ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 343
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Вили, Али си се държи като всяко дете, няма страшно, ще видиш, че бързо ще свикне. Кога тръгвате?  Grinning

Ами в събота трябва да са й готови изследваниятя и в понеделник може да я запиша. Аз незнам какъв е реда - отивам с документите при директорката и там ми казват кога да тръгне ли?  newsm78

А за нова година - приспивай домочадието и идвай у нас! И ние ще сме си тук по домашно му  Joy

# 136
 Joy Даже и целия път да е магистрала, не знам дали мога да стигна до софето за 2 часа.  Joy както се бъзикаше Слави трифонов - кой е начинът да се стига от столицата до Бургас за 3 часа? Ами Пловдив да се прекръсти на Бургас!  hahaha Но мерси за поканата!  Hug
За документите - точно така, отиваш с всички бумаги при директорката сутринта и ако решат, може веднага да влезе детето. На нас ни ги искаха седмицата преди понеделник, но можеше и в деня на влизането на детето. По принцип се влиза до 8:30, така че за всеки случай гледайте да сте там до това време. Аз със Стефан малко закъснях и ми направиха забележка, но пак си го пуснаха.  Peace

# 137
здравей те на всички,благодаря ви от сърце че ме приехте така добродущно.надявамсе че всички болни ще се оправят

# 138
сега ще ви разкажа за нас.асъм на 28год от свиленград,пламен е роден на 29 01 2006г в неделя в 16ч.нормално раждане.до 3мес бяхме много добре но лед това ни настигна на лошата болест.но няма значени важното е че сега сме добре Grinning надявам се дами разкажите повече за хомопатичните лекарства.благодаря ви предварително Praynig

# 139
Е, аз първия ден няма да я заведа като дам документите, а най-рано на следващия все пак ... знам ли  newsm78

# 140
Момичета, благодаря за подкрепата Hug
Анту, от началото отказвах, но писах, че все пак давам на Бояна антибиотика, нали докторката каза, че е в състояние пред бронхит пневмония. Тя каза, че  доста търпеливо детенце си имаме- щом й е толкова червено гърлото, а не мрънка изобщо. Само, че нищо не яде и пие- само вода ...За кашлицата и гърлото освен Муколизина, давам и Ventolin Syrup /добре влияе на кашлицата/ и Калциев глюконат /Ca gluconate/.
Орхидейке, АУГУМЕНТИН 365  не давам на Бояна- до колкото прочетох е за ангина.

Мимито & Светла, моето е съчетание е  от вирус + гнойна ангина+ синузит Mr. Green, искаха да съм ходила в болницата за пункция и слагане на антибиотик в синусите. За сега отказах. Но и аз пия антибиотик от вчера - Азитрокс. Синузита си го влача от малка.

Петя 3339, добре дошла!

Петенце, може би трябва да заведеш Калоян да му направят рентгенова снимка, все пак 4 седмици кашлица е малко притеснително.
Нашата темичка е като медицински справочник направо.

Аз незнам какъв е реда - отивам с документите при директорката и там ми казват кога да тръгне ли?  newsm78

Да, точно така или при главната сестра Peace

# 141
Росита, и аз си мислех за снимка, но лекарката го слуша през няколко дни - нищо не слиза. То и от кашлицата се чува, че е в гърлото. Освен това е с прекъсвания. Според педито и УНГ си е точно алергична кашлица  newsm78 Бързо да се оправяте с Боянка  Hug Аз също съм давала малко Вентолин, но нямаше ефект.

Анту, аз пък си мечтая за една спокойна Нова Година - ако може да си легнем по-рано и да спиииммм... Ние по принцип предпочитаме 01.01 - винаги тогава ни е по-готино  Mr. Green Лошото е, че с тези пиратки не може да се мигне по цяла нощ  Crazy

Виличка, в нашата градина ги вземат веднага като занесеш документите. Освен това за предпочитане  да си там до 8.15, защото след това започват гимнастика и децата дето закъсняват разсейват останалите. Най-добре е да идеш предварително и да уточниш порядките и да видиш какво трябва да носиш - при нас само дрешки и пакет мокри кърпи, и памперси. В коя градина е малката?

Петя3339, добре дошли! Жалко че е имало сериозна болест, но важното е че сега сте добре  Hug

# 142

Анту, аз пък си мечтая за една спокойна Нова Година - ако може да си легнем по-рано и да спиииммм...
Аааа, омръзнаха ми на мене спокойните НГ!  Mr. Green Ще ми повярваш ли (е то пък що да не ми повярваш), че трета НГ не мога да си пийна нищо! 2005 - бременна 9-ти мес. със Стефан. 2006 - бременна 3-4 мес. с Максим. 2007 - кърмя Максим. Мъжа ми съм го предупредила, че ако още веднъж ми спретне такъв номер, следващата НГ ще му е последна... с алкохол! Mr. Green
Искам да купонясвам, да танцуваме, да викаме, да си пия от всичко, що има (не съм алкохоличка, ама и на мен ми залипсва!) Mr. Green и така. Последната НГ, която изкарах по подобен начин, беше 2004 срещу 2005. Бях тук, в Бургас, на гости на тайфата, в квартирата на мъжа ми, която делеше с още двама бойни другари  Laughing, имаше сигурно 20 човека народ и САМО 1-2 бебета!! Това беше последната година с толкова малко деца. Grinning Спомням си, че на 01.01. гостите дойдоха да дояждат и доизпиват и аз дундурках един 5-месечен сладур и му се радвах. А колега на мъжа ми ме бъзикна - нали знаеш, че каквото правиш на 01.01, това те очаква през годината и 5 месеца по-късно забременях! Flutter

# 143
  • София
По принцип се влиза до 8:30, така че за всеки случай гледайте да сте там до това време. Аз със Стефан малко закъснях и ми направиха забележка, но пак си го пуснаха.  Peace
Пак си зависи от яслата - Вили, питай във вашата до колко я искат сутрин в адаптиения период. Ние ходехме след 9 ч. (закусили). И сега също сме на свободен режим - когато им я завед сутрин няма проблеми, само ако е след 8.30 ч. трябва да е закусило детето.

Сега искам някакви хомеопатични капки за нос, ако ми препоръчате някакви, ще се радвам.  Simple Smile
Euphorbium Compositum - назален спрей. Има и капки за пиене, но от спрея много сме доволни Peace

И ние открихме сезона на подаръците - Вики най-накрая си получи първото Лего - Zoo, много му се кефи  Simple Smile В събота ще идва дядо Маз  Wink във фирмата ни - дано пак не плаче, че миналата година беше много стресната  Laughing Иначе и нашата ясла е организирала нещо подобно с куклен театър и дядо Мраз (просто не харесвам слевосъчетанието дядо Коледа) като при Людмилана, другата седмица.

Роси, съчувствам ти - много добре те разбирам с този синузит, на мен ми е идвало да си удрям главата в стената (ако може да ме облекчи), минах само с някакъв АБ.
Телма, ама наистина - вземи си почивка - няма незаменими хора, да знаеш ... и няма да свършиш работата на целия свят! И аз се чувствах до скоро все така и го дадох малко по-лежерно. Вярно, въпреки това едвам смогвам - нали и на нас никой от родителите не помага, ама това е положението  Tired Ходиш ли на йога? Мога да ти препочъвам едни китайски упражнения - елементарни са - от тук: http://www.falundafa.org/bul/practice/exercises.htm - има аудио и видео. Една колежка ги практикува и сме ги правили в офиса - на мен ми беше по-добре след това. Всъщност упражненията са за всички, не само за бременни!
Виждам, че някои вече са организирали купона за НГ ... ние все още не знаем къде ще е  ooooh! ... за всеки случай ще е в Сф... и аз като Роси мисля да дам Вики на майка ми, но само за 1 седмица по празниците (че за повече от 2 ме забравя  Confused, пък и на нас ще ни е скучно без нея) и аз да си взема и 27-28.12 и да спим! Ако знаете с какъв кеф само го изричам това - ще се наспя! - дори само за 2 дни да е, ще съм друг човек, това ще ми е за година поне напред  Laughing!

# 144
Галитка, мерси за капките, ще ги потърся!  bouquet
За Дядо Коледа или дядо Мраз - и аз предпочитах дядо Мраз, може би от детските си години така сме свикнали. Избягвах да казвам дядо Коледа, макар и не съзнателно, но откакто Стефко казва "дядо Коле" ми е много сладко и вече и аз си го прекръстих на дядо Коле! Joy

# 145
Боже, това дете сякаш ми чете мислите!  Shocked Докато пишех предния си пост, Стефан се събуди в леглото си и още неотворил очи се развика "дядо Коле, дядо Коле!"  #Crazy

# 146
 hahaha Joy
Калоян пък му вика Дядо Коиеда и непрекъснато гледа дали му е оставил бонка под елхата. Даже имаме една малка и я  мести из стаите - дано му върже  Laughing

Галита, браво за подаръците. Дано и другите да и харесат на Вики.

Аз вече имам складирани микровилнова печка и бормашина. Сега остава да взема Формула 1 и прослувутия "зелен" подарък  hahaha

Наистина момичета - почивайте си когато можете  Naughty Аз сега като съм отпуска и съвсем съм се разпуснала - спим до 9.30, после следобяд си полягвам или се разтакавам, хич и не си давам зор, но предишните дни и без това ми дойде нанагорно

# 147
  • София
Ани, и ние ползваме тези капки сега,но не мога да кажа мнение още,около 7 лв.са. За НГ и при нас татито ще ходи на 01.01. на работа и то в 7.00 часа и как ще празнуваме незнам. Дай да си разменим скайповете и празнуваме заедно виртуално. В Хиполенд има механичен транплин Мечо Пух,но е плюшен отгоре и струва 88,99 лв.-това ли си видяла? Че и аз се вълнувам от този вариант за подарък.
Моят Ками само "даръци" са му в главата,а ако не се спретна ще остане без.
Знаете ли какво значи "гетете"? Светле не подсказвай.

# 148
Здравейте........... Wink Wink Wink
Днес имах гости,моята приятелка с дъщеричката си.
Много сте изписали........
Първо welcome на адашката Петя
Започвам по ред
червило ползваме да или гланца ми,или снощи й купих червило близалка на дисни
Euphorbium Compositum  и ние го ползваме немога да кажа обаче нищо за него.
Neda взех да се притеснявам сега за това конче.Няма ли го в Метро?
Анту,аз пък обичам Нова Година на тихо,така че тази ще е пак само с приятелите.
Ади вика "Дядо Кола"
galita ,Rosita по скоро да се оправяте,И Ади когато беше с червено гърло пи Калцид.Казаха ми че е много добър АБ.
Vili4ka и като я пратиш първия ден на ясла да я снимаш и да пуснеш снимка да я видим малката ученичка.
Аз ще потърся снимката на Ади от първия ден.

# 149
Много ми е мъчно, момичетаааа! Още от сега рева честно!  Cry Дано да й хареса там и да спра с моите щуротии, че не се издържа това! Аз вместо да се чудя дали Али е толкова привързана към мен и дали ще й е трудно да се разделим, се оказва, че аз май ще плача, а не тя  Joy

Общи условия

Активация на акаунт