Освен за имунизациите , рядко ни се е налагало да ходим за изследвания , хрема , и прочие...
Само 2 пъти е била на АБ ( за бронхит и за гнойна ангина)
само в леглото не го с лага на него и ядеме и всичко.Я да ви питам аз ващите моми искат ли червило ние си купихме на барби че не ме оставя на мира докато не и сложа нещо 

Сега опашките й са доста по-дълги, 

от работа - лошото е, че взе да ми се отразява лошо. До сега никакви проблеми нямах, а сега постоянно почти ми се вие свят, пада ми кръвното и ми се повръща - според доктора от преумора и нерви. Чакам Коледа с нетърпение да си почина малко.
ходи на ясла с желание и чака и търси дядо Кодея всяка вечер 

Но незнам дали не е пък възмохно човек да боледува и от двете наведнъж
(ако се е заразил с вирусна , а а в последствие да е "пипнал" и гноеродния бацил)
, че много е гадно когато е болно детенце - все е криво , хленчи , вдига Т
А когато същевременно и на тебе ти е зле.... 

Бързо да се оправяте, ей! 
Сигурна съм, че много ще се забавляват децата 

за текста на песничката, тази ще да е, сега остана да науча и мелодията!
Може да е от прахта у дома, колкото и да чистиш, праха е най-константното нещо у дома! Пробвайте се и при алерголог и хомеопта.
Аз лично те поздравявам, че не си взела АБ.
Даже не съм го водила при педито, щото знам какво ще каже - АБ. Аз обаче почнах с хомеопатията, пак му давам неговото конституционално лекарство, Стодал, Зелена енергия, а отделно му пръскам Орофар, който си е локален АБ, но пък му помага. Сега искам някакви хомеопатични капки за нос, ако ми препоръчате някакви, ще се радвам. 

Препоръчани теми