Да си похваля и аз детето : Вече свикна на гърнето (само нощем сме с памперс , но обикн. сутрин е съвсем сух) А през деня при нужда сама си сваля гащичките , сяда на гърнето и се изпишква , а после ме извиква да го изхвърлим в тоалетната

Светле, разкажи как постигна това? Много се вълнувам по въпроса. От една седмица насам си смених тактиката с Мъри и имам малък ефект, но все още нещо куца.
Та, преди, без да се замислям, като се наака в памперса възкликвах-Уф, че мирише!,-Не е хубаво да акаш в памперса! -Втоалетната се ака!и др. подобни.
Но прочетох, че те много си ги обичат(акитата) и им е трудно д асе разделят с тях и смятат, че един вид правят подарък на мама(а аз как реагирах на такъв хубав подарък,а!?)
А от една седмица насам, се изказвам само положително за акитата - я че хубаво ако, обясних му за тръбите и къде отива акото (при рибите в морето/реката)с водата, че много искам да му видя хубавото ако и да го изака в гърнето...и наистина, започна всяка сутрин и вечер да пиша или ака в гърнето. С големи почести го изпращаме на рибите и Мъри сам си носи гърнето да го излее в тоалетната.
Но още не се сеща да събува гащите за пишането - оня ден два пъти сменях гащи... Иначе, като му се доака си казва и си носи гърнето...
А в яслата си ходи с памперс, щото там нарочно се нааква.
трябва да си смениш надморската височина, на която живееш .
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА ,ВЕСЕЛИНКА!!!!
САЛАЙ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
Тази година съм си поръчала Коледа да е с мнооооооооооого сняг!!! 

)
(абе защо няма иконка за ски?
да заформим!

Бях бясна,защото отдааавна сме забравили за памперси и чудеса.Мисля си,че е заради бебето и че така привлича внимание.Да ама ние не я оставяме прнебрегната,даже с бебето почти не се занимавам много.И така почнахме да я слагаме на гърне доста често,преди да е казала и почти винаги има в гърнето,а няма напикани и наакани гащи.Дано сме го преодолели вече
Трупам точки.