ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 344
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Пепито и ние като вас не се боим от лекарката , може би защото не сме патили  Grinning
Освен за имунизациите , рядко ни се е налагало да ходим  за изследвания , хрема , и прочие...
Само 2 пъти е била на АБ ( за бронхит и за гнойна ангина)  Mr. GreenДа чукам на дърво ...

# 121
Да,да и ние 2 пъти сме пили АБза зачервено гърло и за гнойна ангина.
И двата пъти можеше да се разминем без него.

Мисля после да ви покажа една снимка да се посмеете!Ако я намеря ще я кача.

# 122
Пепито търсих за гумено конче в Метро (тук в Бургас ) но не видях...
Аз малко бързах , а и много хора имаше , може да съм го пропуснала ...
Ама пак ще ида някой ден да огледам по -обстойно , щото много ще го хареса моята...

# 123
Пепито търсих за гумено конче в Метро (тук в Бургас ) но не видях...
Аз малко бързах , а и много хора имаше , може да съм го пропуснала ...
Ама пак ще ида някой ден да огледам по -обстойно , щото много ще го хареса моята...
Ние си вкарахме таралеж с него hahaha hahaha Joy Joy Joyсамо в леглото не го с лага  на него и ядеме и всичко.Я да ви питам аз ващите моми искат ли червило ние си купихме на барби че не ме оставя на мира докато не и сложа нещо Embarassed

# 124
Здрасти  Simple Smile
Виличка, теб яко те е разтресла емоцията с яслата май Simple Smile
Нормално е да се притесняваш, дано само Али не боледува или поне не много  Hug
Миналата седмица Бояна имаше лека хрема и не я водих на ясла.
От края на септември не беше боледувала изобщо. В понеделник вече уж здрава я
заведохме на ясла, но следобед ми се обаждат, че имамала 39 градуса температура.
Джи пи-то /по телефона/ каза веднага да купуваме антибиотик,
при положение че я преглежда предния ден и каза, че всичко е нормално Simple Smile
Съответно антибиотик не купих,
не мога да си представя, че без преглед може да се прецени необходимостта от
антибиотик и какъв да е той. Вчера имахме домашно посещение от лекар, защото и
двете сме болни /за себе си няма да се оплаквам/. За Бояна изписаха KLACID -
антибиотик, никага до сега не е пила АБ, но лекарката след прегледа каза, че
имало опасност от бронхит пневмония.
Детето кашля непрекъснато, с червено гърло,цялата е подпухнала, със запушен нос
и изобщо не е била чак толкова болна. Днес е малко по-добре.

Аз пък имам вирусна гнойна ангина и остър синузит.
Две от сестрите в яслата били с такава ангина и съответно доста от децата.
Кофтито е, че май няма да имам гости на рождения ден в съботаMr. Green,
иначе време за организация ще имам.
В петък в градината са организирали посещение на Дядо Коледа,
много ми се иска да я заведа, но може би ще се въздържа...
За Коледа може би ще сме в Бургас и най-вероятно ще я оставим при моите
родители за 2-3 седмици. Там много й харесва.
Рядко си позволявам да се оплаквам, надявам се да не съм ви досадила много.

pepi, благодаря за комплимента Simple Smile Сега опашките й са доста по-дълги, 
хем сме я подстригвали.

Телма, къде се изгуби, здрави ли сте с твоята Бояна?

Хайде, стига толкоз, бъдете здрави
и Лека нощ!

# 125
Телма, къде се изгуби, здрави ли сте с твоята Бояна?

Добре сме Роси   bouquet
Хвърлям по едно око, но все нямам време да пиша  Tired
Напоследък съм ей така  #Crazy от работа - лошото е, че взе да ми се отразява лошо. До сега никакви проблеми нямах, а сега постоянно почти ми се вие свят, пада ми кръвното и ми се повръща - според доктора от преумора и нерви. Чакам Коледа с нетърпение да си почина малко.
Боби е добре  Praynig ходи на ясла с желание и чака и търси дядо Кодея всяка вечер  Grinning
Тяхното ясленско тържество ще е на 19.
Бързо да се оправя адашката  Praynig

Целувки на всички малки сладурчовци пращам!

# 126
здравеите казвамсе петя и имам син пламен .роден е на 29 01 2006г.ще съм ви много благодарна акони впишите и нас.пламен е роден 3300 и 51см.благодаряви предварително

# 127

Аз пък имам вирусна гнойна ангина и остър синузит.
Две от сестрите в яслата били с такава ангина и съответно доста от децата.

Аз пък си мисля , че ангината или е гнойна (причинена от гноеродни бактерии) , или вирусна (която се причинява от вируси ) Вирусната се лекува без АБ , но за гнойната ангина обикн . лекарите изписват някой силен Аб , понеже гнойта можела да доведе до тежки усложнения... ooooh!
Но мисълта ми е , че според мен , май че вирусна ангина и гнойна ангина са две различни неща  newsm78 Но незнам дали не е пък възмохно човек да боледува и от двете наведнъж  newsm78 (ако се е заразил с вирусна , а а в последствие да е "пипнал" и гноеродния бацил)
http://www.doctorsbg.com/Angina.htm
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/221/53/
http://www.phytolek.com/casedetails.php?caseID=8
Rosita ДА ОЗДРАВЯВАТЕ бързо двечките с Бояна  Hug , че много е гадно когато е болно детенце - все е криво , хленчи , вдига Т  ooooh! А когато същевременно и на тебе ти е зле.... Cry
А празници идват 

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 09:09 от Мимито & Светла

# 128
За тази ангина АУГУМЕНТИН 365 е най доброто Peace

# 129
За тази ангина АУГУМЕНТИН 365 е най доброто Peace
Да , точно с това лекувахме Мимито , когато казаха че гнойна ангина има детето. Макар че не обичам антибиотиците , но докторката каза , че е неизбежно Sick

# 130
  • София
Добро утро, мацки!

petia3339welcome welcome welcome
Айде, разказвай повече неща за вас!

Telma, няма ли как да ти даде болничен лекаря ти? Аз си плащах съвсем легално болничен в консултативния център на Майчин дом (вярно, че лежах цял месец преди това за задържане, но съм виждала мнооого бременни, които им нямаше абсолютно нищо да им дават). А при положение, че не се чувстваш добре и ти е ниско кръвното мисля, че би трябвало да ти дават.

Нашата ясла утре ще я посети дядо Каледа. Жалко, че няма да присъстват родители, много ми се искаше да ги видя какви са образи. Щели да гледат куклен театър, после щели да изнасят програма - някакви хорца да играят, песни и т.н., и накрая дядо Коледа ще им подари на всички по едно чорапче с лакомства.

DIVA_ORHIDEQ, не знам за момите, ама Мъри и той почти не излиза без "чивило", като ме види пред огледалото и докато не му сложа не мирясва. Обяснявам аз, че само майките си слагат, но....почва - Оооох! (боляла го устната, щото му слагам вазелин като му се напукат от студа)Големи театри прави за едното червило... Joy

Rosita, стискам палци да оздравявате бързо! Пу-пу, на никой да не се получава тази комбинация, като знам от възпален синузит как боли глава с дни и седмици даже...

# 131
Здравейте и от мен!

Петя, добре дошли на теб и Пламен!  Hug

Rosita, много съжалявам, че сте толкова болни  Cry Бързо да се оправяте, ей! Hug

ludmilana, е той Дядо Коледа отива за децата, не за майките  Joy Сигурна съм, че много ще се забавляват децата  Grinning

DIVA_ORHIDEQ, значи с коня лягате с коня ставате, а  Joy

# 132
Здравейте!

Аз ви чета, ама не непиша, че пак трябва да се оплаквам  ooooh! Whistling

Калоян просто не спира да кашля - вече четвърта седмица е вкъщи, нищо му няма, нито червено гърло, нито сополи, нито Т, но кашля... На моменти се успокоява за ден-два и после пак с пълна сила  Shocked Водих го и на УНГ - нищо. Сега аз съм си вкъщи пие Кларитин и някакъв друг сироп, капем Виброцил. Надявам се до понеделник да с оправи, че тогава им е тържеството... Той изобщо не е подготвен, защото не е тренирал, но ще го пусна да види Дядо Коледа

Нека всички други болнички се оправят бързо  Praynig

# 133
  • София
Росита, Клацита е мн.хубав продукт и има остатъчно действие,т.е. мисля 7 дни след като спете да го приемате. Жалко ,че се е стигнало до него,но понякога няма начин.
Петя 3339, welcome
Орхидейке дива,разкажи от къде се сдобихте с кончето,че търся и се притеснявам,че няма да намеря.
Хайде стига болести ,идват празници! Grinning

# 134
Уф, добрах се до компа!  Rolling Eyes
Първо, благодаря на Неда и Пепи  Hug за текста на песничката, тази ще да е, сега остана да науча и мелодията! Simple Smile
Пепи, и аз съм като теб - ако се случи да се разболея, викам давайте инжекциите, че от хапове изпадам в ужас направо!  Shocked
Мимито&Светла, на Метро няма много хубави играчки. Ела на Хиполенд, вчера гледах гумен Мечо Пух за скачане, но нямаше цена на него. Сигурно е скъп, поне 50 лв, то на Хипо всичко е скъпо. Ако ще идваш, свирни да се видим, аз съм точно до Пикадили.
Петенце, това на Коко ми звучи като алергия.  Thinking Може да е от прахта у дома, колкото и да чистиш, праха е най-константното нещо у дома! Пробвайте се и при алерголог и хомеопта.
Роси, да се оправя бързо Боянка, че вдругиден как ще празнувате РД?  Praynig  Hug Аз лично те поздравявам, че не си взела АБ.
И Стефан е доста зле в момента, не вдига много висока Т, но кашля, гъсти сополи и е един кисел, кисел... ooooh! Даже не съм го водила при педито, щото знам какво ще каже - АБ. Аз обаче почнах с хомеопатията, пак му давам неговото конституционално лекарство, Стодал, Зелена енергия, а отделно му пръскам Орофар, който си е локален АБ, но пък му помага. Сега искам някакви хомеопатични капки за нос, ако ми препоръчате някакви, ще се радвам.  Simple Smile
Добре дошла на новата мама Петя и малкия ПламенHug
Вили, Али си се държи като всяко дете, няма страшно, ще видиш, че бързо ще свикне. Кога тръгвате?  Grinning
Присъединявам се към Неда за пожеланията за край на болестите, вкл. и в моето семейство, и за весели празници. Оказа се, че аз май ще събирам родата за НГ, те се самопоканиха  Mr. Green но аз съм супер щастлива, защото аз не смеех да ги поканя. Но щом имат желание - супер, защото съм заплашена да карам най-скучната НГ в историята - мъжа ми е на работа на 01.01, следователно трябва да си легне по-рано, в комплект с децата и аз освен да блея пред ТВ-то, не виждам друг вариант. Но ако ми дойдат гости, ще е супер. Дано да стане!
Хайде да ставам, че Стефан е разхвърлял телбодчета по пода... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт