ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 346
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
За тази ангина АУГУМЕНТИН 365 е най доброто Peace
Да , точно с това лекувахме Мимито , когато казаха че гнойна ангина има детето. Макар че не обичам антибиотиците , но докторката каза , че е неизбежно Sick
аз съм доктор стеф лечителката hahaha Joyпо тази тема съм номер 1 Embarassed Rolling Eyes Party Flutter

# 151
  • София
Пепи ,не се притеснявай,с общи усилия ще го намерим. Ти добре ,че даде идеята. А до Метро не съм ходила, че не ми е в посоката. Ако някой ходи ,моля да даде инфо. Ще намеря начин и аз да отида ,но кога незнам .
Момичета открили са нов Джъмбо магазин на бул."България"до Била. Някой от вас ходил ли е да го "преслуша"?
Виличка,спокойно етапите следват и се сменят, така е устроен света. И аз го преживявах това "значимо събитие"като кой знае какво, сега чак ми е смешно.

# 152
Ох Неде, Неде, приятелко по съдба... Joy И нашият тати е от 7:00, там някъде... Ако нашите не дойдат, наистина дай да си устроим един виртуален купон, скайпа ми е aneta_09. Mr. Green
А Печо Мух не е плюшен отгоре, целият си е гумен. май... Пак ще го разгледам. Нисичък е, може би около 40 см...

# 153
Vili4ka ,ще ти се карам,стига сълзи!
Сега взехме Ади от яслата и там една майка не може да си прибере детето.Реве ли реве Кристияна и не иска да си тръгва.Майка й се видя в чудо,каза че това е всеки ден. #Crazy
Анту   казах аз вече защо го предпочитам кончето пред мечето.Наистина е красиво мечето с елече е дори,но първо е по-ниско от кончето , второ ушите не са удобни за хващане и трето е по-скъпо около40-45лв.

# 154
ето го нашия дебелак

# 155
DIVA_ORHIDEQ вие така напомпано ли до купихте?Нашето мъж ми го наду с уста Shocked

# 156
  • Madrid
Самуил казва на дядо Мраз-дядо Гого!,знаете ли защо ?JoyЗащото моя баща се казва Георги с Самуил още от лятото си му казваше дядо Гого,а той  с мустаци и бладичка.И така един ден в търговския комплекс имаше украса с един огромен дядо Мраз и той реши,че това там е дядо му Гого.Добре,ама сега дядо Гого е тук и според Самуил дядо Мраз си е дядо Гого,но дядо му Гого вече е просто Гого. Grinning
Росита,сега Боби спокойна ли е?А ти?Възстановявайте се бързо!
О,аз не понасям спокойно прекараните празници,може би при Бъдни вечер съм по-сантиментално настроена и обичам семейния уют.Иначе обичам да е щураво!  Mr. Green
Телма,една прегръдка от мен,опитай да не се товариш,колкото можеш! Hug

# 157
DIVA_ORHIDEQ вие така напомпано ли до купихте?Нашето мъж ми го наду с уста Shocked
да така го взехме но поне се събират 2 мата на куп newsm78

# 158

Мимито & Светла, моето е съчетание е  от вирус + гнойна ангина+ синузит Mr. Green, искаха да съм ходила в болницата за пункция и слагане на антибиотик в синусите. За сега отказах. Но и аз пия антибиотик от вчера - Азитрокс. Синузита си го влача от малка.

Леле  ooooh! страшна комбинация си заформила Confused

# 159
[
Знаете ли какво значи "гетете"? Светле не подсказвай.
Не беше ли "гутете " ?
Мимито пък  всеки ден иска да гледа онова филмче - Jingle bells - и все повтаря "Дадо Газ" вместо Дядо Мраз  Laughing

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 09:29 от Мимито & Светла

# 160
Честит Рожден Ден, Веси!
Бъди много здрава, много щастлива и обградено от много обич!

Salai, честит празник и на теб!Много да те радва твоята дъщеричка!

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСЕЛИНА!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА, ХУБАВА И ЩАСТЛИВА!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 162
Вили, на теб се надявах да почерпиш с кафенце!  Mr. Green
Тук, момичета, се случва чудо на чудесата! В БУРГАС ВАЛИ СНЯГ!!!! newsm44 И даже е студено! smile3521 Да не повярва човек направо! Бях се отчаяла, че някога ще имаме снежни празници тук, ама сега току виж, с повечко късмет може и да се случи. Бре, много съм щастлива, аз обичам по празниците да е студено и да има дебел сняг навън. Mr. Green

# 163
ЧЕСТИТО и от нас  Heart Eyes  bouquet

Вили, на теб се надявах да почерпиш с кафенце!  Mr. Green
Тук, момичета, се случва чудо на чудесата! В БУРГАС ВАЛИ СНЯГ!!!! newsm44 И даже е студено! smile3521 Да не повярва човек направо! Бях се отчаяла, че някога ще имаме снежни празници тук, ама сега току виж, с повечко късмет може и да се случи. Бре, много съм щастлива, аз обичам по празниците да е студено и да има дебел сняг навън. Mr. Green
баш дебел сняг не е , но и аз му се зарадвах  Grinning
Мисля да излезем малко да му се порадва Мимито - докато не се е разкашкал...
Да си похваля и аз детето : Вече свикна на гърнето (само нощем сме с памперс , но обикн. сутрин е съвсем сух) А през деня при нужда сама си сваля гащичките , сяда на гърнето и се изпишква , а после ме извиква да го изхвърлим в тоалетната   Hug  Grinning

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 09:38 от Мимито & Светла

# 164
Веднага :

Да ви е сладко!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт