хоп гащите мокрииии...И така целият ден и после още няколко такива дни ooooh! Е,имаше и точни попадения но това беше много дразнещо.Даже няколко дни поред се наака в гащите Sick Бях бясна,защото отдааавна сме забравили за памперси и чудеса.Мисля си,че е заради бебето и че така привлича внимание.Да ама ние не я оставяме прнебрегната,даже с бебето почти не се занимавам много.И така почнахме да я слагаме на гърне доста често,преди да е казала и почти винаги има в гърнето,а няма напикани и наакани гащи.Дано сме го преодолели вече Praynig,че ще се гръмна.Немога да повярвам,че от перфектно разбиращо за какво става дума дете,се превръща в лошотия Tired

# 173
Деси, радвам се, че имаш време за форума!  Hug Как върви работата? А на Вяра недей й казва лошотия - деца са все пак! Всичко ще мине и ще израстат, само здрави да са. А и може нещо да е била понастинала и да е пишкала по-начесто, знаеш ли го какво е... Ама се радвам, че вече сте го преодолели де!  Peace

# 174
  • Варна
Ох, нямам време напоследък да се добера дотук. Сега правя торта за рождения ден на баткото, който е утре. Довечера пък има Предколеден варненски купон... Малкият ми къса нервите. баткото е втора смяна и няма как да използвам, докато Александър спи, ние да пишем домяшни... Направо, много натоварена програма.
Дори не мога да ви прочета по-подробно, но пък ми е приятно да вляза, макари и за малко... Hug

# 175

Светле, разкажи как постигна това?
Много трудно - месеци наред - напикаване, почистване , обясняване - с добро Hug
За акото все още обикн. казва след като тъкмо се е наакала  Grinning

# 176

Светле, гутете е ,права си. Раздай по някоя сладка към кафето.

Мое производство - вкусни са , но не си направих труд да ги боядисвам  Grinning

# 177
Мимито се радваше на снега  Grinning

# 178
Бъъързо Светла и Бистра да дават рецептите!  Mr. Green
Светле, мног е сладка Мимито така опакована. И аз трябва да изкарам челядта малко навън, ама пусти мързел! ooooh! Като отивам на зъболекар след малко ще взема да ги изкарам мъжете навън, поне за малко, после баща им да ги прибира.
Брех, колко съм активна днес!  Whistling Трупам точки.

# 179
Здравейте и от нас!

И Калоян се радва на снега - взема една клечка и пише "тати буката". Вече познава буквите на тати, мама, неговата, на дядо и баба.. Е прави грешки, но има значителен успех  Peace

И аз ще пробвам тази тактика с гърнето - той вече сяда там като ака, но не дава да му махам гащите  Thinking

Днес пак бяхме на УНГ и при две педиатърки... Резултата е, че не знаят точно от какво е кашлицата, но нашата педка ни изписа АБ. Още не знам дали да го взема. Досега АБ е пил само веднъж преди два месеца. Не мисля, че кашлицата е толкова силна, но пък вече месец я влачи  newsm78 УНГ-то чу нещо в гърдите, но пък и двете педиатърки категорично казаха, че няма нищо  Rolling Eyes

Поздрави на всички, сега ще ида да посвърша нещо докато спи

Общи условия

Активация на акаунт